Nakupování budoucnosti Šrotovné

Recenze TESCOMA Kávovar PALOMA pro 3 šálky 647003.00

Zobrazit katalog
TESCOMA Kávovar PALOMA pro 3 šálky 647003.00 - Moka konvička

Recenze TESCOMA Kávovar PALOMA pro 3 šálky 647003.00

Zajímají Vás názory a recenze na TESCOMA Kávovar PALOMA pro 3 šálky 647003.00? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 184 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TESCOMA Kávovar PALOMA pro 3 šálky 647003.00. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TESCOMA Kávovar PALOMA pro 3 šálky 647003.00 i vy.
449,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,7
Hodnotilo 184 zákazníků
Napsat recenzi
5 140 ×
4 33 ×
3 8 ×
2 2 ×
1 1 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
94 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Filip, Vavřinec 07.04.2017
Kvalitní zpracování, těsní (mám ještě jinou značku, menší a tam je únik tlaku mezi díly), design OK, cena OK Jediné - nutno dávat pozor, pokud je plná (což dělám vždy), stačí mírný náklon a už teče káva, což znamená se trefovat do šálku z větší výšky, nebo si dát šálky na kraj stolu/linky, aby se nemusela káva nalívat z takové výšky... Z počátku při nepozornosti byla káva kolem :-)
Firma, Praha 2 01.12.2014
Petro, pořiďte si překapávač, espreso není český hrnek kávy, ale malý šáleček. Dejte si kvalitního espresa 2 deci a budete jako torpédomyš... :-)
Super
Zakaznik, Praha 7 07.12.2018
Rychla priprava Kava chuti skvelo Objem akurat (necele 2dcl) Lahko sa umyva Jednoduche pouzitie Ked som si citala recenzie, tak vsetci pisali, ze sa z nej kava nalieva super, netecie mimo. Tak neviem ci som smatlava, ale ja teda rozlejem a dost by som povedala. Jedine kedy to funguje je, ze strcim ten zobacik co najviac do salky, takze ked aj rozlejem, tak to vylejem tam kam chcem
Šárka 17.12.2014
Krásná věcička :-). A presso není český hrnek kávy!!!!!!
 
Miroslav, Český Krumlov 04.05.2019
Rychlá příprava Káva chutná skvěle Na 3 šalky, ale mikro. Z této verze se udělá jedna malá káva jen pro jednoho
Marek, Praha 6 - Dejvice 28.02.2016
výborná chuť a vůně delší doba přípravy, ale stojí to za to
Lucie, Košátky 22.10.2015
Velmi dobrá káva
Firma, Postřižín 02.10.2014
super, dobrá káva
Martin, Zádveřice-Raková 25.10.2016
kvalita zpracování,možnost dokoupit náhradní těsnění,těsnění je velmi odolné a vydrží bez problému i dva roky Je nutné si při koupi uvědomit jak velkou konvičku potřebujete...3 šálky = cca 1,5 dcl
Ondřej, Praha 10 - Dolní Měcholupy 18.07.2021
Dávám asi 1/3 kafe co se má dávat podle nábodu a plnou nádržku, výsledek je tak akorát 1 porce. Možná by stačila menší konvička a pak to dolít horkou vodou, takhle je to ale jednodušší.
jednoduchá údržba, jen se vypláchne dobrý kafe nejde na indukci "6 šálků" je zhruba půl normálního hrnku
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi