Emise pro AP+ v app - všechny segmenty UEFA promo_CZ

Recenze Toner Canon CRG-725 černý

Zobrazit katalog
Toner Canon CRG-725 černý - Toner

Recenze Toner Canon CRG-725 černý

Zajímají Vás názory a recenze na Toner Canon CRG-725 černý? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 62 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Toner Canon CRG-725 černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Toner Canon CRG-725 černý i vy.
1 089,- 799,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Lukáš, Choceňflag
Hodnoceno 31.07.2023, varianta Toner Canon CRG-725 černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
zboží nebylo rozbalené ale použité - pokud je u toneru roztrhnutá folie a vytažená páska toneru je už použitý
0 ×Nahlásit
František, Brno 16flag
Hodnoceno 22.04.2020, varianta Toner Canon CRG-725 černý
Ověřený nákup
Dlouhá výdrž
0 ×Nahlásit
Vítězslav, PRAHA 6flag
Hodnoceno 19.11.2017, varianta Toner Canon CRG-725 černý
Ověřený nákup
po otestování recyklovaného výrobku tento funguje na 100 %(neoriginál fungoval na 0% - náhradní toner od Gigaprint)
vyšší cena
0 ×Nahlásit
Vladimírflag
Hodnoceno 06.11.2015, varianta Toner Canon CRG-725 černý
Ověřený nákup
Je to přesně ten typ, který jsem potřeboval do mé tiskárny. Žádný jiný se do ní nehodí, tak ani nemohu s jiným srovnávat.
Nemám žádné negativní poznatky.
0 ×Nahlásit
Miroslavflag
Hodnoceno 08.04.2015, varianta Toner Canon CRG-725 černý
Ověřený nákup
Zdravím, s tonerom som velice spokojný ako aj so samotnou tlačiarňou Canon i-sensis LBP 6000. Je to tichá, rýchla a kvalitná tlačiareň. Len prvý toner som mal 4roky.
Skutočne môžem odporučiť.
0 ×Nahlásit
Ensavtech, s.r.o.flag
Hodnoceno 31.03.2015, varianta Toner Canon CRG-725 černý
Ověřený nákup
Značkový toner, ktorý funguje ako sa má
žiadne
0 ×Nahlásit
Jakub, Luhačoviceflag
Hodnoceno 12.03.2015, varianta Toner Canon CRG-725 černý
Ověřený nákup
tiskne to
0 ×Nahlásit
ORL ordinaceflag
Hodnoceno 05.06.2013, varianta Toner Canon CRG-725 černý
Ověřený nákup
funguje jak se přepokládá
cena
0 ×Nahlásit
Sylva, Hradec Královéflag
Hodnoceno 05.02.2013, varianta Toner Canon CRG-725 černý
Ověřený nákup
rychlost,ochota ,kvalita, maximální spokojenost
0 ×Nahlásit
Jan, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 04.02.2013, varianta Toner Canon CRG-725 černý
Ověřený nákup
Rychlost doručení
kvalita
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 12
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací