ZTE Grand X IN (Black)

Zobrazit katalog
ZTE Grand X IN (Black)
4,3 3 hodnocení
Mobilní telefon 4,3" 960x540, Intel Atom Z2460 1Ghz, fotoaparát 8mpx, 1 GB RAM, interní paměť 4GB, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, MicroSD, Android 4.0
Kód:  UM900x1 Prod. číslo:  6934933034808

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

ZTE Grand X IN (Black)

Mobilní telefon s bohatou výbavou a netradičním procesorem od firmy Intel obsahuje všechny standardní funkce, mezi kterými nechybí navigace GPS, kvalitní 8 Mpx fotoaparát nebo například slot pro paměťové karty microSD. Přední straně zařízení dominuje 4,3" displej s jemným rozlišením 960 x 540 pixelů. Oblíbený operační systém Google Android ve verzi 4.0 je dostatečně svižný, přehledný a jeho dlouhé používání na cestách vám zaručí baterie s vysokou kapacitou 1650 mAh.

Telefon ZTE Grand X ve svých útrobách ukrývá unikátní procesor Atom Z2460 z dílen Intelu. Jeho jedno jádro běží na vysoké frekvenci 1,6 GHz a umožní vám plně využívat všech internetových služeb, sledování videí, prohlížení fotek a díky grafickému jádru si zahrajete i vizuálně pokročilé hry. Procesoru sekunduje 1024 MB operační paměti připravených pojmout několik najednou spuštěných aplikací (multitasking).

Zaznamenejte si všechny důležité okamžiky kvalitním 8 Mpx fotoaparátem s automatickým ostřením a přisvětlovací diodou. Fotografie můžete uložit do interní 4 GB paměti a v případě, že vám dojde místo, stačí vložit až 32 GB microSD kartu a úložného prostoru máte opět dostatek. Sdílejte vaše momentky s přáteli nebo chatujte s rodinou přes internet, stačí se pomocí Wi-Fi nebo datového tarifu operátorů připojit k síti a váš virtuální sociální život dostává zelenou.

Využívejte všechny výhody operačního systému Android ve verzi 4.0. Oproti svým předchůdcům přinesl lepší rychlost, stabilitu, mnoho vizuálních změn a také například širší spektrum podporovaných video formátů. Na portálu Google Play získáte přístup k tisícům aplikací a her, které vás nejen zabaví v nudných chvílích, ale pomůžou vám také zefektivnit práci.

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
32 GB Hotovo!
Frekvence procesoru
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavní SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 4.0 Ice Cream Sandwich Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro ZTE Grand X IN (Black) Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZTE Grand X IN (Black). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZTE Grand X IN (Black). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZTE Grand X IN (Black). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZTE Grand X IN (Black).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací