AlzaPlus+ Valentýnské TOPky

Recenze FVS 2P, 2 směry

Zobrazit katalog
FVS 2P, 2 směry  - Rozbočovač

Recenze FVS 2P, 2 směry

Zajímají Vás názory a recenze na FVS 2P, 2 směry ? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 48 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s FVS 2P, 2 směry . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na FVS 2P, 2 směry i vy.
129,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Ladislav, Praha 5 17.09.2015
Odpadne přehazování konektorů k přijímači u televize a přijímači v počítači Vzhledem k jednoduchosti rozbočovače je třeba počítat s tím, že se napětí pro satelit mění pro řízení polarity. Nelze tedy uspokojivě používat oba přijímače současně! Jeden diktuje polaritu a druhý může ladit pouze transpondéry s toutéž polaritou. Po vyzkoušení jsem odložil. Bezproblémové to může být pouze v případě, že máte kabely do dvou pater a přijímač jeden k přenášení, pak to vyhoví.
Marek, Višňová 30.12.2013
  Funkční ovčem je nutnu počítat s určitým útlumem signálu.
Firma, Valašská Polanka 16.09.2019
Funguje ( umožnuje rozdělit satelitní signál - v případě odlišných polarizací sledovacích kanálů H vs V, funguje pouze jedna větev, v případě stejných polarizací fungují obě větve ) cena
Tibor 09.11.2016
standard
František, Chrast u Chrudimě 15.01.2016
slučovač pracuje bez závad zatím nic
Josef 05.08.2015
vše splňuje, šroubky přiloženy nic
Milan, Frenštát pod Radhoštěm 04.08.2015
vše ok cena nic
Robert, Praha 1 - Nové Město 15.06.2017
Kovové provedení odolné lze utánout momentem.
Radek, Děčín 2 24.01.2016
funkcní
Viktor, DOBŘÍŠ 30.10.2016
malé ale funkční, bez problémů samice ze všech stran (vstup i výstupy - FeMale) pro satelit vhodné, nenašel jsem ekvivalent pro rozvod pozemního signálu, tak jsem dokoupil přechodky ...
12
 
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací