AlzaPlus+ Valentýnské TOPky

Recenze Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK

Zobrazit katalog
Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK - Klávesnice

Recenze Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 263 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK i vy.
809,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Ladislav, Vyberte 19.04.2013
Klasické rozmístění a klasická velikost kláves Přístupná cena Pěkný vzhled nejsou
Roman, PRAHA 8 04.04.2013
Cena-výkon .Zatím fakt dobrý. Jednoduše se nainstalovalo. Chodí na tom i starší samostatně koupená myš Logitech M195.To mně překvapilo. LED signalizace na Caps. Příjemně citlivá klávesnice. Má vypínač. Není signalizace Num, ale to chápu. Podpěrky by mohly být delší a robusnější.
Richard, Praha 26.09.2015
výdrž baterie odezva dosah kompatibilita
David, Göteborg 08.07.2015
Kvalitní provedení Logitech Unifying system vysoká výdrž baterií
David, Praha 6 - Břevnov 19.02.2014
bytelnost dioda pro caps lock není dioda num lock
Zbyněk, Zubří 27.04.2017
Příjemné stiskání kláves Baterky mi v ní vydržely 2 roky Je lehká Za klávesy nepadají drobky Po 2 letech vypadá pořád jako nová Nemá světýlko Numlock (alespoň neruší ale člověk neví zda je zapnutý)
Zdeněk, Praha 4 - Podolí 27.11.2015
rozumná volba do kanceláře, příjemná na dotyk, tichá
David, Domašín 23.06.2015
Cena Skvěle se na ní píše Bezproblémové tlačítka pro další ovládání PC Doporučuji všem, co nechtěji utrácet moc peněz za bezdrátovou klávesnici
František, Letohrad 09.11.2022
funkční nic
Jiří, Zásmuky 01.08.2022
skvěle a rychle se připojuje k PC. spokojenost
123 ...
 
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací