Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

AlzaCafé 6 tipů, jak ušetřit

Recenze Trust SpotLight Webcam Pro

Zobrazit katalog
Trust SpotLight Webcam Pro  - Webkamera

Recenze Trust SpotLight Webcam Pro

Zajímají Vás názory a recenze na Trust SpotLight Webcam Pro ? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 94 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Trust SpotLight Webcam Pro . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Trust SpotLight Webcam Pro i vy.
129,-
Skladem 2 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Martin, Miletín 24.10.2018
kvalita odpovídá ceně i zde kvalita odpovídá ceně :D
Marek, Brno 15 - Židenice 31.08.2020
Má slušný obraz Můžu si manuálně zaostřit Stojánek muže stát na ploše, nebo po rozložení na monitoru Lze si posvítit S hlavičkou se dá kroutit nahoru, dolu, dolu, doleva i doprava Integrovaný mikrofon je celkem slušný Za tu cenu dobrý služebník Manuální ostření Manuální rotace Manuální rozsvěcení na kabelu
Jaromír, Mladá Boleslav 30.12.2018
rozměr bezproblémová instalace - rozpozná i Win7 mikrofon bezproblémový provoz a detekce na Skype cena nemá automatický zoom,je nutné ručně nastavit špatně "drží" na monitoru chybí přesnější manuál - nastavení a popis prvků - ovládací segment pro vypnutí LED (kolečko) nemá samostatný vypínač
Michal Vurm 13.06.2018
Obraz i zvuk mikrofonu mě dost překvapil musím říct. (příjemně)
obraz a zvuk mikrofonu pro mě nic pro náročné uživatele to bude asi působit průměrně
David, Praha 24.12.2016
Výborná webkamera pro nenáročné uživatele
Cena/výkon Přisvětlovací led diody Plně funkční s win 10 (Je automaticky rozpoznána) Vestavěný mikrofon je celkem kvalitní Nic
Matyas 27.11.2019
prostě libová webcam absolutně žádné
Pavel, Ronov nad Doubravou 27.07.2017
Byla pro syna nestěžuje si :-)
Zdeněk, Praha 8 18.05.2016
přisvětlení rozlišení zatím nic
Zdeněk, České Budějovice 1 10.02.2021
Na to jak je levná tak dostačující
Zuzana, Praha 6 - Břevnov 28.10.2020
malá a výkonná horší upevnění na monitor
123 ...
 
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací