AlzaPlus+ děti AP+ plus nový vizuál

Ultrazvukový senzor tlukotu srdce

Zobrazit katalog
Ultrazvukový senzor tlukotu srdce
5 1 hodnocení
Senzor ultrazvukový, frekvence 3,3MHz
Kód:  BR010 Prod. číslo:  8594166090156
Ultrazvukový senzor tlukotu srdce Prodej skončil

Ultrazvukový senzor tlukotu srdce

Ultrazvukový senzor tlukotu srdce je důležitou pomůckou pro nastávající maminky. Pokud jste nastávající maminkou nebo se na těhotenství teprve připravujete, určitě se těšíte na okamžik, kdy budete mít možnost slyšet tlukot srdíčka a zvuky pohybů plodu na pravidelné kontrole u lékaře. Tento skvělý přístroj vám umožní tyto neopakovatelné chvíle prožívat v pohodlí svého domova a podělit se o ně společně s rodinou a přáteli. Ultrazvukový snímač tlukotu srdce BeautyRelax® model BR-1002 se stane nepostradatelným komunikačním prostředkem mezi vámi a očekávaným miminkem!

Plod je v průběhu těhotenství možné monitorovat několika způsoby. Klasickým stetoskopem přes břišní stěnu, který znáte například z běžných kontrol u doktora. Dále jsou to přístroje na bázi ultrazvuku. Sem patří zařízení zvané kardiotokograf používaný lékaři v ordinacích. Jedná se o profesionální přístroj poskytující velice podrobné informace o základních životních funkcích miminka. Na principu ultrazvuku pracuje také model BR-1002. Je koncipován výhradně pro domácí použití. Nyní tedy můžete i v pohodlí svého domova poslouchat tlukot srdíčka vašeho děťátka! Tento okamžik bude nezapomenutelným nejen pro vás, ale také pro nastávajícího tatínka nebo nedočkavé prarodiče.

Základ modelu BR-1002 tvoří senzor, který pracuje na frekvenci 3,3MHz. Zachycený zvuk přenáší do sluchátek. Představuje praktický nástroj, díky kterému se nastávající maminka může kdykoliv ujistit, že srdíčko miminka skutečně pracuje. Použití tohoto přístroje je naprosto bezpečné. Zařízení je certifikováno jako zdravotnický prostředek. Výdrž baterie je přibližně na 500 minut používání. Pořiďte si tento jedinečný přístroj a umožněte svým blízkým slyšet vaše miminko hned v počátku těhotenství!

Použití:

Je doporučeno používat přístroj od 12. týdne těhotenství. Ultrazvukový snímač BR-1002 žádným způsobem nenahrazuje pravidelné lékařské kontroly. Přístroj se používá stejným způsobem, jakým provádí vyšetření lékař. Na pokožku nebo přímo na senzor nanesete gel. Lze jej zakoupit v každé prodejně zdravotnických potřeb. Snímač položíte na určené místo na břiše a pomalými krouživými pohyby vyhledáte místo, kde je zvuk přenášený do sluchátek nejlepší. Přístroj má dva zvukové výstupy a miminko tak můžete poslouchat společně s tatínkem. Součástí balení je linkový audio kabel, který umožňuje přístroj připojit k Hi-fi věži, jinému hudebnímu zařízení nebo PC a zvuk zachytit na kazetu, CD nebo jako zvukový soubor v elektronické podobě. Zvukové projevy miminka tak můžete poslat svým přátelům i na dálku. Přístroj je napájen jednou 9V baterií, což zajišťuje přibližně 500 minut provozu. Pomocí tlačítka si můžete snadno upravit hlasitost. Mezi škálu zvuků, které můžete slyšet, patří tlukot srdce, zvuk pohybu plodu nebo kopání. Přístroj využijete i po narození miminka. Reprodukcí tlukotu srdce maminky je dítě klidnější a vyrovnanější.

Technické parametry:

Frekvence ultrazvuku:

3,3MHz

Napájení:
1x 9V baterie

Příslušenství:
Sluchátka, linkový audio kabel

Rozměry:
9x10x5cm

Hmotnost:
0,8kg
 
Poznámka:

Některé produkty v této kategorii mohou obsahovat baterii či akumulátor. Pokud tomu tak je, vztahuje se na ně doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.


Miminka a vše okolo, chcete si přečíst více? Jak správně kojit | Jak naučit dítě smrkat | Těhotenská jóga | Co s sebou do porodnice | Co jíst a nejít v těhotenství | Baby shower: Oslavy narození miminka | Jak poznat těhotenství | Jak naučit dítě na nočník | Kdy a jak začít s příkrmy u miminek | Vitamíny a minerály v těhotenství | Přebalování miminka | Kojenecká mléka a jak vybrat to správné.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Ultrazvukový senzor tlukotu srdce Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ultrazvukový senzor tlkotu srdca. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ultrazvukový senzor tlukotu srdce.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací