Samsung Galaxy S23 Alza pro firmy

Recenze WD Elements Desktop 4TB

Zobrazit katalog
WD Elements Desktop 4TB - Externí disk

Recenze WD Elements Desktop 4TB

Zajímají Vás názory a recenze na WD Elements Desktop 4TB? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 756 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WD Elements Desktop 4TB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WD Elements Desktop 4TB i vy.
3 199,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Petr, Prostějov 21.04.2016
velká kapacita usb 3.0 pěkný design WD poměrně agrasivní bílá dioda, musel jsem přelepit černou izolačkou
Ľubomír 16.10.2015
výhodná cena priložený software je iba 30-dňová trial verzia
Bedřich, Kutná Hora 02.04.2014
Skvělý disk, mám již druhý, který se velmi osvědčil, nyní jsem zakoupil další, který používám u televize pro ukládání nahraných pořadů. Preferoval jsem běžný 3,5" disk, protože má vlastní napájení a nehrozí, že např. televize by ho zásobovala malým proudem... Nic
Firma, Brno 28 02.02.2016
Rychlý Nelze zálohovat síťové disky. Po 30dnech nutno dokoupit software WD SmartWare Pro. Cena 19.9Euro.
Firma, Brno 27.04.2016
super bez jediného problému, běží u kamer 24 hod/den
Petr, Nová Role 29.03.2016
rychlost zápisu (dostal jsem se na hodnotu cca kolem 75MB/s - při větších souborech) rychlost čtení (nad 100MB/s a více) dá se vypnout vypínačem při spuštění filmu přes TV si jen tak občas zavrčí dokonalá komunikace se Samsung Smart 2k15 zapne se ihned po připojení k adaptéru večer je trochu více slyšet (není nic divného, točí se v něm HDD).
Zakaznik 05.08.2015
Všetko beží ako má Celkom tichý, čakal som väčší hluk Mierne dlhší štart pri zobudení zo spánku, nič tragické, ale pri potrebe rýchleho prístupu je to občas otravné. Inak po týždni používania zatiaľ všetko beží ako má. Cena by mohla byť aj nižšia, ale pomer Cena/MB pri 5TB verzii je aj tak najlepšia
Zakaznik 31.12.2016
splna to, co slubuje automaticke zalohovanie SD karty po vlozeni velmi prakticke na cestach mierne chaoticke usporiadanie suborov pri zalohovani - ak zalohujem subor 00000.MTS a uz taky na disku v ramci zaloh existuje, tak novy sa neulozi do adresara aktualnej zalohy, ale k uz existujucemu MTS a povodny sa premenuje; pri tomto sa ale povodnemu MTS zmeni datum, takze, ak vam na presnom datume suborov zalezi, treba si to nejako osetrit trochu dlhsi USB kabel by bol fajn
Vilém, Olomouc 12 30.12.2016
zatím spolehlivé úložiště krátký kabel, i když je to asi dáno tím, že při delším by byl problém se stabilitou provozu
Zakaznik, Jeníkovice 10.06.2016
klasický WD HDD , už třetí kousek v rodině zatím nic
123 ...
 
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací