Dvouletá záruka pro firmy

Tchibo Cafissimo Picco Blue Wave

Zobrazit katalog
Tchibo Cafissimo Picco Blue Wave
4,0 3 hodnocení
Kávovar na kapsle snímatelná nádrž o objemu 0.9l pro přípravu, jednoduchá příprava stisknutím jednoho tlačítka, energetická úspornost EcoTopTen, umožňuje předvolit požadovanou sílu nápoje
Kód:  EAN3604o Prod. číslo:  293030 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Tchibo Cafissimo Picco Blue Wave

Stylový kávovar od společnosti TCHIBO vám potěší chuťové buňky oblíbeným nápojem, na který si počkáte maximálně 30 vteřin. Stačí zmáčknout jediné tlačítko. I přes své miniaturní rozměry, jež maximálně vyniknou ve stísněných prostorech, obsahuje odnímatelnou nádrž na vodu o objemu 0,9 litru. Vysoká míra personalizace je umožněna prostřednictvím nastavení množství vody. Vaše káva bude přesně tak silná, jak jí máte rádi. 

Hlavní předností se jeví možnost volby dvou nastavení tlaku pro spařování kávy, čímž je možno vyladit proces přípravy nápoje přesně dle jeho typu - dokonalé espresso nebo caffé crema? S TCHIBO Cafissimo Picco žádný problém. Praktický je také výklopný stoleček na malé šálky pro espresso. Energii i váš čas bude šetřit funkce automatického vypínání. V neposlední řadě je třeba zmínit také přehledný ukazatel nutnosti odstranění vodního kamene. 

Nejvyšší kvality je dosaženo nejen precizností samotného kávovaru, ale také díky hermeticky uzavřeným kapslím Cafissimo, nabízejícím širokou paletu lahodných příchutí. Zpříjemněte si začátek nového dne nebo průběh náročného pracovního odpoledne s kávou zajišťující dokonalé aroma a neopakovatelný požitek. Navíc se tento elegantní kávovar stane ozdobou vaší kuchyně.

Parametry a specifikace:

Typ:

kávovar na kapsle

Určeno pro:
kapsle TCHIBO Cafissimo

Tlak pro spařování kávy:
až 15 barů

Objem nádrže na vodu:
0,9 l

Hlavní výhody:
dva tlaky pro spařování kávy (espresso, caffé crema)
odnímatelný zásobník na vodu
energeticky efektivní podle kritérií Eco TopTen
možnost individuálního nastavení množství vody
výklopný stoleček na malé šálky espresso
ukazatel nutnosti odstranění vodního kamene 

Rozměry:
162 x 270 x 287 mm

Barevné provedení:
Blue Wave
Přečíst více
Poznámka:
» Všechny Domácí kávovary

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, náš kávovar stále bliká, že potřebuje odvapnit, ikdyz už proces odvapeni proběhl, stále bliká. Odvapnovali jsme 3x a nic. Proč tomu tak je?

Diskuze a poradna k Tchibo Cafissimo Picco Blue Wave
Příslušenství pro Tchibo Cafissimo Picco Blue Wave Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Cafissimo Picco Blue Wave. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Picco Blue Wave. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Picco Blue Wave. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tchibo Cafissimo Picco Blue Wave.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací