MS hokej Philips Alza dny Boost

Questions and answers: Sencor SCR 5000GS FHD

Catalogue
Sencor SCR 5000GS FHD - Dash Cam

Questions and answers: Sencor SCR 5000GS FHD

This page contains frequently asked questions about Sencor SCR 5000GS FHD. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Sencor SCR 5000GS FHD. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, umožňuje kamera i záznam zvuku? Děkuji.

Prosím o doporučení karty. Kartu Kingston 64 GB 100 MB/s Class 10 U1 A1 nám kamera nepřijala i když je v PC čitelná.

Dobrý den, jak velkou kartu musím koupit k této kameře prosím? Stačí 32GB? Děkuji

Dobrý den, kamera dle přiloženého manuálu podporuje paměťovou kartu max 64GB. Nevím jestli s tím má někdo jiný obdobnou zkušenost, ale mně se karta 128GB, která je zde také uvedena v parametrech a uvádí ji i výrobce na svém webu, asi proto nenačetla. Jinak je samotná funkčnost zatím ok. Je to chyba výrobku nebo i s ohledem na manuál je to v pořádku?

Dobrý den, prosím pěkně jak se uchycuje kamera Sencor SCR 5000GS FHD . Jde mi o, jestli ji lze předělávat z auta do auta. děkuji za odpověď, nejlépe na [email protected]

Dobrý den, ma kamera moznost aut.zapnuti pri nastartování? Aby se nemuselo vzdy manualne zapinat. A ma take smycku nahravani a promazavani? A vystup je usb k napajeni? Dekuji

Dobrý den, jaký je software pro přehráná záznama z kamery tak aby mi to úkazalo i zapsanou trasu v mapě.

P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info