AP+ nový vizuál Mega výprodej

Recenze SteelSeries QcK Medium

Zobrazit katalog
SteelSeries QcK Medium - Herní podložka pod myš

Recenze SteelSeries QcK Medium

Zajímají Vás názory a recenze na SteelSeries QcK Medium? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 1174 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SteelSeries QcK Medium. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SteelSeries QcK Medium i vy.
399,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Stanislav, Bratislavaflag
Hodnoceno 29.02.2024, varianta SteelSeries QcK Large
Ověřený nákup
Najlepsia podlozka pod mys odkedy sa pouzivaju mysky so senzorom , pred asi 15rokmi som si kupil QcK Mini verziu a odvtedy do dnes nepouzivam ine podlozky , vydrzi roky a v kombinacii s kvalitnou mysou odvedie vybornu a chirurgicky presnu pracu . Vrelo odporucam je to NAJLEPSIA PODLOZKA
povrch
prilnavost
rokmi overena kvalita znacky Steelseries
dizajn
najlepsia podlozka na hranie FPS hier
v kombinacii s kvalitnou mysou odvedie chirurgicku presnost
dcera mi ju trochu ohla a odvtedy ju neviem dorovnat :D
0 ×Nahlásit
Martina, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 27.02.2024, varianta SteelSeries QcK Medium
Ověřený nákup
príjemný materiál
vydržala roky denného používania
kúpený už tretí kus, doma do práce a manželke
určite brať minimálne veľkosť M
0 ×Nahlásit
Markéta, Ostravaflag
Hodnoceno 13.01.2024, varianta SteelSeries QcK Medium
Ověřený nákup
Žádný navoneny šmejd jako ostatní podložky. první mi vydržela 15 let a nyní si ji beru do práce tak vydrží i více let. žádná jiná podložka za pár korun neudělá tolik práce. tisíce hodin Counter-Strike od 1.5 ky až po global ofensive plus tisíce hodin práce v CAD programech.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 11.10.2023, varianta SteelSeries QcK Large
Ověřený nákup
nejlepší herní podložka
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 28.04.2023, varianta SteelSeries QcK Large
Ověřený nákup
Veľkosť
Po čase na nej vidno škrabance a vyblednutie
0 ×Nahlásit
Ondřej, Tupadlyflag
Hodnoceno 26.10.2021, varianta SteelSeries QcK Large
Ověřený nákup
skvělý povrh podložky
oproti lehce dražší verzi nemá oplétané okraje a po delší době se odlepuje povrch od popdkladu
0 ×Nahlásit
Martin, Jeseníkflag
Hodnoceno 28.03.2020, varianta SteelSeries QcK Large
Ověřený nákup
Dobrá pro hru CS1.6,GO
Vynikajice po ní klouže myš
0 ×Nahlásit
Helenaflag
Hodnoceno 29.12.2019, varianta SteelSeries QcK Medium
Ověřený nákup
Perfektna manipulacia
0 ×Nahlásit
Tomáš, Nitraflag
Hodnoceno 28.11.2019, varianta SteelSeries QcK Medium
Ověřený nákup
Používam pár mesiacov a nemám sa na čo sťažovať. Podložka je dostatočne veľká
Dodávané v štýlovej škatuli, ktorú som pár mesiacov používal na podloženie notebooku aby som ho mal mierne naklopený :D
po cca 3 rokoch používania je značne špinavá
0 ×Nahlásit
Dominik, Sokolovflag
Hodnoceno 25.11.2019, varianta SteelSeries QcK Large
Ověřený nákup
Splňuje svůj účel
Jsem spokojený
Cenově vyhovuje
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 338
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací