Questions and answers: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Special Edition METAL BLUE

Catalogue
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Special Edition METAL BLUE - Graphics Card

Questions and answers: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Special Edition METAL BLUE

This page contains frequently asked questions about SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Special Edition METAL BLUE. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Special Edition METAL BLUE. They will be answered by our specialists.

Za tuhle cenu si ji můžete víte co...? ??

Dobrý den, k této grafické kartě se dává Far Cry 5 zdarma? AMD to dává jen k zamontované sestavě ne? Kvůli těžbě kryptoěn, či co.

Dobry den,chcel by som sa opytat ci je nutne pouzit napajanie 8 pin plus 6 pin alebo staci len 8pin.Preco bolo pouzite taketo riesenie pri tejto karte?Dakujem

Zakladova deska MSI Z170A gaming M7 podporuje tuto grafiku ? Dekuji za odpoved

Dobrý den, je karta v originálním balení? Díky.

Dobrý den , lze nějak vypnou to modré podsvícení , děkuji

Dobrý den, nikde nemůžu najít spolehlivé benchamrky pro tuto kartu. aktualně mám Sapphire R290 vapor X Můj cíl je upgrade na Kartu, která zvládne na maximální detaily AC Origins / Odyssey v 1080p přemýšlel jsem nad 1080ti, ale nevím zda to nejsou aktuálně vyhozené peníze a není lepší koupit AMD pokud by to splnilo můj požadavek a koupit až další generaci karet - RTX je celkem fail... Je možné případně kartu koupit a pokud nesplní očekávání tak ji vrátit? benchmarky co jsem viděl jsou rozporuplné - někde AC origins v 1080p dává s přehledem a jinde je na tom prakticky stejně jak moje R290... díky

Dobrý den chtěl bych se zeptat ne si bude tahle karta fungovat s těmahle komponenty AMD FX6300 ram 24gb 1600MHz DDR3

Dobrý den, chci se jen zeptat zda se chystá v blízké době na nějaké větší zlevnění této grafické karty(případně celé řady rx 580). V poslední době vidím, že se to houpe cca o 200 stovky nahoru i dolů, tak by mě zajímalo, zda bude nějaké větší.

Aky je vykonnostny rozdiel medzi kartami ako tato s memory clock(8400MHz) a zbytkom rx580 ktore maju len 8000Mhz?

123
P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info