Teplovzdušné ventilátory

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Typ topidla
Elektrické
(148)
Horkovzdušné
(49)
Konvektor
(7)
Na naftu
(2)
Infrazářič
(2)
Plynové
(7)
Vhodné
Vlastnosti
Světelná signalizace provozu
(59)
Elektronické ovládání
(51)
Oscilace
(38)
LED displej
(37)
Topný výkon
400 W
45000 W
-
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Teplovzdušný ventilátor slouží k rychlému a efektivnímu vytápění bytu nebo rekreačních objektů. Využijete jej zkrátka všude, kde zrovna potřebujete zvýšit teplotu. Oblíbené jsou především teplovzdušné ventilátory do koupelny. Nevíte, který se bude hodit zrovna vám? Nechte si poradit.

Pokračovat

Teplovzdušný ventilátor vybírejte podle umístění

Teplovzdušný ventilátor je vhodný do všech prostorů, kde je potřeba cíleně a rychle ohřát vzduch. Elektrická energie je přeměněna v teplo, které je dále cirkulováno v místnosti pomocí výkonného ventilátoru. Teplovzdušné ventilátory jsou běžně používány k zajištění přídavného tepla v místnostech, kde nemáte trvalé topení nebo kde chcete rychle zvýšit teplotu. Horkovzdušný ventilátor můžete postavit na podlahu, stůl, nebo jej dokonce připevnit na stěnu.

Horkovzdušný ventilátor na podlahu

Horkovzdušný ventilátor na podlahu představuje ideální řešení pro rychlé a efektivní vytápění větších prostor, jako jsou obývací pokoje nebo kanceláře. Díky svému umístění na podlaze a většímu výkonu dokáže rozptýlit teplý vzduch rovnoměrně i a do větších vzdáleností. Horkovzdušný ventilátor na podlahu často disponuje samozřejmě také pojistkou proti převrhnutí a přehřátí, tudíž se nemusíte obávat o jeho stabilitu.


Horkovzdušný ventilátor na podlahu Siguro

Jako přenosný teplovzdušný ventilátor se chová téměř každý model. Díky podstavci či nožičkám jej můžete přemisťovat kamkoliv podle potřeby.

Některé ventilátory mohou až moc vířit prach a vysušovat vzduch, což není vhodné pro alergiky nebo osoby citlivé na kvalitu vzduchu. Keramický teplovzdušný ventilátor je oceňován proto pro svou schopnost efektivně vytápět prostor s minimálním vířením prachu a alergenů. Díky svému způsobu generování tepla přes keramické elementy tak udržuje prostředí příjemně teplé bez nadměrného sucha.

Teplovzdušný ventilátor na stůl

Teplovzdušný ventilátor na stůl oceníte pro menší prostory nebo přímé vytápění konkrétního místa, jako je pracovní stůl nebo čtecí koutek. Vzhledem k jejich flexibilitě a snadnému přenášení jsou stolní teplovzdušné ventilátory vynikající volbou pro osobní vytápění v chladnějších dnech. Teplovzdušné ventilátory na stůl jsou sice o něco méně výkonné než jejich protějšky na podlahu, ale pořád mohou nabízet pokročilé funkce a vlastnosti.

Nástěnné teplovzdušné ventilátory

Nástěnné teplovzdušné ventilátory jsou opatřeny speciálními úchyty tak, aby se daly bez problému přichytit na zeď. Ideální je umístění pro ty, kteří chtějí zabudovat ventilátor na konkrétní místo a více jej nepřesouvat, nebo do místností, kde není dostatek prostoru na podlahový teplovzdušný ventilátor. Přináší proto výhodu nejen v podobě úspory místa, ale také v možnosti udržet podlahový prostor volný, což je obzvláště cenné v menších prostorech.

Kde můžete teplovzdušné ventilátory nainstalovat?

Teplovzdušné ventilátory mohou být neocenitelným doplňkem vytápění v různých typech prostorů. Díky jejich flexibilitě a různorodosti modelů je možné najít ideální řešení pro specifické potřeby každého umístění. Podívejte se, kde všude najdou teplovzdušné ventilátory využití.

i

Nástěnný teplovzdušný ventilátor do koupelny

Nástěnný teplovzdušný ventilátor do koupelny je vhodný do místností s vyšší vlhkostí, proto bývá vodotěsný. Disponuje také pojistkou v případě, že dojde k jeho postříkání. I přesto jej však vždy umístěte do bezpečné vzdálenosti od zdroje vody.

Teplovzdušný ventilátor potřebuje správný výkon

Před tím, než si pořídíte teplovzdušný ventilátor do zásuvky, byste měli mít představu o tom, jak velký prostor plánujete vytápět. Podle toho vyberete tepelný ventilátor se správným příkonem, který ovlivňuje nejen výkon, ale i spotřebu elektrické energie. Vyšší hodnota příkonu znamená efektivnější vyhřívání, ale také větší spotřebu. Záleží na tom, zda potřebujete ventilátor do kanceláře, nebo do velkých interiérů:

  • Malý tepelný ventilátor s příkonem od 400 do 800 W vytopí blízké prostory kolem vás nebo malé kanceláře.
  • Větší horkovzdušný ventilátor s příkonem mezi 1 000–2 000 W se poté hodí k vyhřívání velkých místností.

Tepelný ventilátor – topení a spotřeba

Tepelný ventilátor topení zprostředkovává pomocí topného tělesa. Levnější modely disponují tepelnou spirálou, která má na svědomí až o 30 % vyšší spotřebu a možný zápach způsobený spalováním prachu. Teplovzdušný ventilátor s keramickým tělesem je naopak účinnější, šetrnější a udržuje vyšší vlhkost v místnosti. Navíc nevíří prach, což ocení nejen alergici, ale i malé děti.


Teplovzdušný ventilátor na podlahu Siguro

Teplovzdušné ventilátory často nabízejí několik stupňů výkonu, tudíž nepracují na maximální výkon. Vy si je tak můžete nastavit podle svých vlastních potřeb.

Průmyslový horkovzdušný ventilátor je určen pro efektivní vytápění velkých prostorů, jako jsou dílny nebo sklady. Vyznačuje se robustní konstrukcí a schopností rychle zahřát rozsáhlé oblasti, zatímco odolává náročným pracovním podmínkám. Průmyslové ventilátory na teplovzdušné vytápění nabízejí samozřejmě termostaty a integrované bezpečnostní mechanismy, čímž zajišťují účinnost a bezpečnost.

Teplovzdušný ventilátor s mnoha praktickými funkcemi

Levnější teplovzdušný ventilátor k občasnému ohřívání vám kromě samotného víření tepla příliš funkcí nenabídne. Pokud je však jeho zapojení na denním pořádku, budou se vám hodit i speciální funkce a vlastnosti, které posunou možnosti přístroje na další úroveň. Nejmodernější ventilátor na teplý vzduch disponuje chytrým ovládáním přes aplikaci ve vašem mobilním telefonu nebo jiném chytrém zařízení.

  • Teplovzdušný ventilátor s termostatem patří k základním modelům. Díky němu si můžete nastavit teplotu v místnosti podle vašich potřeb. Topení se tedy inteligentně přizpůsobí aktuálním podmínkám vzduchu.
  • Oscilace znamená otáčení těla tepelného ventilátoru. Teplý vzduch bude proudit rovnoměrně, což přijde vhod také v případě, že horkovzdušný ventilátor dokáže pracovat na studený chod jako ten běžný.
  • Teplovzdušný ventilátor s časovačem je žádoucí z bezpečnostního i praktického hlediska. Jednoduše si sami určíte dobu, po kterou si přejete prostor vytápět. Po jejím uplynutí dojde k vypnutí přístroje.
  • LED displej vás bude informovat o aktuálním nastavení přístroje. Mnohdy je součástí dotykového ovládacího panelu, díky němuž lze zařízení jednoduše přepínat stisknutím tlačítka. Nahrazuje tak nevzhledné knoflíky.
  • Dálkové ovládání probíhá pomocí ovladače, tudíž ušetříte spoustu kroků. Tepelný ventilátor nastavíte z pohodlí gauče. Chytřejší zařízení lze ovládat prostřednictvím mobilní aplikace přes Wi-Fi připojení.
  • Pojistka proti přehřátí sama vypne teplovzdušný ventilátor v případě jeho přehřátí, což efektivně zabraňuje riziku požáru nebo poškození zařízení.
  • Pojistka proti převrhnutí zajistí okamžité vypnutí ventilátoru, když se nečekaně převrhne, a tím předchází potenciálnímu riziku požáru.
  • Bezpečnostní pojistka zvyšuje bezpečnost zařízení monitorováním a regulací elektrického proudu, čímž předchází přetížení a dalším rizikům.
  • Funkce Anti-Freeze udržuje minimální teplotu v místnosti, obvykle kolem 5°C, aby zabránila zamrznutí vody. Teplovzdušný ventilátor se poté aktivuje pouze, když teplota klesne pod tuto hodnotu.
  • Dětská pojistka zabraňuje nechtěným změnám nastavení nebo spuštění ventilátoru dětmi, což výrazně zvyšuje bezpečnost.

i

Tichý teplovzdušný ventilátor

Jistě oceníte spíše tichý teplovzdušný ventilátor namísto hlučného přístroje, který lze přirovnat k hluku vysavače. Hlučnost do 40 až 50 decibelů považujeme za tišší, podobnou mírnému dešti. Horkovzdušný ventilátor s tichým režimem dosahuje hlučnosti 20 dB, jež imituje padající listí. Pokud jej budete mít zapnutý při odpočinkových činnostech, parametr zvažte.

Jak bezpečně používat teplovzdušné ventilátory?

Teplovzdušné ventilátory jsou určeny především do vnitřního prostředí. Dejte pozor také na objekty s příliš vysokou vlhkostí vzduchu, jako jsou koupelny, pokud do těchto prostor není ventilátor vyloženě určený. Pojistky proti pádu, přehřátí a vůči dětem pomohou předejít nebezpečí a popáleninám.

Mrkněte se, co říkají na váš vybraný teplovzdušný ventilátor recenze od zkušených zákazníků.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.
172 položek
4,3 50×
Rohnson R-6065
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu a na chatu, na zeď, topný výkon 2000 W, 2 nastavitelné úrovně vytápění, pojistka proti převrhnutí, pojistka proti přehřátí, bezpečnostní pojistka, časovač, LED displej, termostat, dálkové ovládání, ventilátor, regulátor výkonu a regulace teploty, rozměry 20,5 × 54 × 10,5 cm (V׊×H), bílá barva
1 609,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ROHTO240
4,3 50×
Rohnson R-6065
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu a na chatu, na zeď, topný výkon 2000 W, 2 nastavitelné úrovně vytápění, pojistka proti převrhnutí, pojistka proti přehřátí, bezpečnostní pojistka, časovač, LED displej, termostat, dálkové ovládání, ventilátor, regulátor výkonu a regulace teploty, rozměry 20,5 × 54 × 10,5 cm (V׊×H), bílá barva
1 529,-
Zánovní
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ROHTO240
4,4 30×
CONCEPT VT7040 Teplovzdušný ventilátor, bílý
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu, na chatu, do garáže a do dílny, na podlahu, topný výkon 2000 W, 2 nastavitelné úrovně vytápění, hlučnost 47 dB(A), pojistka proti převrhnutí, pojistka proti přehřátí, termostat a ventilátor, rozměry 26,8 × 21,2 × 14 cm (V׊×H), bílá a černá barva
569,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CONVT7040
4,4 31×
Concept VT-7010
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu, na chatu, do garáže, do dílny a do pergoly, na podlahu, topný výkon 1500 W, 2 nastavitelné úrovně vytápění, pojistka proti přehřátí, termostat a ventilátor, rozměry 23 × 21 × 13 cm (V׊×H), bílá barva
469,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CONTE007
5,0
ETA Fogos MAX 3623 90000
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, na chatu a do kanceláře, na podlahu a stolní, topný výkon 2000 W, 2 nastavitelné úrovně vytápění, hlučnost 45 dB(A), časovač, dálkové ovládání a ventilátor, vytopí místnost až o 55 m³, rozměry 37,6 × 13 cm (V×H)
1 609,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ETAtpl75
5,0
ETA Fogos MAX 3623 90000
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, na chatu a do kanceláře, na podlahu a stolní, topný výkon 2000 W, 2 nastavitelné úrovně vytápění, hlučnost 45 dB(A), časovač, dálkové ovládání a ventilátor, vytopí místnost až o 55 m³, rozměry 37,6 × 13 cm (V×H)
1 529,-
Zánovní
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ETAtpl75
5,0
ELÍZ EBF 8 Hot & Cool
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu a na chatu, na podlahu, topný výkon 1800 W, 2 nastavitelné úrovně vytápění, hlučnost 55 dB, pojistka proti převrhnutí, pojistka proti přehřátí, bezpečnostní pojistka, časovač, LED displej, dálkové ovládání, regulátor výkonu, regulace teploty a možnost náklonu, rozměry 65 × 25 × 14 cm (V׊×H), bílá barva
4 499,-
Zánovní
Objednací kód: ELITO190
3,5
OLIMPIA Splendid CALDO SKY B WIFI
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu, na chatu a do kanceláře, topný výkon 2000 W, 3 nastavitelné úrovně vytápění, hlučnost 48 dB(A), pojistka proti přehřátí, časovač a LED displej, vytopí místnost až o 60 m³, rozměry 18 × 12,5 × 55 cm (V׊×H), bílá a stříbrná barva
2 552,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OLItpl49
4,6
Stadler Form Sam
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu, na chatu, do kanceláře a do ložnice, na podlahu, topný výkon 2000 W, 4 nastavitelné úrovně vytápění, hlučnost 52 dB(A), pojistka proti převrhnutí, pojistka proti přehřátí, LED displej, termostat, ventilátor, regulace teploty a WiFi, vytopí místnost až o 75 m³, šířka 14,9 cm, bílá a černá barva
3 319,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: STAtpv35
4,0
TRISTAR KA-5140 2v1
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu, na chatu, do garáže a do dílny, na podlahu, topný výkon 2000 W, 4 nastavitelné úrovně vytápění, hlučnost 56 dB(A), pojistka proti přehřátí, termostat, ventilátor a regulace teploty, rozměry 32 × 20 × 26 cm (V׊×H), bílá barva
1 409,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: TRIHV067
4,0
TRISTAR KA-5140 2v1
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu, na chatu, do garáže a do dílny, na podlahu, topný výkon 2000 W, 4 nastavitelné úrovně vytápění, hlučnost 56 dB(A), pojistka proti přehřátí, termostat, ventilátor a regulace teploty, rozměry 32 × 20 × 26 cm (V׊×H), bílá barva
1 339,-
Zánovní
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: TRIHV067
4,0
G3Ferrari G6001901
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu a na chatu, na podlahu a stolní, topný výkon 2000 W, 2 nastavitelné úrovně vytápění, pojistka proti převrhnutí, pojistka proti přehřátí, bezpečnostní pojistka, časovač, termostat, ventilátor a automatické vypnutí, rozměry 29,2 × 22,5 × 17,5 cm (V׊×H), bílá a černá barva
949,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: FERHV240
4,0
Imetec 4028 FH1 100
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu, na chatu, do garáže a do dílny, na podlahu, topný výkon 2100 W, 3 nastavitelné úrovně vytápění, pojistka proti převrhnutí, pojistka proti přehřátí, Anti-Freeze, časovač, termostat, ventilátor a regulace teploty, rozměry 32,4 × 28,7 × 17,5 cm (V׊×H), bílá barva
1 199,-
Použité
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: IMEHV284
4,0
Imetec 4028 FH1 100
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu, na chatu, do garáže a do dílny, na podlahu, topný výkon 2100 W, 3 nastavitelné úrovně vytápění, pojistka proti převrhnutí, pojistka proti přehřátí, Anti-Freeze, časovač, termostat, ventilátor a regulace teploty, rozměry 32,4 × 28,7 × 17,5 cm (V׊×H), bílá barva
1 419,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: IMEHV284
MASTER B9EPB
Teplovzdušný ventilátor - na terasu, do garáže, do dílny a do pergoly, na podlahu, topný výkon 9000 W, 3 nastavitelné úrovně vytápění, pojistka proti přehřátí, termostat a regulátor výkonu, rozměry 43 × 40 × 30 cm (V׊×H), žlutá barva
5 189,-
Zánovní
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PHT063
4,0
VELAMP STH2000W
Teplovzdušný ventilátor - topný výkon 2000 W, 3 nastavitelné úrovně vytápění, k umístění na podlahu, klíčové funkce a benefity: pojistka proti přehřátí, bezpečnostní pojistka, termostat, ventilátor a regulátor výkonu, 21,7 × 21 × 16 cm (vך×h), černá barva
779,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: VELHV398
5,0
Argo 191061058 FANCY
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu, na chatu, na terasu, do kuchyně, do koupelny, do garáže, do dílny, do kanceláře a do ložnice, na zeď a na podlahu, topný výkon 1400 W, 3 nastavitelné úrovně vytápění, pojistka proti převrhnutí, pojistka proti přehřátí, Anti-Freeze, časovač, LED displej, termostat, regulátor výkonu a regulace teploty, vytopí místnost až o 48 m³, rozměry 43 × 64,5 × 19 cm (V׊×H), bílá barva
3 319,-
Rozbaleno
Objednací kód: ARGTV372
3,0
DOMO DO7344H
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu a do dílny, na podlahu a stolní, topný výkon 2500 W, 2 nastavitelné úrovně vytápění, pojistka proti převrhnutí, pojistka proti přehřátí a termostat, rozměry 35 × 34 × 16 cm (V׊×H), bílá barva
3 309,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: DOMtpv41
MASTER BLP 17 M
Teplovzdušný ventilátor - do garáže, do dílny, do pergoly a do skleníku, na podlahu, topný výkon 16000 W, pojistka proti přehřátí, regulátor tlaku a regulátor výkonu, rozměry 55 × 23 × 30 cm (V׊×H), žlutá barva
4 029,-
Použité
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PHT496
VELAMP STH5000W
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu a na chatu, na podlahu, topný výkon 5000 W, 3 nastavitelné úrovně vytápění, pojistka proti přehřátí, bezpečnostní pojistka, termostat, ventilátor a regulátor výkonu, rozměry 34,5 × 30 × 23,5 cm (V׊×H)
2 699,-
Zánovní
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: VELHV538
VELAMP PR012-2
Teplovzdušný ventilátor - topný výkon 2000 W, 2 nastavitelné úrovně vytápění, k umístění na podlahu, klíčové funkce a benefity: pojistka proti převrhnutí, pojistka proti přehřátí, termostat, ventilátor, regulátor výkonu, otočná základna a regulace teploty, 28,3 × 21,5 × 18 cm (vך×h), bílá barva
679,-
Použité
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: VELHV6123
Imetec 4030 FH2 100
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu, na chatu, do garáže a do dílny, na podlahu a stolní, topný výkon 2100 W, 3 nastavitelné úrovně vytápění, pojistka proti převrhnutí, pojistka proti přehřátí, Anti-Freeze, časovač, termostat, ventilátor a regulace teploty, rozměry 34,9 × 25,5 × 23,6 cm (V׊×H)
1 899,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: IMEHV307
Imetec 4031 FH2 200
Teplovzdušný ventilátor - topný výkon 2100 W, 3 nastavitelné úrovně vytápění, k umístění na podlahu, klíčové funkce a benefity: pojistka proti převrhnutí, pojistka proti přehřátí, Anti-Freeze, časovač, termostat, ventilátor, regulátor výkonu a regulace teploty, 34,9 × 25,5 × 23,6 cm (vך×h), modrá barva
2 179,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: IMEHV314
Imetec 4029 FH1 200
Teplovzdušný ventilátor - do bytu, do domu, na chatu, do garáže a do dílny, na podlahu a stolní, topný výkon 2100 W, 3 nastavitelné úrovně vytápění, pojistka proti převrhnutí, pojistka proti přehřátí, Anti-Freeze, časovač, termostat, regulátor výkonu a regulace teploty, modrá barva
2 089,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: IMEHV291
 

Již neprodáváme

Teplovzdušné ventilátory

V kategorii Teplovzdušné ventilátory máme právě teď na Alza.cz celkem 172 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné teplovzdušné ventilátory Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší teplovzdušné ventilátory Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší teplovzdušné ventilátory Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v teplovzdušné ventilátory recenze
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací