Recenze TrueCam A5 držák 3M

Zobrazit katalog
TrueCam A5 držák 3M - Držák na kameru

Recenze TrueCam A5 držák 3M

Zajímají Vás názory a recenze na TrueCam A5 držák 3M? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 37 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TrueCam A5 držák 3M. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TrueCam A5 držák 3M i vy.

Uživatelské recenze

Zdeněk, Velké Popoviceflag
Hodnoceno 17.03.2023, varianta TrueCam A5 držák 3M
Ověřený nákup
drží jak má
0 ×Nahlásit
Tomáš, Plzeňflag
Hodnoceno 30.05.2020, varianta TrueCam A5 držák 3M
Ověřený nákup
Pevnost lepení
Originál výrobce
0 ×Nahlásit
Radim, Brno 13flag
Hodnoceno 12.01.2020, varianta TrueCam A5 držák 3M
Ověřený nákup
Drží
0 ×Nahlásit
Ivan, Praha 10flag
Hodnoceno 08.08.2019, varianta TrueCam A5 držák 3M
Ověřený nákup
neodlepitelný!!!!!!!!
0 ×Nahlásit
Tomáš, Přepeřeflag
Hodnoceno 20.04.2019, varianta TrueCam A5 držák 3M
Ověřený nákup
Parádně drží na skle, je malý, celá kamera se schová za zpětné zrcátko, pasuje i na A6, což se nikde neuvádí
První co byl v orig. balení s kamerou se rychle uvolnil a kamera z něj začala vypadávat a klepat se po třech měsících, na dotaz dovozci jsem dostal odpověď, že z něj příliš často vydávám kameru .... blbost, nevyndávám skoro vůbec, vymlouvali se.... evidentně byl špatný materiál, zakoupil jsem nový, taky originál a uplně jiná písnička, mohli si ty kecy nechat na koledu a poslat nový vylepšený a byl by klid ...
0 ×Nahlásit
Martin, Prahaflag
Hodnoceno 06.03.2019, varianta TrueCam A5 držák 3M
Ověřený nákup
Drží fest
Jen na jedno použiti
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 17flag
Hodnoceno 14.04.2018, varianta TrueCam A5 držák 3M
Ověřený nákup
pevně drží kameru bez vybrací
perfektně drží přilepený
těžko jde odlepit
0 ×Nahlásit
Michal, Nížkovflag
Hodnoceno 06.01.2017, varianta TrueCam A5 držák 3M
Ověřený nákup
Výborně drží na skle, kamera se v něm vůbec neklepe a není jen na A5, ale i A7 a další kamery TrueCam.
0 ×Nahlásit
David, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 08.09.2016, varianta TrueCam A5 držák 3M
Ověřený nákup
Drží dokonale
Jednorázové zboží. Do nového auta nedáte :)
0 ×Nahlásit
Jan, Sedlniceflag
Hodnoceno 19.03.2015, varianta TrueCam A5 držák 3M
Ověřený nákup
Kamara se s tímto držákem pořád třepe. Obraz je tedy k ničemu.
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací