Nejlepší vánoční cukroví: snadno, rychle a bez stresu!

Zobrazit katalog

Článek

Aktualizováno

Vánoční atmosféra vás pronásleduje doslova na každém kroku a vy si v duchu připomínáte, že letos určitě nesmíte nechat pečení cukroví na poslední chvíli. I kdyby se vám předsevzetí nepodařilo dodržet, nezoufejte. V tomto článku najdete jednoduchý návod, jak upéct nejlepší vánoční cukroví téměř bez námahy. Nic hledat nemusíte, protože jsme pro vás připravili ty nejlepší recepty na vánoční cukroví. Upečte si spolu s námi klasické babiččino vánoční cukroví nebo vyzkoušejte netradiční a nepečené vánoční recepty, které uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky!

Vánoce a cukroví: recepty

Nejlepší vánoční cukroví – OBSAH

  1. Jak si užít pečení vánočního cukroví? Dejte chaosu řád!
  2. Nejlepší vánoční cukroví je to, které zmizí nejrychleji
  3. Babiččino vánoční cukroví aneb léty prověřené recepty, které nikdy nevyjdou z módy
  4. Jednoduché nepečené vánoční cukroví, které nesmí na vánočním stole chybět
  5. Luxusní vánoční cukroví
  6. Netradiční vánoční cukroví
  7. A co když vůbec nestíháte? Vyzkoušejte nejrychlejší vánoční cukroví
  8. Nejchutnější vánoční cukroví podle Alza redakce
  9. Jak skladovat jednotlivé druhy cukroví

Jak si užít pečení vánočního cukroví? Dejte chaosu řád!

Je nám jasné, že to se lehce řekne, ale hůř udělá. Zkuste se však zamyslet. Opravdu potřebujete několik kilogramů cukroví? Jasně, kolegyně z práce má každý rok napečeno 18 druhů. Možná máte pocit, že napečeno mají úplně všichni kromě vás. Není ale důvod k panice. Pamatujte si, že na množství nezáleží. Hlavní je přece chuť! V následující kapitole vám poradíme, jak postupovat, abyste nestrávili celý předvánoční čas v kuchyni.

Pečení vánočního cukroví nemusí být nervy drásající proces, stačí dodržet těchto 5 základních pravidel:

  1. Nepodceňujte přípravu! Rozmyslete si, jaké druhy cukroví budete péct a realisticky odhadněte množství. Nemá smysl péct dvacet druhů, když na to nemáte čas ani strávníky. Upečte letos jenom to nejchutnější vánoční cukroví. 
  2. Připravte si nákupní seznam. Projděte si vybrané recepty a v klidu si sepište všechny suroviny, které na ně budete potřebovat. Výhody nákupního seznamu jsou zřejmé. Ušetříte spoustu času, nic nezapomenete a nakoupíte jen tolik surovin, kolik opravdu potřebujete.
  3. Nenechávejte pečení na poslední chvíli. Většina vánočního cukroví potřebuje trochu uležet, aby bylo vláčné. Zorganizujte si svůj čas, ušetříte si pár vrásek na čele a na Štědrý den si pochutnáte.
  4. Počítejte s tím, že také některá těsta potřebují uležet, nejlépe do druhého dne. Váš plán může narušit i zapomenuté máslo v lednici. Ideální je vytáhnout ho den předem, aby postupně povolilo při pokojové teplotě.
  5. Pečení domácího vánočního cukroví je jedna z nejhezčích tradic. Zapojte celou rodinu a užijte si to! Máte malé děti? V tom případě jim vymezte bezpečné místo, kde si mohou tvořit, a zásobujte je kousky těst. Malý nadšený pekař je určitě lepší varianta než nasupený sabotér, kterého se budete marně snažit vystrnadit z kuchyně.
Luxusní vánoční cukroví
Počet druhů cukroví, které budete péct, plánujte s rozvahou. Zvažte nejen počet strávníků, ale i své časové možnosti. 

i

Co dělat, když jste zapomněli vyndat máslo? Pokud se vám přece jen podařilo na máslo zapomenout a máte mikrovlnku, můžete nechat máslo povolit v ní. Buďte ale opatrní! Máslo nakrájejte na malé kostičky a nechte v mikrovlnce na 10 až 15 s, pak jej zkontrolujte. Postup opakujte, dokud máslo nezměkne.

Nejlepší vánoční cukroví je to, které zmizí nejrychleji

Nejlepší vánoční cukroví si můžete upéct s námi. V našem seznamu najdete oblíbené pečené i nepečené stálice, trendy novinky i luxusní cukrovinky. Všechny recepty mají jedno společné. Nebudete muset každou chvilku nervózně kontrolovat kuchyňské minutky. Naše recepty totiž vůbec nejsou náročné na přípravu, zato chutnají naprosto skvěle. Ideální kombinace, nemyslíte? Pod každou kategorií receptů, které jsme pro vás vybrali, najdete vypracovanou tabulku s množstvím použitých ingrediencí. Pokud vás recepty zaujmou, stačí si ji jen opsat a můžete vyrazit na nákupy.

Babiččino vánoční cukroví
Nebojte se k pečení přizvat i děti. Cukroví bude osobité a děti z něj budou mít ještě větší radost. 

Babiččino vánoční cukroví aneb léty prověřené recepty, které nikdy nevyjdou z módy

Znáte někoho, komu by nechutnalo linecké cukroví nebo vanilkové rohlíčky? My ne, a proto v našem seznamu toto nechutnější vánoční cukroví samozřejmě nemůže chybět. Linecké cukroví a vanilkové rohlíčky patří neodmyslitelně na vánoční stůl. Vzpomínáte, jak jste pekli linecké se svou maminkou? Taky jste se vždycky s bráchou nebo ségrou hádali o poslední kousek? Jejich vůně nás zaplaví sprškou krásných nostalgických vzpomínek, které nechceme nechat vyblednout.

Vanilkové rohlíčky

  • 300 g hladké mouky
  • 200 g másla
  • 40 g moučkového cukru
  • 100 g jemně nastrouhaných ořechů
  • 2 sáčky vanilkového cukru
  • 2 žloutky
  • moučkový a vanilkový cukr na zdobení

Smícháme všechny ingredience a vypracujeme hladké nelepkavé těsto, které necháme v lednici do druhého dne odpočinout. Poté si uštipujeme malé kousky a uválíme válečky, z nichž tvarujeme rohlíčky. Ty rovnoměrně pokládáme na plech, který jsme vyložili pečicím papírem. Necháme je péct v předehřáté troubě na 160 °C asi 15 minut. Ještě teplé rohlíčky opatrně obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.

Tip:

Co s bílky? Z bílků můžete upéct jednoduché bílé pusinky. Ušlehejte je s moučkovým cukrem do tuhého sněhu. Sníh musí být opravdu tuhý, takže cukrem nešetřete. Pokud vám bílé pusinky nechutnají, můžete do směsi přidat i jemně namleté vlašské nebo lískové ořechy.

Nejlepší cukroví Nejlepší cukroví Nejlepší cukroví
Každá rodina má svůj oblíbený recept na vanilkové rohlíčky.

Linecké cukroví

  • 420 g hladké mouky
  • 280 g másla
  • 140 g moučkového cukru
  • 4 žloutky
  • marmeláda dle vaší chuti
  • moučkový cukr na obalení

Nejprve smícháme hladkou mouku s moučkovým cukrem. Přidáme na kostičky nakrájené změklé máslo a žloutky. Směs pořádně prohněteme, aby se spojila a vytvořila hladké těsto, které nelepí. Nechce se vám hníst těsto ručně? Využijte kuchyňský robot, ale pozor na rychlost hnětení! Hotové těsto necháme uležet do druhého dne v lednici. Poté z něj postupně vyválíme tenké pláty a vykrajujeme tvary podle libosti. Pečeme ve vyhřáté troubě na 160 °C asi 7 minut. Hned po upečení linecké cukroví přendejte na tác. Nechte vychladnout a můžete začít mazat marmeládou a obalovat v moučkovém cukru.

Pozor! Linecké cukroví hlídejte jako ostříž. Peče se velmi rychle. Nemusíte vyloženě stát před troubou a nonstop koukat dovnitř. Stačí, když budete linecké cukroví kontrolovat v pravidelných intervalech. Upečené linecké má jemně narůžovělou barvu. Necháte ho jen o chlup déle, a bude hnědé.

Babiččino vánoční cukroví - linecké Babiččino vánoční cukroví - linecké Babiččino vánoční cukroví - linecké
Pro mnohé z nás je právě linecké nejlepší vánoční cukroví. Ke slepování můžete místo marmelády využít i nejrůznější krémy.

Seznam surovin a orientační rozpočet

Ingredience Linecké cukroví Vanilkové rohlíčky Celkem potřeba
Hladká mouka 420 g 300 g 720 g
Moučkový cukr 140 g 40 g 180 g
Máslo nebo tuk 280 g 200 g 480 g
Žloutek 4 2 6
Mleté vlašské ořechy 100 g 100 g
Vanilkový cukr 2 sáčky 2 sáčky
Marmeláda 1 sklenice 1 sklenice
Extra moučkový cukr na obalování ano ano asi 250 g

Průměrný rozpočet na jednu dávku cukroví

Upozorňujeme, že rozpočet je pouze orientační. Jednotlivé ceny se mohou lišit podle kvality vybraných surovin.

Vanilkové rohlíčky: 120–150 Kč

Linecké cukroví: 140–180 Kč

Maminčiny recepty vánoční cukroví
Vánoční cukroví lze upéct snadno a bez stresu. 

Jednoduché nepečené vánoční cukroví, které také nesmí na vánočním stole chybět

Máte rádi, když je na talíři výběr z pečeného i nepečeného cukroví? Nebo se vám jen vůbec nechce péct? Ať už tak či onak, máme pro vás tradiční a léty ověřené recepty na nepečené vánoční cukroví. Kokos a rum podle nás v nepečeném cukroví nesmí chybět, proto jsou našimi vítězi tradiční rumové koule a také vynikající Rafaelo.

Rumové koule

  • 200 g rozpuštěného másla
  • 150 g moučkového cukru
  • 0,3 l rumu
  • 100 g kakaa
  • 50 g kokosu
  • 50 rozinek
  • 1 balíček jemně rozemletých dětských piškotů
  • kokos na obalení

Rozinky namočíme přes noc do rumu. Všechny suroviny smícháme a vytvoříme hladkou hmotu. Z té pak tvoříme menší kuličky, které obalujeme v kokosu. Pokud chcete, můžete dát hotové kuličky do malých papírových košíčků.

Tip:

Nechte si výrobu rumových koulí až na konec. Nemusíte se totiž striktně držet receptu. Můžete do nich přidat také zbytky rozpuštěné čokolády, ořechů a marmelády. Podle potřeby přidáte buď máslo, nebo piškoty tak, aby směs měla tu správnou konzistenci. Fantazii se v případě rumových koulí meze nekladou!

Nepečené cukroví - rumové koule Nepečené cukroví - rumové koule Nepečené cukroví - rumové koule
Rumové kuličky můžete také připravit ve zcela nealkoholické variantě. Místo rumu totiž můžete do těsta přidat pouze rumové aroma či tresť.

Rafaelo

  • 1 Salko
  • 200 g jemného kokosu
  • asi 30 ks oloupaných mandlí
  • kokos na obalení

Spaříme, oloupeme a osušíme mandle. Smícháme Salko s kokosem a vytvoříme hmotu, která by neměla moc lepit. Pokud hmota příliš lepí, přidáme více kokosu. Vezmeme mandli a obalíme ji v připravené kokosové hmotě. Tvoříme kuličky, které obalíme v kokosu. Můžeme je ukládat do malých papírových košíčků. Toto cukroví je rychlé, snadné a neuvěřitelně dobré!

Seznam surovin a orientační rozpočet

Ingredience Rumové koule Rafaelo Celkem potřeba
Jemně nastrouhané piškoty 1 balíček 1 balíček
Moučkový cukr 150 g 150 g
Máslo nebo tuk 200 g 200 g
Rum 0,3 l 0,3 l
Salko 1 plechovka 1 plechovka
Kokos 50 g 200 g 250 g
Loupané mandle 30 ks 30 ks (asi 60 g)
Kakao 100 g 100 g
Rozinky 50 g 50 g
Extra kokos na obalení ano ano asi 100 g

Průměrný rozpočet na jednu dávku cukroví

Upozorňujeme, že rozpočet je pouze orientační. Jednotlivé ceny se mohou lišit podle kvality vybraných surovin.

Rumové koule: 170–210 Kč

Rafaelo: 100–120 Kč

Rychlé vánoční cukroví
Vánoce si lze bez cukroví jen těžko představit. 

Luxusní vánoční cukroví

O Vánocích nebo na Silvestra si bez výčitek můžete trochu vyhodit z kopýtka. Vánoce jsou jen jednou v roce, tak proč si nedopřát trochu toho luxusu. Chcete mít opravdu nezapomenutelný kulinářský zážitek? V tom případě nešetřete na ingrediencích. Naše recepty na luxusní cukroví využijete i při jiných svátečních příležitostech.

Čokoládové lanýže se šampaňským

  • 150 ml smetany (alespoň 31%)
  • 400 g 70% hořké čokolády
  • 50 g třtinového cukru
  • 80 ml šampaňského
  • 60 g másla
  • špetka soli
  • holandské kakao na obalení

Cukr a špetku soli rozpustíme ve smetaně. Pozor, smetana nesmí vřít! Smetanu tedy hlídáme a zavčas ji sundáme z plotny. Horkou smetanu nalijeme na rozlámanou hořkou čokoládu. Počkáme, až čokoláda povolí, a pak vše rozmícháme. Postupně přidáváme šampaňské a nakonec i máslo, které musí teplá směs úplně rozpustit. Směs necháme pod folií přes noc ztuhnout v lednici. Poté z ní (nejlépe v silikonových rukavicích) tvarujeme lanýže, které obalujeme v holandském kakau nebo najemno nasekaných oříškách.

Luxusní domácí Toffifee

  • 240 g karamelových bonbónů
  • 70 g kvalitní hořké čokolády
  • 9 lžic smetany
  • 1,5 lžíce másla
  • 35 ks lískových ořechů

Rozpustíme si karamelové bonbóny ve vodní lázni. Přidáme k nim 5 lžic smetany a hmotu spojíme. Směs odstavíme a zamícháme do ní 1,5 lžíce másla. Připravíme si malé papírové košíčky (nebo staré obaly z originálního Toffifee). Vrstvíme do nich asi 3 lžičky karamelu a doprostřed dáme lískový ořech. Navrch dáme jednu lžičku hořké čokolády, kterou jsme si rozpustili ve vodní lázni a do které jsme přidali zbylé 4 lžíce smetany. Necháme v lednici zatuhnout 4–5 hodin.

Seznam surovin a orientační rozpočet

Ingredience Čokoládové lanýže se šampaňským Luxusní domácí Toffifee Celkem potřeba
Smetana (min. 31%) 150 ml 9 lžic asi 240 ml
Kvalitní 70% hořká čokoláda 400 g 70 g 470 g
Máslo 60 g 1,5 lžíce asi 75 g
Špetka soli ano
Třtinový cukr 50 g 50 g
Šampaňské 80 ml 80 ml
Holandské kakao na obalení asi 50 g asi 50 g
Karamelové bonbóny 240 g 240 g
Lískové oříšky 35 ks asi 50 g

Průměrný rozpočet na jednu dávku cukroví

Upozorňujeme, že rozpočet je pouze orientační. Jednotlivé ceny se mohou lišit podle kvality vybraných surovin.

Čokoládové lanýže se šampaňským: 210–270 Kč

Luxusní domácí Toffifee: 110–170 Kč

Vánoční cukroví recepty s fotkou
Na nákup surovin si sepište nákupní seznam. Na nic nezapomenete a nákup zvládnete rychleji. 

Netradiční vánoční cukroví

Nebojte se vyzkoušet něco nového a neotřelého. Máme pro vás dva jednoduché trendy recepty, které vás překvapí svou vynikající chutí. Říkáte si „trendy“, to budou nějaké neznámé a drahé suroviny? Ne, nic takového. Ingredience na naše netradiční cukroví seženete jednoduše v obchodech se zdravou výživou nebo objednáte přes internet. A pozor, nejsou vůbec drahé!

Matcha koule

  • 100 g polotučného sušeného mléka
  • 125 g másla
  • 80 g moučkového cukru
  • 7 g čaje Matcha
  • lískové oříšky na ozdobu

Nejprve si prosejeme cukr, aby v něm nebyly žádné hrudky. Pak ho smícháme s Matcha čajem. Přidáme sušené mléko a povolené máslo. Vypracujeme hladkou hmotu, z níž tvarujeme kuličky. Každou kuličku můžeme vložit do malého papírového košíčku. Na ozdobu do ní vmáčkneme oříšek.

Raw pestrá lízátka

Tímto hravým a velmi zdravým receptem potěšíte především děti.

  • 40 g mandlí
  • 100 g moruše bílé
  • trochu vody
  • sušené goji, třešně, moruše nebo třeba rozinky na ozdobu

Všechny suroviny dobře rozmixujte. Z hmoty tvarujte placičky. Velikost záleží na vás. Špejli vložte ještě před schnutím. Ozdobte lízátka sušeným ovocem, goji nebo moruší. Lízátka můžete také namočit do čokolády.

Tip:

K sušení můžete využít i elektrickou troubu. Při teplotě 30–40 °C sušte 3–6 hodin. Lízátka průběžně kontrolujte.

Seznam surovin a orientační rozpočet

Ingredience Matcha koule Raw pestrá lízátka Celkem potřeba
Polotučné sušené mléko 100 g 100 g
Moučkový cukr 80 g 80 g
Máslo 125 g 125 g
Čaj Matcha 7 g 7 g
Mandle 40 g 40 g
Moruše bílá 100 g 100 g
Sušené plody na ozdobu ano 50–100 g
Lískové oříšky na ozdobu ano asi 30 g

Průměrný rozpočet na jednu dávku cukroví

Upozorňujeme, že rozpočet je pouze orientační. Jednotlivé ceny se mohou lišit podle kvality vybraných surovin.

Matcha koule: 90–120 Kč

Raw pestrá lízátka: 70–100 Kč

A co když vůbec nestíháte? Vyzkoušejte nejrychlejší vánoční cukroví

Už teď víte, že pečení absolutně nestihnete? Nevadí, naštěstí existuje i cukroví, jehož příprava vám zabere doslova pár minut. Toto cukroví na poslední chvíli ocení především ti z vás, kteří budou mít volnou chvilku až na Štědrý den. Tady jsou dva super rychlé recepty, které zvládne naprosto každý.

Ovocné košíčky zalité čokoládou

  • 100 g sušených meruněk
  • 100 g sušených švestek
  • kvalitní čokoláda
  • kokos na zdobení
  • malé papírové košíčky

Sušené meruňky spaříme. Ovoce nakrájíme na malé kostičky. Kostičky klademe na dno košíčků a zalijeme čokoládou, kterou jsme si rozpustili ve vodní lázni. Posypeme kokosem a necháme zatuhnout.

Tip:

Vzhledem k tomu, že je recept opravdu velmi jednoduchý, nešetřete na čokoládě. Čím kvalitnější, tím lepší!

Datle s marcipánem

  • 30 ks datlí bez pecky
  • 200 g marcipánu
  • malé barevné papírové košíčky
  • cukr krystal (na vyválení marcipánu)

Začnete tím, že datle podélně naříznete, ale dávejte pozor, abyste je neprořízli. Marcipán rozdělte na 30 dílků, které vyválíte do tvaru válečku na ploše posypané cukrem. Marcipán pak vložte do datle, stiskněte ji a uložte do barevných košíčků. Skladujte v chladu.

Seznam surovin a orientační rozpočet

Ingredience Ovocné košíčky zalité čokoládou Datle s marcipánem Celkem potřeba
Sušené meruňky 100 g 100 g
Sušené švestky 100 g 100 g
Hořká čokoláda 70 % 100 g 100 g
Kokos asi 20 g asi 20 g
Datle 30 ks 30 ks
Marcipán 200 g 200 g
Cukr krystal hrst asi 30 g
Papírové košíčky asi 45 ks 30 ks 75 ks

Průměrný rozpočet na jednu dávku cukroví

Upozorňujeme, že rozpočet je pouze orientační. Jednotlivé ceny se mohou lišit podle kvality vybraných surovin.

Ovocné košíčky zalité čokoládou: 120–140 Kč

Datle s marcipánem: 150–170 Kč

Nejchutnější vánoční cukroví podle Alza redakce

Chcete vsadit na jistotu? Vaším hlavním cílem je, aby všichni strávníci našli na vánočním stole alespoň jeden oblíbený druh cukroví? Tak jste tady správně. Na základě ankety v naší redakci pro vás máme top 5 nejchutnějších druhů cukroví. Nejlepší vánoční cukroví nekončí v mrazáku. Upečte následující druhy cukroví a nezbude vám ani kousek.

Titul nejlepší vánoční cukroví získávají:

I kdybyste upekli jen tyto dva druhy cukroví, budou vás všichni milovat. Linecké a vanilkové rohlíčky jsou tutovky, které mají rádi všichni napříč generacemi.

Další oblíbené druhy cukroví, které se v naší anketě umístily na 3.–5. místě:

Perníčky (hned měkké)

  • 2 vejce
  • 1 lžička sody
  • 2 lžičky perníkového koření
  • 2 lžíce medu
  • 400 g hladké mouky
  • 140 g cukru moučka
  • 100 g tuku na pečení

Cukr, vejce a tuk utřete do hladké pěny. Poté přidejte med a koření. Smíchejte hladkou mouku, moučkový cukr a sodu. Sypkou směs postupně přidávejte k tekuté hmotě. Hladké těsto nechte minimálně na 30 minut odpočinout v lednici. Poté vyválejte a vykrajujte tvary. Pečte v troubě dozlatova. Perníčky můžete zdobit bílkem, různými polevami, nebo do nich zapečte lentilky. Fantazii se meze nekladou. Tyto perníčky jsou okamžitě měkké.

Vosí hnízda

Připravte si nejoblíbenější nepečené cukroví.

  • 150 g piškotů
  • 50 g lískových oříšků
  • 1 bílek
  • 1 lžíce mléka
  • 100 g moučkového cukru
  • 60 g másla
  • 2 lžíce kakaa

Ingredience na krém:

  • 1 žloutek
  • 60 g másla
  • 1 lžíce rumu
  • 50 g moučkového cukru
  • 25 ks dětských piškotů

Nejprve s pomocí robotu rozdrťte piškoty a ořechy. Poté přidejte do směsi cukr, kakao, máslo, bílek a jednu lžíci mléka. Směs důkladně promíchejte rukama, aby se hmota spojila. Možná budete muset přidat trochu více mléka. Těsto překryjte potravinovou fólií a nechte alespoň hodinu odležet v lednici. Připravte si krém. Žloutek a změklé máslo utřete s cukrem a dochuťte rumem. Do formiček napěchujte těsto a nechte uprostřed místo na krém. Naplňte krémem a přiklopte piškotem.

Tip:

Tento recept na nepečené cukroví obsahuje syrová vejce, proto doporučujeme uložit hnízda do lednice. V teple by se hnízda mohla do Vánoc zkazit.

Pracny

  • 280 g másla
  • 350 g hladké mouky
  • 250 g moučkového cukru
  • 150 g mletých ořechů
  • Špetka hřebíčku
  • 1 lžička skořice

Všechny suroviny smícháme a zpracujeme těsto. Poté těsto vytlačujeme do formiček a pečeme ve vyhřáté troubě asi 7 minut. Pracny vyklopíme a necháme trochu vychladnout, pak hned obalujeme v moučkovém cukru, který jsme smíchali s vanilkovým cukrem. Pracny by se měly péct alespoň tři týdny předem.

Jak skladovat jednotlivé druhy cukroví

Ať už pečete cukroví s předstihem, nebo na poslední chvíli, určitě chcete, aby zůstalo co nejdéle čerstvé. V českých domácnostech se tradičně skladuje cukroví na balkónech. Pěkně se naskládají všechny druhy do jedné krabice a šup s nimi na balkón. Jenže každý druh cukroví potřebuje jiné skladovací podmínky.

Suché druhy cukroví jako jsou perníčky, zázvorky, jidášky, vanilkové rohlíčky atd. potřebují změknout, proto je nikdy neukládejte do plastových a skleněných dóz. Tyto druhy cukroví patří do papírové krabice, aby mohly přijímat vzdušnou vlhkost, a tím krásně změknou.

Naopak sušenky a další druhy, které by měly ideálně křupat, patří do plastových a skleněných dóz. Nepečenému cukroví je nejlépe v lednici. V mrazáku můžete skladovat cukroví nejdéle měsíc (stejně jako další druhy pečiva).

i Mohlo by vás zajímat

Vánoce jsou svátky klidu a pohody. Není nutné trávit hodiny nebo dny v kuchyni. Ve většině případů platí, že v jednoduchosti je krása. Tím jsme se řídili i my. Proto v našem výběru najdete jen recepty, které zvládne připravit i pekař začátečník. Vsadíte na klasiku, nebo se odvážete a vyzkoušíte něco nového? Ať už se rozhodnete pro kterýkoliv z našich receptů, můžeme vás ujistit, že si pochutnáte!

4,8 544×
Bery Jones Pistácie pražené solené 1kg
Ořechy - pistácie pražené a solené, balení 1000 g ve znovuuzavíratelném obalu - 449 Kč/1 kg
Super cena
449,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SPTbery043
4,9 675×
Bery Jones Kešu natural W320 1kg
Ořechy - kešu natural, balení 1000 g ve znovuuzavíratelném obalu - 329 Kč/1 kg
Koupit s kódem ALZADNY25 247,-
Super cena
329,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SPTbery002
4,8 500×
SENCOR SKS 4001WH
Kuchyňská váha - digitální, s odnímatelnou mísou, klasický design, váží do 5 kg s přesností na 1 g, s možností volby mezi jednotkou gram, unce a mililitr, Aquatronic, automatické vypnutí, s funkcí TARE, indikace přetížení a indikace slabé baterie, materiál plast, bílá barva, rozměry 10 × 26,6 × 24,4 cm (V׊×H), na 1 CR2032 baterii, baterie a mísa součástí balení
259,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: EAV414f
4,9 251×
Bery Jones Kešu pražené solené W320 1kg
Ořechy - kešu pražené a solené, balení 1000 g ve znovuuzavíratelném obalu - 399 Kč/1 kg
Koupit s kódem ALZADNY25 299,-
Super cena
399,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SPTbery038
4,6 33×
TESCOMA Plech na pečení hluboký DELÍCIA 40x28 cm
Plech na pečení – hluboký, materiál ocel, nepřilnavý povrch, černá barva, rozměry 55×280×400 mm (V׊×D)
309,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: TESPE006
4,8 544×
Bery Jones Pistácie pražené solené USA 500g
Ořechy - pistácie pražené a solené, balení 500 g ve znovuuzavíratelném obalu - 438 Kč/1 kg
Koupit s kódem ALZADNY15 186,-
Super cena
219,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SPTbery042
4,8 252×
Bery Jones Mandle natural 1kg
Ořechy - mandle natural, balení 1000 g ve znovuuzavíratelném obalu - 289 Kč/1 kg
Super cena
289,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SPTbery106
4,0 24×
TESCOMA Váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA 630182.00
Váleček na těsto - nastavitelný, délka 50 cm, materiál válečku plast, materiál rukojeti plast
489,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ETS145g
4,9 208×
Bery Jones Kokos v mléčné čokoládě 500g
Ořechy - kokos v čokoládě, balení 500 g ve znovuuzavíratelném obalu - 458 Kč/1 kg
Super cena
229,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: SPTbery113
4,9 59×
TESCOMA Vál s klipem DELÍCIA SiliconPRIME 60x50 cm 629449.00
Kuchyňský vál - silikonový, rozměry 50 × 60 cm (Š×D), tloušťka 5 mm, odolává teplotám do 230 °C, vhodný do myčky a s měřítkem, klip v balení, červená barva
849,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: TESPE912
4,8 198×
Bery Jones Mandle uzené 1kg
Ořechy - mandle pražené, solené a uzené, balení 1000 g ve znovuuzavíratelném obalu - 329 Kč/1 kg
Koupit s kódem ALZADNY15 280,-
Super cena
329,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SPTbery041
4,8 41×
TESCOMA Pečící fólie DELÍCIA 40x36cm
Fólie univerzální oboustranná, pečící podložka do všech obvyklých pekáčů a forem na pečení, z žáruvzdorné tkaniny, s antiadhezním povlakem, pro mnohonásobné použití, odolné do 260°C, vhodné do všech typů trub včetně mikrovlnné, vhodné do myčky
169,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: TESB052
4,4
Tefal Ingenio Mašlovačka
Mašlovačka - silikonová, s očkem pro zavěšení, se sklopnou hlavou, vhodná do myčky, odolná vůči teplotám do 250 °C, černá a červená barva, rozměry 5 × 26,5 cm (Š×D)
Koupit s kódem ALZADNY20 295,-
369,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: TEFA046
4,9 85×
Bery Jones Mandle loupané 1kg
Ořechy - mandle loupané, balení 1000 g ve znovuuzavíratelném obalu - 369 Kč/1 kg
Super cena
369,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SPTbery013
Vytisknout
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací