Nokia Lumia 530 zářivě oranžová Dual SIM

Zobrazit katalog
Nokia Lumia 530 zářivě oranžová Dual SIM
4,6 44 hodnocení
Mobilní telefon 4" TFT 854x480, Procesor Qualcomm Snapdragon 200 Quad core 1.2 GHz, RAM 512MB, interní paměť 4GB, MicroSDHC/XC až 128GB, Fotoaparát 5 Mpix, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, 2x Micro SIM, Windows Phone 8.1
Kód:  RN710t1a3 Prod. číslo:  A00020867 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Nokia Lumia 530 zářivě oranžová Dual SIM Prodej skončil

Nokia Lumia 530 zářivě oranžová Dual SIM

Pěkné tělo, skvělá výbava


Nokia Lumia 530 je i přes svou cenu skvěle zpracovaný a vybavený telefon, jak už bývá u Nokie zvykem. Oválný design se zaoblenými hranami se vám bude dobře držet jednou rukou, a přitom budete moci využívat 4" dotykovou plochu displeje. Telefon pohání čtyřjádrový procesor podporovaný operační pamětí 512 MB, což zaručuje perfektní výkon za každé situace. K internetu se připojíte pomocí integrované WiFi a samozřejmostí je podpora mobilního připojení, díky kterému se připojíte odkudkoliv, kde se nachází signál vašeho operátora. Mezi bezdrátové technologie také patří klasický Bluetooth 4.0 pro přenos dat s počítačem nebo jinými smartphony.
 

Flexibilní zázemí


Systém Windows Phone 8.1 nabízí spoustu funkcí a zábavy. Určitě využijete aplikace Facebook, Twitter a spoustu dalších. Pro sdílení fotek na sociálních sítích poslouží fotoaparát s rozlišením 5 megapixelů. V autě, na kole nebo v přírodě oceníte vestavěný a-GPS modul a s nainstalovanými navigačními aplikacemi vás telefon navede tam, kam jen si budete přát. Svá data uložíte ve vnitřní paměti s kapacitou 4 GB. Pokud budete mít málo úložného prostoru je možné paměť rozšířit o paměťové karty microSD a to až do velikosti 128 GB. I přes to, že se jedná o smartphone, chlubí se výdrží až 22 dní v pohotovostním stavu!

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximální světelnost
f/2,4 Hotovo!
Maximální rozlišení videa
848 × 480 Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
128 GB Hotovo!
Frekvence procesoru
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavní SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Windows 8.1 Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Nokia Lumia 530 zářivě oranžová Dual SIM Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nokia Lumia 530 žiarivo oranžová Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 530 leuchtend orange Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 530 leuchtend orange Dual-SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia Lumia 530 zářivě oranžová Dual SIM.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací