Recenze Logitech Speaker System Z313

Zobrazit katalog
Logitech Speaker System Z313 - Reproduktory

Recenze Logitech Speaker System Z313

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech Speaker System Z313? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 96 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech Speaker System Z313. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech Speaker System Z313 i vy.
1 319,- 1 099,-
Skladem
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.01.2024, varianta Logitech Speaker System Z313
Ověřený nákup
Na stole nezabiraji moc mista
Externi regulator hlasitosti
Trosku silnejsi basy (nejde regulovat)
0 ×Nahlásit
Štěpán Šrůtek, Bukoviceflag
Hodnoceno 18.10.2023, varianta Logitech Speaker System Z313
Ověřený nákup
Skvělý zvuk
Cena vs. výkon
0 ×Nahlásit
Petr, Kladnoflag
Hodnoceno 21.08.2023, varianta Logitech Speaker System Z313
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vše v pořádku.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 20.08.2023, varianta Logitech Speaker System Z313
Ověřený nákup
Ak hľadáte nenapadne reproduktory k PC,s dobrým zvukom,tak môžem len odporučiť 👍
0 ×Nahlásit
Jan, Kníniceflag
Hodnoceno 27.07.2023, varianta Logitech Speaker System Z313
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
jsem naprosto spokojen s dodáním zboží i kvalitou objednaného zboží.
zboží dorazilo včas a v naprostém pořádku.
příště bych volil dodání blíže k místu svého bydliště.
jinak naprostá spokojenost!!!
0 ×Nahlásit
Jana, Planá nad Lužnicíflag
Hodnoceno 02.09.2022, varianta Logitech Speaker System Z313
Ověřený nákup
Skvělý zvuk
Bezproblémové zapojení
Prostě Logitech
0 ×Nahlásit
Dávid, Nitraflag
Hodnoceno 31.03.2022, varianta Logitech Speaker System Z313
Ověřený nákup
Celý balík je veľmi jednoduchý. Vybalenie nebolo problémom, a neobsahuje nejaký komplikovaný manuál, dokonca vnútri krabice je graficky znázornené zapojenie reproduktorov, čo je rozhodne veľké plus Niektoré káble sú relatívne dlhé, takže sa musíte pohrať s rozostavením reprákov a subwooferu. Z nejakého mne neznámeho dôvodu sa však Logitech rozhodli, že samotné reproduktory nebudú mať vlastný ovládač na hlasitosť, takže ich nemôžete použiť samostatne bez subáku, a musíte ich zapojiť do nevymeniteľného "ovládača" od subáku, na ktorom sa ovláda hlasitosť celej zostavy. Nemôžete si samostatne nastaviť výšky ani basy, iba hlasitosť. Spomenutý ovládač je podľa mňa zbytočný, a ovládanie celej sústavy sa mohlo diať na subáku, ale samozrejme, čo môžeme za tú cenu čakať, však? Aj napriek tomu by som však veľmi rád privítal, keby malé repráky tejto sústavy mali tvrdý kryt nad mušľami. Aj keď nezvláda dobre výšky, stále má kvalitnejší zvuk ako väčšina lacných reproduktorov, ktoré sú všetky iba rebrandované kópie z tej istej továrne. Mám od tejto značky repráky Logitech Z130, a vyskúšal som, či sa dajú zapojiť do (stolného) počítača tak, aby hrali naraz. Repráky nemali spolu konflikt vo Windowse, a krásne fungovali. Ich zvuky sa krásne navzájom dopĺňajú, keďže Z130 sú skôr vo vyššej polovici zvukového spektra. Ak však nemáte možnosť použiť druhé reproduktory, ktoré majú zvuk zasadený do vrchnej polovice zvukového spektra, radil by som zvukový problém riešiť ekvalizátorovými programami. Tieto repráky majú mnoho negatív, ktoré by sa mnoho ľuďom nemuseli páčiť. Za tú cenu, akú majú, je to však to najlepšie, čo sa dá zohnať. Ak máte tú možnosť, odporúčam tieto reproduktory objednať aj s reprákmi Z130, ktoré doplnia celkom značnú dieru vo zvuku- v opačnom prípade odporúčam ekvalizátorové programy. Ak však nemáte chuť sa babrať s rozostavením reproduktorov, káblami, ekvalizátormi, alebo sa vám nepáči ovládanie hlasitosti, odporúčam sa vyhnúť týmto reprákom, a zadovážiť skôr niečo drahšie.
dobré basy
pomer cena / kvalita
neobsahuje zbytočnosti, iba záručný list, upozornenie, manuál na zapojenie je nakreslený vo vnútri krabice
(aspoň v mojom prípade) nenastal problém s konfliktom viacerých sústav reproduktorov
kvalita materiálu
Mierne komplikované zapojenie
Nemá separátne nastaviteľný zvuk na reprákoch a subwooferi, ale iba celkovú hlasitosť sústavy na ovládači
Zvuk sa skôr pohybuje v dolnej polovici zvukového spektra- neostré výšky
0 ×Nahlásit
Roman, Frýdlantflag
Hodnoceno 29.04.2020, varianta Logitech Speaker System Z313
Ověřený nákup
Kompaktní velikost
Podprůměrný zvuk
Basy dobré, ale skoro bez výšek
Čistota zvuku špatná
0 ×Nahlásit
Štěpán, Ostrava - Hrabůvkaflag
Hodnoceno 23.07.2019, varianta Logitech Speaker System Z313
Ověřený nákup
Není možnost regulovat bassy
0 ×Nahlásit
Patrik, Kolín 2flag
Hodnoceno 09.05.2018, varianta Logitech Speaker System Z313
Ověřený nákup
Za ty prachy luxus
Ovládání mimo Subwoofer včetně vypínače a jacku na sluchátka.
Zatím žádné
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 31
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací