AD mini Homeoffice Alza pro firmy

Recenze Woody Houpačka pro nejmenší

Zobrazit katalog
Woody Houpačka pro nejmenší - Houpačka

Recenze Woody Houpačka pro nejmenší

Zajímají Vás názory a recenze na Woody Houpačka pro nejmenší? U nás má zatím hodnocení 3,8 z 5 hvězdiček od 15 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Woody Houpačka pro nejmenší. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Woody Houpačka pro nejmenší i vy.
459,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Jiří, Praha 6 - Řepyflag
Hodnoceno 14.04.2022, varianta Woody Houpačka pro nejmenší
Ověřený nákup
Kvalita zpracování výrobku
0 ×Nahlásit
Jana, Praha 3flag
Hodnoceno 05.05.2020, varianta Woody Houpačka pro nejmenší
Ověřený nákup
Super cena
Snadná montáž a úprava délky lan
Dítě se z toho špatně vyndavá
V návodu je napsáno, že je pouze pro domácí použití a má se skladovat v suchu atd. Tedy jsem pochopila, ze venku houpacku nechat viset nemohu...
0 ×Nahlásit
Jitka, Třebechovice p. O.flag
Hodnoceno 13.04.2020, varianta Woody Houpačka pro nejmenší
Ověřený nákup
Krásná houpacka
Je dobře zabezpečená, malý určitě nevypadne
0 ×Nahlásit
Jana, Praha 7flag
Hodnoceno 13.04.2020, varianta Woody Houpačka pro nejmenší
Ověřený nákup
Barevné
Trochu komplikované vstupování a vyndavání dítěte
Provazy závěsu trochu kloužou
0 ×Nahlásit
Jan, Prostějovflag
Hodnoceno 30.03.2020, varianta Woody Houpačka pro nejmenší
Ověřený nákup
Španá lana, špatné ukotvení, nesmyslně moc zábran pro dítě. Vyřešeno kompletní výměnou lana a jedné přepážky. Na původním laně celá houpačka prokluzuje a neustále se naklaní dopředu.
0 ×Nahlásit
Andrej, Praha 3flag
Hodnoceno 19.04.2019, varianta Woody Houpačka pro nejmenší
Ověřený nákup
Svojou konštrukciou je pre dieťa priam nebezpečná. Domáci kutil to opraví, ale toto je už od návrhu zle
0 ×Nahlásit
Tomáš, Bratislavaflag
Hodnoceno 05.05.2017, varianta Woody Houpačka pro nejmenší
Ověřený nákup
klasicka hojdacka, prcek z nej nevypadne
tazsie sa nasada, lebo palice ohradky sa nedaju zdvihnut. dve deti sa nezmestia.
0 ×Nahlásit
Jiří, Praha 5 -Sobínflag
Hodnoceno 27.10.2016, varianta Woody Houpačka pro nejmenší
Ověřený nákup
Je levná a pěkná. Ohrádka je velice bezpečná a dítě nemůže vypadnout
Lana jsou plastová a průběžná přes sedačku a sedačka se tak při houpání s dítětem posouvá. Nutno buď přeříznout a udělat uzle nebo je zajistit držáky lanek, které jsem za pár korun koupil v Hornbachu :-)
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací