XXL týdny MPLA179769

Recenze Verbatim Store 'n' Go USB HDD 1TB - černý

Zobrazit katalog
Verbatim Store 'n' Go USB HDD 1TB - černý - Externí disk

Recenze Verbatim Store 'n' Go USB HDD 1TB - černý

Zajímají Vás názory a recenze na Verbatim Store 'n' Go USB HDD 1TB - černý? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 561 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Verbatim Store 'n' Go USB HDD 1TB - černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Verbatim Store 'n' Go USB HDD 1TB - černý i vy.
1 349,- 1 249,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,7
Hodnotilo 561 zákazníků
Napsat recenzi
5 420 ×
4 111 ×
3 12 ×
2 9 ×
1 9 ×
20 000+ zákazníků již zakoupilo
94 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník, Žerotice 19.04.2015
Funguje i v televizi Panasonic Kabel je opravdu krátký, ale podle mého k NTB nebo stolnímu PC bohatě stačí, ale zapojený v televizi se vám bude houpat na kabelu :-)
Aleš, Ptice 18.03.2015
Funguje bez problému. Přiložený USB kabel by mohl být delší.
Štefan, České Budějovice 5 28.06.2018
Funguje Ten kabel je výsměch zákazníkovi, ušetřit i na něm, začínám mít obavy co se ošidilo ve uvnitř
Firma, Liberec 10.03.2016
Splnil očekávání. Funguje, jak má. Opravdu malý. Velmi krátký kabel cca 10 - 13 cm s ne zcela běžným konektorem. V nabídce ALZY se dá pořídit 1 m dlouhý za cca 160 Kč. Nerozumím, proč o tom není informováno v popisu zboží. Určitě bych si jej pořídil. Při použití u NTB ta malá délka nevadí, možná je i výhodou, ale u klasického PC, neřku-li u TV (můj případ), Vám disk zůstane pěkně viset. Není to ale chyba zařízení, spíše jeho popisu.
Martin, Letohrad 16.01.2013
velká pamět za dobré peníze, pracuje rychle.......
Anna, Úvaly 24.07.2012
RychlýKrásný designMilá cenaBez jakýchkoliv problémů
Jitka, Železný Brod 22.01.2013
Tichý Rychlý Velká paměť za přiměřenou cenu Na žádné jsem nepřišla
Jiří, Radim 21.09.2016
Rychlý Cena Úložný prostor krátký kabel pro stolní pc vysí nad zemí pokud tam nedáte nějakou podložku
Václav, Praha 05.09.2016
Spokojenost, bez problémů Ne
Adam, Velký Osek 10.11.2015
Tichý Rychlý Konečně někoho napadlo používat modré LED tak, aby nesvítily jako měsíc při úplňku Při delší nečinnosti s PC (stahování dat) se přepne do úsporného režimu, resp. Windows z nějakého důvodu přeruší zápis a stahování spadne. Nepodařilo se mi to obejít ani přenastavením parametrů USB a napájecích profilů ve Windows.
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB27
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi