Logitech Wireless Professional Presenter R800

Zobrazit katalog
Logitech Wireless Professional Presenter R800
Prezentér bezdrátové dálkové ovládání, displej, USB
Kód:  JT020i Prod. číslo:  910-001353 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Logitech Wireless Professional Presenter R800 Prodej skončil

Logitech Wireless Professional Presenter R800

Špičkový bezdrátový ovladač prezentací opatřený zeleným laserem zaručujícím dokonalou viditelnost i v jasně osvětlených místnostech nebo na LCD/Plasma panelech. Je opatřen přehledným LCD displejem s časovačem, který Vám dává dokonalou kontrolu o uplynulém času diskrétními vibračními upozorněními. Velkou výhodou je velký dosah, jenž činí až 30 metrů. Inteligentní indikátor vzdálenosti zároveň zajišťuje, že se nevzdálíte příliš daleko. Samozřejmostí je výborná ergonomie a intuitivní snadno dosažitelná tlačítka. Konektivitu s počítačem zprostředkovává miniaturní plug-and-play bezdrátový přijímač. Stačí zapojit do USB portu a můžete začít používat, není potřeba instalovat žádné ovladače. Když skončíte, jednoduše zasunete přijímač dovnitř prezentéru a díky tomu jej nemůžete ztratit či poškodit.

Parametry a specifikace:

Vlastnosti:
Zelené laserové ukazovátko
30ti metrový účinný dosah s 2,4 GHz bezdrátovou technologií
LCD displej s časovačem, indikátor nabití baterie a vzdálenosti
Zabudovaná tlačítka pro prezentaci
Časovací tlačítka
Tichý vibrační alarm
Skladovatelný plug-and-play přijímač
On/Off přepínač
Rozhraní: USB 2.0

Podporované OS:
Windows® XP, Vista®, 7®

Obsah balení:

Prezenter Logitech R800
Bezdrátový mini-receiver
2x AAA baterie
Cestovní pouzdro
Manuál

Logitech je s ročním obratem kolem 1,8 miliardy dolarů největším světovým výrobcem počítačových periférií. Své produkty – počítačové myši a klávesnice, produkty umožňující komunikaci po internetu, přehrávání hudby, domácí digitální zábavu a bezdrátové zařízení prodává ve sto zemích světa. Ve více než třiceti zemích přitom zaměstnává přes 7 200 zaměstnanců. 

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Wireless Professional Presenter R800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Professional Presenter R800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Professional Presenter R800. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Wireless Professional Presenter R800.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací