Recenze EVOLVEO WK29W - CZ

Zobrazit katalog
EVOLVEO WK29W - CZ - Klávesnice

Recenze EVOLVEO WK29W - CZ

Zajímají Vás názory a recenze na EVOLVEO WK29W - CZ? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 326 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s EVOLVEO WK29W - CZ. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na EVOLVEO WK29W - CZ i vy.
459,-
Skladem 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Petr, Brno - Brno-Nový Lískovecflag
Hodnoceno 03.04.2024, varianta EVOLVEO WK29W - CZ
Ověřený nákup
Jednodoché nastavení, funguje s Androidem i Windows.
0 ×Nahlásit
Karol, Janíkflag
Hodnoceno 09.03.2024, varianta EVOLVEO WK29B - CZ
Ověřený nákup
Naozaj je problem sparovat. respektyvne navod je nejasny ako sparovat. Ak sa sparuje uz je vsetko OK. Klavesnicu naozaj doporucujem je taka ako na obrazku.
Dnes jsem řešil podobný problém. Při prvním párování s Windows mi vyskočil PIN, který nebylo kam zadat. Při pozdějších opakovaných pokusech o spárování již žádný PIN nevyskakoval, ale naopak se objevilo okno, kam šlo PIN zadat. Správný postup měl být ten, že první PIN se má v okamžiku, kdy se objeví na monitoru, vyklepat na nové klávesnici a po-té stisknou Enter. Pokud to uživatel nepochopí (například jako já), tak je při opakovaných pokusech o spárování postup jiný. Do okna totiž musí uživatel pomocí původní klávesnice (například té na notebooku) vyklepat svůj vlastní PIN (zadal jsem šestimístný, ale možná to není podmínkou), stisknout tlačítko "připojit" a následně na nové klávesnici vyklepat onen zvolený vlastní PIN + stiknout Enter. Ověřil jsem to i po-té, co jsem klávesnici ve Windows odebral z bluetooth a následně ji přidal. Při jakémkoliv párování je samozřejmně nutné kromně zapnutí klávesnice čudlíkem na zadní straně ještě spustit párovací mód, což se docílí současným stlačením a cca 5 vteřinovým podržením kláves ESC+K. Párovací mód se pozná podle toho, že ledka na zadní straně klávesnice bliká.
Nejasny navod ako sparovat
0 ×Nahlásit
Michal, Roztoky (okr. Praha-západ)flag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta EVOLVEO WK29W - CZ
Ověřený nákup
krásná v té bílé barvě
skladná
perfektní stisk tlačítek
0 ×Nahlásit
Martin, Jankovflag
Hodnoceno 11.09.2023, varianta EVOLVEO WK29B - CZ
Ověřený nákup
Šlo to
cena
Pořád se odpojuje
0 ×Nahlásit
Jan, Ostrava Petřkoviceflag
Hodnoceno 07.06.2023, varianta EVOLVEO WK29W - CZ
Ověřený nákup
nekupovat
spárování s notebookem katastrofa. Nejsem počítačový programátor, ale abych někde v systému hledal, co a jak udělat, abych ji spároval....na to jsem neměl nervy
na iPad to šlo, ale pořád se odpojuje a Bluetooth se odpojuje. Pořád se musí hledat v zařízeních
0 ×Nahlásit
Miroslav, Bělá pod bezdězemflag
Hodnoceno 12.05.2023, varianta EVOLVEO WK29B - CZ
Ověřený nákup
Obratem jsem klávesnici vrátil, protože není naprosto slucitelná s jakoukoliv prací…
Naprosto nepoužitelná klávesnice, přínosná všemi deseti to opakuje každý znak 3x
Proluka mezi stisknutím klávesy a zobrazení na monitoru je neskutečně dlouhá
Párování s win jsem musel kvůli pinu googlit…
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.04.2023, varianta EVOLVEO WK29B - CZ
Ověřený nákup
Naprostý odpad. Tlačítka nereagují jak mají.
Funkce tlačítek
Špatné párování
0 ×Nahlásit
Viliam, Žilinaflag
Hodnoceno 03.04.2023, varianta EVOLVEO WK29B - CZ
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nespároval sa iPad 10gen
0 ×Nahlásit
Timotej, Bratislavaflag
Hodnoceno 30.03.2023, varianta EVOLVEO WK29B - CZ
Ověřený nákup
V ziadnom pripade neodporucam, pokial nejdete tempom 1 pismeno za sekundu..
vynechava stlacenia/ nereaguje pri beznom tempe pisania
napise viac pismen na jedno stlacenie
nepouzitelna
0 ×Nahlásit
Daniel, Velké Opatoviceflag
Hodnoceno 06.03.2023, varianta EVOLVEO WK29B - CZ
Ověřený nákup
trochu složitější spárování a přepnutí klávesnice na češtinu. Bylo nutné hledat návod na internetu. ("Poznámka Alza redakce - děkujeme za upozornění a omlouváme se. Ohledně návodu Vás budou kontaktovat kolegové z péče o zákazníky napřímo. Hezký den")
Funguje jak má
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 148
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací