Motorola - NEO

GIGABYTE GSmart F280 šedý Dual SIM

Zobrazit katalog
GIGABYTE GSmart F280 šedý Dual SIM
4,0 54 hodnocení
Mobilní telefon 2.8" TFT 240x320, ROM 32MB, RAM 32MB, fotoaparát 1.3Mpx, FM rádio, Bluetooth, Micro USB, microSD až 16GB, Li-ion 1450mAh
Kód:  RG452b Prod. číslo:  2Q001-F2801-670S Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

GIGABYTE GSmart F280 šedý Dual SIM

Ideální pro seniory

Tuny mobilních telefonů nabízejí dotykové ovládání a milión funkcí, ale co by s tímto přístrojem měla dělat babička nebo dědeček? Vždyť se to nikdy nenaučí ovládat a případně se budou obávat poplatků za internet, který vůbec nechtějí. Právě pro tento typ uživatelů se vrací staré dobré časy klasických tlačítkových přístrojů.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Ideální pro seniory

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Bezkonkurenční kvalita zpracování

Bezkonkurenční kvalita zpracování

Model GSmart F280 od společnosti GIGABYTE vyniká vysokou kvalitou zpracování a především snad nekonečnou dobou používání, protože kapacita baterie dosahuje hodnoty 1450 mAh. Nabíječku tak bude nutné vyhledat přibližně jednou za týden. Příjemným zjištěním je přítomnost integrovaného osvětlení na vrchní straně přístroje. Za naprosté tmy přijde určitě vhod.


Pohodlný poslech rádia

Multimediální funkce jsou zastoupené FM rádiem, bezdrátovou technologií Bluetooth a možností vložit i microSD kartu. Na ní se vejde třeba spousta fotek nebo hudebních souborů ve formátu MP3.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Pohodlný poslech rádia

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ
Klasické Hotovo!

Fotoaparát

Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
1,3 Mpx Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavní SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!
Více parametrů

Společnost, jejíž tradice sahá až do roku 1986, je nezastupitelným hráčem na trhu technologických inovací v oblasti počítačových součástí. Klade obrovský důraz na klíčové technologie, při jejichž aplikaci dodržuje ty nejpřísnější standardy kvality. Na všech trzích, na kterých Gigabyte působí, si získal renomé spolehlivé a sofistikované společnosti. Portfolio společnosti kromě základních počítačových komponent, jako jsou základní desky nebo grafické karty, zastupují také počítačové periferie, notebooky, tablety, stolní počítače nebo také síťová řešení, včetně serverů. V poslední době byly na trh uvedeny také mobilní telefony značky Gigabyte.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Prosím o informaci zda má telefon české menu,

Zdravim, prosim vas ma tento mobil budik a kalendar? v popise to nieje,

Diskuze a poradna k GIGABYTE GSmart F280 šedý Dual SIM
Příslušenství pro GIGABYTE GSmart F280 šedý Dual SIM Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE GSmart F280 sivý Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GSmart F280 szürke Dual SIM.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací