Během svátku 28.10. jsou uzavřeny pobočky Děčín, Kladno, Brno-Lískovec a Frýdek-Místek. Všechny ostatní pobočky zůstávají otevřené pro výdej objednávek.
Mastercard Obchodník roku 2021 UniCredit Bank

Recenze WD Elements Desktop 4TB

Zobrazit katalog
WD Elements Desktop 4TB - Externí disk

Recenze WD Elements Desktop 4TB

Zajímají Vás názory a recenze na WD Elements Desktop 4TB? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 920 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WD Elements Desktop 4TB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WD Elements Desktop 4TB i vy.
2 979,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Petr, Liberec 1 21.04.2016
velká kapacita usb 3.0 pěkný design WD poměrně agrasivní bílá dioda, musel jsem přelepit černou izolačkou
Ľudovít Adamčík, Šluknov 11.08.2015
Zápis dat cca 185MB/s (40GB soubor). Povrchová úprava a plastový materiál šasi jsou sklamáním. Celkově hodnotím jako lepší prúměr pro nenáročného.
tichý Windows 7 friendly předformátovaný plastové šasi 5700rpm (7200rpm je mylná informace vzniklá okopírováním hlavičky textu informací k 1TB nebo 2TB WD)
Ľubomír 16.10.2015
výhodná cena priložený software je iba 30-dňová trial verzia
Bedřich, Kutná Hora 02.04.2014
Skvělý disk, mám již druhý, který se velmi osvědčil, nyní jsem zakoupil další, který používám u televize pro ukládání nahraných pořadů. Preferoval jsem běžný 3,5" disk, protože má vlastní napájení a nehrozí, že např. televize by ho zásobovala malým proudem... Nic
Firma, Brno 28 02.02.2016
Rychlý Nelze zálohovat síťové disky. Po 30dnech nutno dokoupit software WD SmartWare Pro. Cena 19.9Euro.
Zákazník 06.06.2014
Tento disk jsem si vybrala hlavně kvůli množství kladných recenzí, dobré značce a příznivé ceně. Rozhodně bych ho doporučila, protože mimo to, že je tichý, rychlý atd., má i pěkný design. Rozhodně se mi líbí, že má vlastní napájení, protože několik známých má disk jen s USB a nejsou s ním vůbec spokojení.
mám disk teprve krátce (asi týden), ale působí na mě spolehlivě, je tichý, rychlý a pěkně svítí :D zatím nic
Firma, Brno 27.04.2016
super bez jediného problému, běží u kamer 24 hod/den
Petr, Nová Role 29.03.2016
rychlost zápisu (dostal jsem se na hodnotu cca kolem 75MB/s - při větších souborech) rychlost čtení (nad 100MB/s a více) dá se vypnout vypínačem při spuštění filmu přes TV si jen tak občas zavrčí dokonalá komunikace se Samsung Smart 2k15 zapne se ihned po připojení k adaptéru večer je trochu více slyšet (není nic divného, točí se v něm HDD).
Zakaznik 05.08.2015
Všetko beží ako má Celkom tichý, čakal som väčší hluk Mierne dlhší štart pri zobudení zo spánku, nič tragické, ale pri potrebe rýchleho prístupu je to občas otravné. Inak po týždni používania zatiaľ všetko beží ako má. Cena by mohla byť aj nižšia, ale pomer Cena/MB pri 5TB verzii je aj tak najlepšia
Zakaznik 31.12.2016
splna to, co slubuje automaticke zalohovanie SD karty po vlozeni velmi prakticke na cestach mierne chaoticke usporiadanie suborov pri zalohovani - ak zalohujem subor 00000.MTS a uz taky na disku v ramci zaloh existuje, tak novy sa neulozi do adresara aktualnej zalohy, ale k uz existujucemu MTS a povodny sa premenuje; pri tomto sa ale povodnemu MTS zmeni datum, takze, ak vam na presnom datume suborov zalezi, treba si to nejako osetrit trochu dlhsi USB kabel by bol fajn
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi