Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Recenze OEM silikonová - modrá

Zobrazit katalog
OEM silikonová - modrá - Podložka pod myš

Recenze OEM silikonová - modrá

Zajímají Vás názory a recenze na OEM silikonová - modrá? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 59 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s OEM silikonová - modrá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na OEM silikonová - modrá i vy.
239,-
Skladem 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Miluše, Praha 4 - Modřanyflag
Hodnoceno 16.09.2020, varianta OEM silikonová - modrá
Ověřený nákup
příjemně chladivá
ergonomická
X
0 ×Nahlásit
Stanislav, Praha 2-Nové Městoflag
Hodnoceno 14.03.2018, varianta OEM silikonová - modrá
Ověřený nákup
Je velmi měkká a pohodlná.
Tlak na zápěstí se rovnoměrně rozloží.
Vydrží mnoho let každodenního používání.
Po letech se v místech dotyku rukou mění barva do hněda.
Občas pocit, jako by se ruce k podložce lepily (je z neklouzavého hladkého materiálu).
0 ×Nahlásit
Markéta, Lounyflag
Hodnoceno 21.09.2017, varianta OEM silikonová - modrá
Ověřený nákup
Výdrž
Po třech letech se neobjevily důlky ani praskliny
Za ty peníze perfektní.
Člověk jí jako každou silikonovou čirou věc propotí a objeví se na ní po častém používání (denně v pracovním procesu po dobu tří let) tmavé fleky od položených zápěstí - na funkci to nemá vliv.
0 ×Nahlásit
Vlasta, Benátky nad Jizerouflag
Hodnoceno 03.07.2016, varianta OEM silikonová - modrá
Ověřený nákup
velmi příjemná na zápěstí, chladí, nikde netlačí.
nic
0 ×Nahlásit
Věra, Praha 5flag
Hodnoceno 07.04.2016, varianta OEM silikonová - modrá
Ověřený nákup
délka shodná s počítačovou klávesnicí
jemný, měkký, materiál
je omyvatelná
příjemná modrá
0 ×Nahlásit
Martin, Medlešiceflag
Hodnoceno 25.11.2015, varianta OEM silikonová - modrá
Ověřený nákup
pohoda pro ruce
0 ×Nahlásit
Zuzanaflag
Hodnoceno 16.06.2015, varianta OEM silikonová - modrá
Ověřený nákup
Prijemná mäkká podložka, príjemne chladivá. Som spokojná.
nič
0 ×Nahlásit
Peter, Bratislavaflag
Hodnoceno 04.06.2015, varianta OEM silikonová - modrá
Ověřený nákup
chladi,
prijemna na dotyk
drzi si tvar
nenasiel som
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 11.02.2015, varianta OEM silikonová - modrá
Ověřený nákup
Všichni kolegové v práci si na ni chtějí sáhnout.
Výborná na odstranění stresu.
Pořád ji musím mačkat.
Je trochu krátká, takže se mi na ni při psaní nevejdou obě ruce. Tak to střídám, chvíli levou, chvíli pravou.
0 ×Nahlásit
Michaela, Praha 4 - Chodovflag
Hodnoceno 11.01.2015, varianta OEM silikonová - modrá
Ověřený nákup
Trávím většinu dne u PC. Poslední dobou jsem cítila tlak v zápěstí a vzhledem k tomu, že jsem párkrát řešila i křeč v ruce, rozhodla jsem se pro koupi podložek pod klávesnici a myš do práce i domů.
Po skoro třech týdnech používání mohu vřele doporučit.
Pozitiva:
odezněl pocit "unaveného zápěstí"
gelová podložka je příjemná na dotek, příjemně chladí
ačkoliv se barva zdála být příliš agresivní, v kanceláři do očí nijak nebije
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 20
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací