Recenze Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK

Zobrazit katalog
Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK - Klávesnice

Recenze Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 309 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK i vy.
749,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Marta, Zásmukyflag
Hodnoceno 16.03.2024, varianta Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK
Ověřený nákup
Super, drát nepřekáží, vyhovující rozložení na práci
Klávesnice z ničeho nic přestane fungovat, mám již třetí
0 ×Nahlásit
Aleš Dvořák, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 08.03.2024, varianta Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK
Ověřený nákup
Jsem programátor, osvědčená klávesnice, jednou za 2-3 roky obnovuji, ale je dobrá
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 01.03.2024, varianta Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK
Ověřený nákup
Super klavesnice, mam dve a obe mam sparovane na jeden dongle, takze ho nemusim odpojovat
0 ×Nahlásit
Aleš, Brno 37flag
Hodnoceno 14.01.2024, varianta Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK
Ověřený nákup
Dobrý poměr ceny a vlastností.
0 ×Nahlásit
Kamil, Zbraslavecflag
Hodnoceno 07.01.2024, varianta Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK
Ověřený nákup
tento typ rozhodne nikomu nedoporucuji
levné plasty rekl bych že to nevydží moc dlouho...pripomina mi to klavesnici K400..take levne plasty a pak prestala fungovat klavesa mezernik!
ale třeba tento model bude fungovat lépe..a delší dobu než půl roku dennodenního používání 8 hod. a více...
po pul roce denodennihoi pouzivani odesly, klavesnice nefunguje jak ma...back space se zadrhava..neskutecny..uz bych si ji znova nikdy nekoupil...tlacitka se jako by zasekávají pri stisku i pori oddaleni prstu od klavesy...neskutecny kram
Nikdy vice toto
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 31.12.2023, varianta Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK
Ověřený nákup
Funguje
Dobrá kvalita
0 ×Nahlásit
KONTAKTELA, s.r.o., Brnoflag
Hodnoceno 29.12.2023, varianta Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pokud někdo v místnosti spí, řekl bych, že je klávesnice hlučnější.
elegantní vzhled
rozložení kláves
bezdrát
0 ×Nahlásit
Slavomír, Košice - Juhflag
Hodnoceno 10.12.2023, varianta Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje, ako má, PC mám pod stolom a nie je problém so signálom.
0 ×Nahlásit
Daniel, Prahaflag
Hodnoceno 25.11.2023, varianta Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Produkt som musel vrátiť, nevšimol som si, že niekto ešte vyrába vysoké klávesy.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.11.2023, varianta Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK
Ověřený nákup
profil kláves tak akorát, příjemný mech. klik jako u mech. klávesnice
standardní rozměr, tlačítka navíc mimo dosah - nemačkají se omylem
bytelná, i pro větší ruce
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 115
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací