P&G boost MPLA323089

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hades-2-nahled.jpg

Hades 2 – Vše, co víme

Izometrická rogue-lite akce Hades udivovala herní svět svou vybroušenou hratelností a originálně vyprávěným příběhem od roku 2018. Na její odkaz navazuje pokračování Hades 2, které představuje novou hrdinku Melinoë a děj odkrývající dosud neznámé hlubiny podsvětí. V našem článku se dozvíte vše, co o tomto projektu víme. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-sklenik_1.jpg

Jak vybrat skleník a na co se při jeho výběru zaměřit

Kdo by nechtěl chutná rajčata, voňavé bylinky nebo třeba sladké jahody kdykoli se mu zamane? S pomocí skleníku si je můžete dopřát i vy. Jak postupovat při jeho výběru a na co si dát pozor? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-infinity-special-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Infinity – Vše, co víme

Navzdory původním spekulacím Assassin's Creed Infinity nebude novou hrou ze série Assassin's Creed, ale společnou platformou sdružující všechny nově vydané tituly z této série. Nemá jít ale pouze o launcher podobný třeba Steamu, představit si ho můžeme spíše jako takový Animus, prostřednictvím kterého se budeme vydávat na jednotlivá dobrodružství. Vše, co zatím víme o Assassin's Creed Infinity a hrách, které bude obsahovat, najdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Nejlepší střílečky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokud jste zatoužili po troše té akce a rádi byste si procvičili své reflexy i práci s virtuálními smrtícími hračkami, jste na správném místě. V tomto pravidelně aktualizovaném článku naleznete tituly, o kterých si myslíme, že by neměly uniknout žádnému fanouškovi stříleček z pohledu první nebo třetí osoby. A nebojte se, ať už preferujete jakoukoli platformu, v našem článku si přijdou na své jak majitelé konzolí, tak počítačů a nějakou tu lahůdku jsme si připravili i pro fanoušky virtuální reality. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/meta-quest-3-vr-helma-nahled.jpg

Meta Quest 3 (RECENZE – Souhrn)

Stále velmi populární a cenově dostupný VR headset Quest 2 z roku 2020 již v mnoha ohledech zastaral a v roce 2022 vydaný Quest Pro zase šokoval velmi vysokou cenou. Meta ale vše napravila Questem 3, který je dvakrát tak výkonný jako Quest 2, v některých ohledech dokonce i lepší než Quest Pro, a přesto za stále přijatelnou cenu. Vše, co o headsetu Meta Quest 3 potřebujete vědět, najdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/topspin-2k25-cover-nahled.jpg

TopSpin 2K25 (RECENZE – Souhrn)

Virtuální tenis se v posledních letech zasekl a moc kvalitní zábavy nepřináší. To se mění s návratem série TopSpin, za nímž stojí tuzemští vývojáři ze studia Hangar 13. Právě oni totiž do světa poslali dlouho poslední čtvrtý díl z roku 2011. Na svou původní práci nyní navázali titulem s podnázvem 2K25. Co vše o něm víme a jaká má hodnocení? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/senuas-saga-hellblade-2-key-art-nahled.jpg

Senua's Saga: Hellblade 2 – Vše, co víme

Příběh mladé keltské válečnice Senuy, která se vydala zachránit svého milého Dilliona do nordického podsvětí, umožnil hráčům nahlédnout do psychicky nemocné mysli. Studiu Ninja Theory tehdy náramně vyšel jejich koncept polo-indie AA projektu, který zaujme intenzivní hratelností, silným příběhem a parádním audiovizuálem. Na původní díl se snaží tvůrci navázat sequelem Senua's Saga: Hellblade 2 vycházející pod křídly Xbox Game Studios.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/epson-hx-20-nahled.jpg

Epson HX-20: Japonsko ohromuje svět | Mobilní revoluce

Prozkoumejte, jak Epson HX-20 redefinoval koncept přenosných počítačů a přinesl prvky známé u notebooků dodnes. Tento článek odhaluje, jakým způsobem Epson vybočil z davu v 80. letech, přičemž se zaměřil na inovace, které formovaly budoucnost mobilních technologií. Přečtěte si, proč byl tento přístup revoluční a jak ovlivnil současné pojetí přenosných zařízení. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-se-zbavit-poceni-nahled.jpeg

Nadměrné pocení: příčiny a jak se ho zbavit

Pocení je přirozenou funkcí lidského organismu, pomocí které tělo vyplavuje škodlivé látky. Pokud vás ovšem trápí nadměrné pocení, které zasahuje do vašeho společenského života, měli byste to začít řešit. Nenechte se omezovat zápachem či viditelnými koláči potu v podpaží. Přečtěte si, jaký je rozdíl mezi deodorantem a antiperspirantem, co je to antitranspirant a jak tyto produkty správně používat. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-pouzivat-oleje-na-vlasy.jpg

Skvělé tipy a triky, jak používat přírodní oleje na vlasy. Který si oblíbíte vy?

Přírodní oleje jsou známé pro své blahodárné účinky na pleť a vlasy: představují totiž základní ingredienci účinných zábalů a masek na vlasy. Přečtěte si, jaký druh oleje je vhodný právě pro váš typ vlasů a jak jej správně aplikovat, abyste dosáhli maximálního účinku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Nejlepší hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si můžete zahrát několik tisíc her díky neustále vycházejícím novým titulům, ale také zpětně kompatibilitě napříč všemi předchozími Xbox konzolemi. Zorientovat se v takovém množství her ale není jednoduché, proto jsme pro vás připravili seznam nejlepších her pro konzole Xbox Series X a Series S, který průběžně aktualizujeme. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a-2023-nahled.jpg

Samsung Galaxy A 2024 (SROVNÁNÍ): mobily střední třídy přehledně

Mobilní telefony Samsung Galaxy A jsou výkonné, stylové a vybavené modely, byť to nejsou vlajkové lodě. V roce 2023 sem patří například modely Galaxy A54, A34, které v roce 2024 pokračují variantami A55 a A35, ale i další. Co všechno celá řada a její jednotliví zástupci nabízí? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-cover-nahled_1.jpg

Kooperativní hry pro dva a více hráčů na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

V tomto pravidelně aktualizovaném článku najdete výběr 30 her nejrůznějších žánrů, které mají vedle vysoké kvality společné jedno – představují ideální volbu, pokud už vás nudí hraní solo a chcete se pobavit s přáteli.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fallout-vault-boy-keyart-nahled.jpg

Dvě neoznámené Fallout hry jsou pravděpodobně ve vývoji

Naznačil to výkonný producent Bethesda Game Studios Todd Howard. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nhl-25-tkatchuk-24-nahled.jpg

NHL 25 – Vše, co víme (SPEKULACE)

Na světě je jen pár věcí jistých – smrt, daně a sportovní série od EA Sports. I letos, ačkoliv zatím nejsou ohlášeny, tak předpokládáme, že se v podzimních měsících objeví. Titul NHL 25 by podle měřítek z předchozích let neměl ničím zvláštním překvapit. Co vše tedy můžeme od hokejové série čekat? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ghost-of-tshushima-2-jin-sakainahled.jpg

Ghost of Tsushima 2 – Vše, co víme (SPEKULACE)

Duch Cušimy vlétl v roce 2020 na PS4 jako uragán a stal se jednou z nejlepších labutích písní dosluhujícího PlayStationu 4. O rok později pak posilněn novým obsahem a výkonem PS5 zazářil v Director's Cut edici, která v roce 2024 vychází i na PC. A množící se spekulace a novinky jasně naznačují, že tu s námi hrdina prvního dílu Jin Sakai bude i nadále. Co vše zatím o akční adventuře Ghost of Tsushima 2 víme, najdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/technologicke-limity-prenosnych-pocitacu-nahled.jpg

Technologické limity přenosných počítačů | Mobilní revoluce

Určitě si ještě pamatujete staré krabicové monitory, které zabíraly půlku pracovního stolu, byly těžké a spotřebou se vyrovnaly celému počítači. Navrhnout notebook s tímto typem panelu bylo nemyslitelné, proto se zkoumaly jiné možnosti zobrazování obrazu. Jak jsme se dostaly od mrkví k dnešním plochým obrazovkám se dočtete v následujícím článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nothing-voucher-za-recenzi-20-nahled.jpg

Kupte si telefon Nothing Phone (2a) nebo sluchátka, napište na ně recenzi a získejte voucher na další nákup

Pořiďte si telefon a nebo sluchátka značky Nothing, napište recenzi a získejte voucher. Akce trvá od 3. května do 30. června 2024 a nabízí možnost využít výhodný voucher, který je platný do konce července 2024. Recenzi je třeba napsat na webech alza.cz nebo alza.sk po vyzkoušení produktu. V článku jsou uvedeny podmínky účasti a postup získání voucheru. Read more »
1234...
P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info