Vivo V40 SE 5G

Nokia Asha 210 azurová Dual SIM

Zobrazit katalog
Nokia Asha 210 azurová Dual SIM
4,0 37 hodnocení
Mobilní telefon 2.4" 320x240, RAM 32MB, fotoaparát 2mpx, Wi-Fi, Bluetooth, MicroSD, micro USB, FM, Series 40 Asha
1 608,-
Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu Hlídat dostupnost
Přidat do seznamu
Záruka 12 měsíců Kód:  RN306s3 Prod. číslo:  A00015154 Stránky výrobce
Nokia Asha 210 azurová Dual SIM 1 608,- Použité

Nokia Asha 210 azurová Dual SIM

Nokia Asha 210 azurová Dual SIM je plně funkční a za atraktivní cenu. Přestože už má produkt něco za sebou, je připravený k okamžitému a plnohodnotnému použití. Poskytujeme záruku v poloviční výši. Detailní informace zde.
Mobilní telefon Nokia Asha 210 nyní v opravdu jedinečném barevném provedení - exkluzivně na Alza.cz!

Nokia Asha 210 je špičkovým mobilním telefonem, který je vyroben z kvalitních materiálů a kombinuje moderní vzhled s velmi příjemnou cenovkou. Díky velmi jednoduchému ovládání pomocí navigační klávesy se v přístroji budete schopni pohybovat neuvěřitelnou rychlostí. To je navíc umocněno plnohodnotnou QWERTY klávesnicí, se kterou napíšete neomezeně dlouhé sms v rekordním čase. Kromě toho je přístroj vybaven technologií dual-SIM, která umožňuje používat hned dvě SIM karty najednou, a oddělit tak svůj osobní život od toho pracovního.

Podpora WiFi jistě potěší každého, kdo chce být online kdekoliv a zkontrolovat si svůj email i když zrovna nemá po ruce notebook nebo stolní počítač s připojením k internetu. Díky až 90% kompresi stránek vám prohlížeč Nokia zajistí menší objemy stahovaných dat a neuvěřitelně rychlé načítání stránek. Speciálním tlačítkem pro přímý přístup se okamžitě dostanete na Facebook, Twitter nebo WhatsApp.

Velmi výkonná baterie zajistí až 12 hodin hovoru a neskutečných 24 dnů v pohotovostním režimu. Zmínit si zaslouží i 2,4" displej s rozlišením 320 x 240 obrazových bodů. Zařízení pohání legendární systém Nokia Series 40 ve spojení s 32 MB vnitřní pamětí. Tu máte možnost rozšířit microSD paměťovými kartami až na hodnotu 32 GB. Skvělý 2 Mpx fotoaparát s až 4x digitálním zoomem je navíc schopen natáčet i video sekvence. Nechybí ani 3,5mm jack a zabudované FM rádio.

Parametry a specifikace

Porovnat

Konstrukce a barva

Typ
Klasické Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavní SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Nokia Asha 210 azurová Dual SIM
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací