Alza Days – Children's Day - Electric Scooters

Catalogue
Price
-
Availability
Order status
Customer reviews
Brands
Eljet
(1)
Filter

Check out our special offer with hundreds of products for great prices!

Continue
Alza Days – Children's Day
  • The offer is valid from 27 May 2024 to 02 June 2024. Full terms and conditions of the campaign can be found here.
Hide description
Was this information useful?
This form is used only for evaluating the information in the description above.
If you have any question about our products, services, transport or any other request, please contact our customer support.
What should be improved? Is anything missing here? Is anything wrong? Share it with us.
1 item
Minibike Eljet Rodeo red - Electric Scooter Variants
Minibike Eljet Rodeo red
Electric Scooter with engine power of 100W, maximum speed: 15km/h, maximum range up to 8km, battery capacity: 2 Ah, load capacity: 50kg, weight: 8kg
Buy with code DNYALZA15 7 054,-
8 299,-
Buy
In stock > 5 pcs at the supplier's
Order Code: SPTelj005

Alza Days – Children's Day - Electric Scooters

physiotherapyPříčiny a terapie sportovních úrazů Řada zranění při sportu vzniká zbytečným přetěžováním a krátkým časem na regeneraci po výkonu. Úrazy se stávají, na druhou stranu, většinou to nebývá nic tragického. Jak si ulevit od bolesti?
Je to tady! Přichází léto a s ním spousta sluníčka, koupání, výletů a nových zážitků. Spolu s tím i nadšení, radost, optimismus a dobrá nálada. Spálenou kůži nebo bolest hlavy po dlouhé letní party teď řešit nebudeme. Zaměříme se na to, jak si tohle léto užít na MAX s...
V pořadí již čtvrtá generace populární elektrokoloběžky Xiaomi Scooter přináší vskutku zásadní inovace, díky kterým má našlápnuto stát se absolutní jedničkou.
smart lockChytrý zámek Pealock 2 spolehlivě ochrání vaši sportovní výbavu Chytrý zámek Pealock 2 je kompletně českým produktem, který spolehlivě ochrání vaši sportovní výbavu. A rozhodně nejen ji. Co vše nabídne?
Výběr dětského kola má svá specifika. Děti z něj rychle vyrostou, takže je důležité zvolit správnou velikost. Vyplatí se také klást důraz i na bezpečnost. V tomto článku se podíváme, jak správně vybrat dětské kolo Olpran.
Chcete pohodlné přibližovadlo do města nebo na chalupu? Zkuste elektrokoloběžku Sencor SCOOTER Two Long Range 2021, která se pyšní dlouhým dojezdem, snadným ovládáním i sympatickou cenou. Z našeho článku se dozvíte vše podstatné.
More articles All articles
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info