Aktuální rychlost doručení: 
AlzaBoxy
Prodejny
Partnerská odběrná místa
Doručení na adresu

0-1 den
0-1 den
1-2 dny
0-2 dny
Pečení? To dáme! Pečení? To dáme!

Recenze WD My Passport Carrying Case

Zobrazit katalog
WD My Passport Carrying Case - Pouzdro na pevný disk

Recenze WD My Passport Carrying Case

Zajímají Vás názory a recenze na WD My Passport Carrying Case? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 2426 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WD My Passport Carrying Case. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WD My Passport Carrying Case i vy.
119,-
Skladem > 20 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Aleš, Pardubice 15.10.2012
KompaktnostVelmi kvalitní provedeníPřekvapivě silný materiálKapsa pro kabel Přeci jen by mohl být užit tvrdší materiál, ale za tu cenu ... ? Pokud si neplánujete Externí disk brát do hor a tahat ho s sebou při slaňování skal, obal bohatě postačí :)
Markéta 22.10.2012
Pasuje i na WD 2.5" Elements Portable SE 1000 GB Pouzdro není vyztužené, je poměrně tenké.
Vojtěch, Brno 04.11.2019
Vleze se do něj disk WD Vleze se i kabel Cena
Šimon, Šlapanice u Brna 27.08.2013
presne na miru pro 2.5 WD My Passport (2TB) kapsa na USB kabel zatim jsem nic nenasel
Firma, Jindřichův Hradec 22.04.2019
Lepší než zádná ochrana pro disk a za tu cenu. Funguje přesně tak, jak by mělo.
Michaela, Karlovy Vary 7 07.07.2017
Sedí na WD 2,5 Elements Portable 3TB
Jiří, Olomouc 24.11.2013
Základní ochrana Malé rozměry Nelze jen tak bez rozmyslu hodit do batohu - není to skořepinové pouzdro. Ale to je asi jasné.
Tomáš, Kolín 2 30.09.2013
Do pouzdra se vejde i kabel žádné
Radek, Střevač 24.03.2013
Cena Dobré zpracování Kvalitní zip Pasuje přesně Western Digital 2.5" Elements Portable SE 1000GB Vejde se do něj i kabel Kabel se sice vejde, ale je to na těsno
Lukáš, Hořice 15.11.2012
Příjemný materiál Na Elements Portable je trochu těsnější ale nacpat se tam dá.
123 ...
 
P-DC1-WEB30
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací