Léto s Alzou Stany Ratikon

Recenze TrueCam A5 držák 3M

Zobrazit katalog
TrueCam A5 držák 3M - Držák na kameru

Recenze TrueCam A5 držák 3M

Zajímají Vás názory a recenze na TrueCam A5 držák 3M? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 37 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TrueCam A5 držák 3M. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TrueCam A5 držák 3M i vy.
219,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,7
Hodnotilo 37 zákazníků
Napsat recenzi
5 31 ×
4 4 ×
3 0 ×
2 0 ×
1 2 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
94 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Tomáš, Plzeň 30.05.2020
Pevnost lepení Originál výrobce
Ivan, Praha 08.08.2019
neodlepitelný!!!!!!!!
Tomáš, Přepeře 20.04.2019
Parádně drží na skle, je malý, celá kamera se schová za zpětné zrcátko, pasuje i na A6, což se nikde neuvádí První co byl v orig. balení s kamerou se rychle uvolnil a kamera z něj začala vypadávat a klepat se po třech měsících, na dotaz dovozci jsem dostal odpověď, že z něj příliš často vydávám kameru .... blbost, nevyndávám skoro vůbec, vymlouvali se.... evidentně byl špatný materiál, zakoupil jsem nový, taky originál a uplně jiná písnička, mohli si ty kecy nechat na koledu a poslat nový vylepšený a byl by klid ...
Martin, Praha 06.03.2019
Drží fest Jen na jedno použiti
Petr, Praha 17 14.04.2018
pevně drží kameru bez vybrací perfektně drží přilepený těžko jde odlepit
Michal, Nížkov 06.01.2017
Výborně drží na skle, kamera se v něm vůbec neklepe a není jen na A5, ale i A7 a další kamery TrueCam.
David, Řehlovice 08.09.2016
Drží dokonale Jednorázové zboží. Do nového auta nedáte :)
Radim, Brno 13 12.01.2020
Drží
Zákazník 20.11.2014
mám kameru a ta se v přísavném držáku klepala víc než je zdrávo, dodávaný 3M držák jsem ztratil takže jsem musel pořídit nový, ale nelituji toho, záznam není tak roztřesený, jen je třeba si dobře promyslet místo kde se přilepí ať si pak člověk nerve vlasy že třeba do zorného pole kamery nezasahují stěrače, tak bacha na to lidi!
lépe zafixuje pozici kamerydochází k menším otřesůmvyšší stabilita záznamu nelze opakovaně použít, ale s tím se musí člověk smířit
Jan, Sedlnice 19.03.2015
  Kamara se s tímto držákem pořád třepe. Obraz je tedy k ničemu.
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi