Recenze A4tech G800V - CZ

Zobrazit katalog
A4tech G800V - CZ - Herní klávesnice

Recenze A4tech G800V - CZ

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech G800V - CZ? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 123 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech G800V - CZ. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech G800V - CZ i vy.
999,-
Skladem 4 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Michalflag
Hodnoceno 14.05.2018, varianta A4tech G800V - CZ
Ověřený nákup
Velikost a ergonomie, silikonová tlačítka nemají chybu
Pro mě zbytečně vysoký chod kláves
0 ×Nahlásit
Pavel, Radniceflag
Hodnoceno 15.01.2018, varianta A4tech G800V - CZ
Ověřený nákup
není podsvícená, ale za tuto cenu je to celkem pochopitelné.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 6 - Vokoviceflag
Hodnoceno 01.11.2017, varianta A4tech G800V - CZ
Ověřený nákup
Mnoho různých nastavení kláves
Nemožnost v některých hrách klávesy navíc použít.
0 ×Nahlásit
Ondřej Klein, Táborflag
Hodnoceno 01.10.2017, varianta A4tech G800V - CZ
Ověřený nákup
Spousty programovatelných tlačítek
Poměrně jednoduchý software nastavení
Cena
Užitečné funkce
Nevhodné rozložení některých programovatelných tlačítek (například pod mezerníkem)
Krátký mezerník (snadno se přehmátnete)
old-school design
celkově rozložení kláves nesedí (pocit že jsou více namačkány na sebe a tedy posunuté oproti tomu, jak jste zvyklí - snadno se člověk přemáčkne)
Chtělo by to zvýraznit popisky na klávesách ASDW (ikdyž píši bez koukání občas mi to prostě chybělo)
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 19.09.2017, varianta A4tech G800V - CZ
Ověřený nákup
Rychle vyřízená objednávka. Rychlé dodání výrobku.
Žadné
0 ×Nahlásit
Petr, Viganticeflag
Hodnoceno 22.08.2017, varianta A4tech G800V - CZ
Ověřený nákup
Velice snadné nastavení (i složíte macra)
Cena/výkon
WSAD pogumované
Je moc velká, jestli je někdo zvyklý tahat s noťasem i klavesnici, do běžného batohu se nevejde.
Klávesy jsou poměrně daleko od sebe (pro větší ruce), přítelkyně má někdy problém na některé tlačítko dosáhnout.
Je docela vysoká, člověk si musí zvyknout.
Nevím proč, ale poslali mi to v balíku velkém jak menší lednice!
Nevím jestli se za tím skrývá něco většího nebo jen designer neumí počítat, ale je tam vynechaná klávesnice "G8" :)
0 ×Nahlásit
Lukáš, Ústí nad Labem 11flag
Hodnoceno 08.08.2017, varianta A4tech G800V - CZ
Ověřený nákup
plně funkční
akorát ty tlačítka mohli být trošku nižší ale jinak je luxusní asi si na to zvyknu :)
0 ×Nahlásit
Michal, Plzeňflag
Hodnoceno 25.07.2017, varianta A4tech G800V - CZ
Ověřený nákup
Má téměř vše co hráč potřebuje.
Ze začátku truchu nezvyk protože mám kvůli šířce klávesnici více napravo a tak se pletla tlačítka.
Chybí podsvícení
0 ×Nahlásit
Lukáš, Prievidzaflag
Hodnoceno 06.06.2017, varianta A4tech G800V - CZ
Ověřený nákup
makrá
vela makier :D
bočné klávesy na multimedia nie sú pevné.
0 ×Nahlásit
Richard, Praha 6 - Hradčanyflag
Hodnoceno 08.05.2017, varianta A4tech G800V - CZ
Ověřený nákup
programovatelné tlačítka
jiná barva na ASDW trochu mate při psaní
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 43
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací