MS hokej AP+ slevy

Questions and answers: AlzaPower Charging Station Metal 1000

Catalogue
AlzaPower Charging Station Metal 1000 - Charging Station

Questions and answers: AlzaPower Charging Station Metal 1000

This page contains frequently asked questions about AlzaPower Charging Station Metal 1000. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about AlzaPower Charging Station Metal 1000. They will be answered by our specialists.

LiFoPo4 zřejmě neexistuje, spíše LiFePo4. Možná vám však na nějakém tom písmenku nezáleží.

Je tam nejaky napr. 14V stejnosmerny vystup, diky kteremu bych mohl castecne nabit vybitou autobaterii?

Dobrý den, je vhodný tento váš solární panel AlzaPower MAX-E 200W černá pro tuto nabíjecí stanici? Pokud ano , tak jestli je zapotřebí ještě nějaké příslušenství, nebo to je připraveno pro přímé zapojení. Děkuji.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či má na tomto výrobku zásuvka AC 230V výstup v podobe čistej sínusovej vlny? Ďakujem

Dobrý den. Má tato stanice baterie LiFePo4? Zatím jsem o specifikaci baterie nikde nedočetl. Díky za odpověď Petr

Dobrý den, prosím o informaci k zakoupenému výrobku AlzaPower Metal 1000. Pro vstup jsou uváděny parametry pro solární panel do 250 W a napětí 12-30 V. Pokud bychom použili 2 panely Viking LE 110W, doporučujete je zapojit paralelně nebo do serie? Mají uváděny parametry napětí 17 V (naměřeno ale 15,5 V) a proud 5,9 A. A také prosím o informaci, zda je problematické nechávat zapojený kabel od solárů v případě, že během nedodává potřebný proud - v tom případě je slyšet nějaké přepínání. Může to případně poškodit ALZA nabíjecí zařízení? Děkuju.

Dobry den, na kolik A je limitovan 230V vystup. Ve specifikacich to neni, jen USB apod. Kolik je to na zasuvku a kolik dohromady ? Kratkodobe vs. dlouhodobe ? Je to stejne u kazdeho modelu ? 500/1000/1500 dekuji

Dobrý den, v parametrech je uvedeno, že stanici lze nabíjet solárním panelem s výkonem do 200W. Mohu použít panel, u kterého výrobce uvádí výkon 200W+/-3%, čili je možné případné překročení hodnoty 200W o 3% ?

Mám tento zdroj poměrně krátce, ale zaznamenal jsem zvláštní chování. Při vybíjení dochází na začátku (tj od 100% nabití) k velmi rychlému poklesu % na displeji, která zjevně neodpovídají realitě (vyzkoušeno při nabíjení jiného zdroje, který ukazuje jak watty tak % nabití). Po poklesu na cca 80-70% se další pokles zpomalí. Nejsem si jistý, zda má zdroj deklarovanou kapacitu.

Htěl

123
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info