Nakupování budoucnosti Všude vedro, doma ne

Recenze Zalman Z1

Zobrazit katalog
Zalman Z1 - Počítačová skříň

Recenze Zalman Z1

Zajímají Vás názory a recenze na Zalman Z1? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 358 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Zalman Z1. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Zalman Z1 i vy.
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 358 zákazníků
Napsat recenzi
5 222 ×
4 94 ×
3 34 ×
2 3 ×
1 5 ×
5 000+ zákazníků již zakoupilo
88 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jiří, Jiříkov 02.06.2014
je bezvadná krásná prostorná,ventilátory nejsou vůbec slyšet,usb 3.0 v předu je super.je hečí než na obrázku.každy kdo ji viděl tak ji chce nic
Zákazník 18.02.2014
Kvalitní a levná pc skříň s pěkným designem. Zakoupil jsem se záměrem postavit tiché herní pc a jsem spokojen. Dostatek místa pro kvalitní chladič processoru i větší grafickou kartu.
Dva velké, tiché a učinné větráky v ceně. Usb 3.0 na předním panelu. Vzhled, cena. Nic.
Zákazník, Praha 3 04.09.2015
v ty cenove urovni, uzasna skrin s EVO 212 nevim jestli mam pocitac zapnuty nebo ne i kdyz ma skrin 2 vetraky navic prach filtry funguju docela perfektne, mam ji tri mesice a zadni prachy tam nejsou ;) modra LED na power tlacitku docela silna, ale je to vsude kde jsou modry LED mel jsem trochu problemu s nastavenim komponent do skrine, nejprve s EVO 212 protoze je obrovsky chladic, ale se na koncu tam vysel a je jeste mozna 1cm prostoru navic
Tomáš, praha 08.03.2014
cena vejde se jakákoliv grafická karta
Ondřej, Praha 10.04.2014
tichá bez kvanta světýlek jednoduchá montáž vysoké nožičky
František, Vysoké Mýto 23.09.2015
konzervativní vzhled díky prolisům bočnic lze ukrýt kabely vedoucí za deskou tiché ventilátory ten co chladí koš disků má konektor molex na 12V je tedy neregulovaný druhý zadní má 3pin konektor dostatek průchodů na kabely modrá power dioda svítí celkem decentně je dost široká i na vysoký chladič (NOCTUA NH-U12S) vejde se dovnitř i dost dlouhá grafická karta (MSI GTX 950 GAMING 2G) síla materiálu je celkem dobrá -> vibrace zatím nepozoruji přihrádka na SSD je řešena pouze na šroubky a dost podivně záslepky na PCE/PCI karty jsou pouze jednorázové (po vylomení je nejde vrátit -> vznikne tak díra do bedny)
Milan, Teplice 1 21.09.2015
Kdo stále váhá s koupí PC skříně, tomu mohu vřele doporučit Zalman Z1. Také jsem váhal a vybíral mezi různými skříněmi a nakonec jsem se rozhodl pro tuto. Je velmi kvalitní, za příznivou cenu a navíc nemusíte dokupovat ventilátory. Místa pro grafickou kartu a chladič na procesor je dostatek.
Příznivé rozměry. 2x přídavný ventilátor. Skvělý design.
Jiří, Bavorov 09.03.2015
Velice lehká , čekal jsem o dost těžší váhu, ale opravdu překvapila Snadná instalace komponent Místo pro 2,5" disk a spoustu dalších 3,5" Tichá kopice šroubků pro instalaci v balení . Méně místa pro srovnání kabelů z druhé strany.
Zákazník 07.06.2014
za ty prach dobra kvalita
kvalitni zpracovani nic
Firma, Hradec Králové 19.03.2015
cena Nejisty stisk tlacitka ON/OFF
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB28
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi