MS hokej LEGO soutěž

Questions and answers: Logitech G613

Catalogue
Logitech G613 - Gaming Keyboard

Questions and answers: Logitech G613

This page contains frequently asked questions about Logitech G613. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Logitech G613. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je tato klávesnice k dispozici s rozložením kláves, jako na prvním snímku. Opravdu mě zaujala, ale bohužel nesnesu jednořádkový enter.

Dobrý deň, mám dotaz keď je pri klávesnici písaná US/DE lokácie čo to presne znamená? Budem môcť po pripojený klávesnice a v pc nastavení SK jazyka písať normálne pod 3=š, 4=č atď. ?

Dobrý den. Lze připojit klávesnici Logitech G613 a myš Logitech MX Anywhere 2S k PC přes jeden společný přijímač USB Lightspeed? Pokud ano, tak jak?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakou má tato klávesnice odezvu? Díky za odpověď

Dobrý den Můžu pomocí usb připojit k xbox one?

Dobry den aky ma tato klavesnica layout? popisok pise dvojriadkovy enter, siroky shift, vacsina obrazkov ma jednoriadkove entery a dlhy shift a potom jeden obrazok ma 2 riadkovy enter a kratky shift. Ktore je pravda? Kratky shift a velky enter neprezijem.... Pripadne da sa zohnat nizky enter a dlhy shift?

dobry den je klavesnica podsvietená? pretože mam dojem ze tento typ som videl aj v podsvietenej verzii

Dobrý den, mohu se zeptat, jak psát háčky a čárky?

Dobrý deň, chcem sa spýtať či má táto klávesnica linear alebo tactile switches? Ďakujem za odpoveď

Dobrý den dá se tato klávesnice připojit do ps4, a bude fungovat? Děkuji za odpověď.

12
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info