Valentýnské TOPky AlzaPlus+

Recenze Trust Trino HD Video Webcam

Zobrazit katalog
Trust Trino HD Video Webcam - Webkamera

Recenze Trust Trino HD Video Webcam

Zajímají Vás názory a recenze na Trust Trino HD Video Webcam? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 13 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Trust Trino HD Video Webcam. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Trust Trino HD Video Webcam i vy.
359,-
Skladem 2 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Jiří, Praha 93 - Vysočany 06.03.2015
asi za tu cenu je to jen tak tak rychlejší pohyby jsou hodně rozmazané není žádný software k balení ohybný držák moc nedrží
Firma, Brno 22.10.2020
Jednoduché zapojení, bezproblémový chod
Jiří, Praha 4 22.10.2020
Funguje Je nutné stáhnout ovladač
Pavel, Praha 8 22.10.2020
rozumná cena relativně kvalitní obraz i za nižšího osvětlení pro někoho může být plusem vestavěný mikrofon. U nás je využíván externí (nemohu hodnotit kvalitu zvuku) jen HD, ale pro distanční výuku zcela dostačující stojánek občas trochu nestabilní
Zakaznik, 592421_104418 22.10.2020
Na online výukou plně dostačující. Pěkný obraz i dobrý zvuk.
Kateřina, Praha 9 - Letňany 21.10.2020
rychlá instalace, na on-line výuku parádní
Zakaznik 23.07.2020
jednoduchá instalace
Jaroslav, Vrané nad Vltavou 20.08.2022
Kabel nedosahl od umístění (vrchní okraj monitoru) k nejbližšímu USB portu. Zapojeno do USB rozbočovače, ale kamerka je buď nefunkční, nebo přes hub neviditelná. Nejspíše půjde do koše a objednám od spolehlivějšího výrobce.
Zatím nic Doposud se nepovedlo zprovoznit. nefunguje přes USB hub (napájený) Na webkameru příliš krátký kabel Windows10 připojení nezaznamenal Stažený ovladač se "úspěšně nainstaloval" dokonce i bez příslušného připojeného hardveru (fake instalace)
 
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací