Dvouletá záruka pro firmy

NESPRESSO De'Longhi Inissia EN80.G

Zobrazit katalog
NESPRESSO De'Longhi Inissia EN80.G
5 1 hodnocení
Kávovar na kapsle en. třída A-40%, nádržka 0.7l, exkluzivně pro kávové kapsle Nespresso, 2 nastavitelné velikosti šálku, flow stop systém - automatické dávkování nápoje
Kód:  EAN3345a3 Prod. číslo:  EN80.G

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

NESPRESSO De'Longhi Inissia EN80.G

Zažijte neočekávané momenty s mimořádným espressem a dopřejte si profesionálně připravenou kávu v pohodlí vašeho domova. NESPRESSO Délonghi Inissia je extrémně tichým, čistým a komfortním řešením pro přípravu každodenního šálku dokonalé chuti s bohatým aroma. Espresso se řadí k energeticky úsporné třídě A a šetří až o 40 % více energie než jiné spotřebiče třídy A.

Hlavní výhodou je plně automatický systém, který vhodí kapsli do zabudovaného kontejneru o kapacitě až 11 kapslí. Při přípravě šálku stačí pouze stisknout tlačítku a zvednout páku. Vše ostatní zvládne chytrý kávovar za vás. Výkonné espresso pracuje pod tlakem 19 barů a vaši kávu nahřeje již za 25 sekund. Automatické dávkování nápoje zajistí inovativní Flow stop systém. Vybrat si můžete ze 2 nastavitelných velikostí šálku. Ochutnejte všechny druhy kvalitní porcované kávy Nespresso a vyberte si tu vaši.

Přípravu vám navíc usnadní speciální nádržka na vodu o objemu 0,7 litrů. O čistotu kolem kávovaru se stará odkapávací mřížka pod šálkem. Oceníte kompaktní rozměry a unikátní design se zaoblenými tvary, který se stane ozdobou interiéru každé kuchyně. Rovněž vás potěší stylové provedení v lesklé vanilkové barvě.


Parametry a specifikace:

Typ:

Espresso přístroj

Určeno pro:
Kapsle

Tlak:
19 bar

Úsporná energetická třída:
A-40 % 

Obsah nádržky:
0,7 l 

Další vlastnosti a funkce:
Moderní design se zaoblenými tvary
Extrémně rychlý, čistý, jednoduchý a spolehlivý provoz
Ergonomicky tvarovaná pohyblivá hlava umožňuje maximálně snadné použití
Flow stop systém - automatické dávkování nápoje
2 nastavitelné velikosti šálku
Automatické vyhození kapsle po zvednutí páky do zabudovaného kontejneru na 9 až 11 kapslí
Rychlé nahřátí již za 25 sekund
Posuvná odkapávací mřížka pro Macchiato sklenici

Hmotnost:
2,4 kg

Rozměry:
12 x 23 x 32,1 cm 

Barva:
Šedá

Přečíst více
Poznámka:
» Všechny Domácí kávovary

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro NESPRESSO De'Longhi Inissia EN80.G Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO DéLonghi Inissia EN80.G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DeLonghi Nespresso Inissia EN80.G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DeLonghi Nespresso Inissia EN80.G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DeLonghi Nespresso Inissia EN80.G.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací