Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Začněte myslet na sebe!

Recenze Sencor SDB 5104TD

Zobrazit katalog
Sencor SDB 5104TD

Set-top box DVB-T2/T (H.265/HEVC), duální tuner, HDMI, SCART, USB, Timeshift, EPG, záznam na externí disk

Skladem > 5 ks
a na 8 prodejnách
Cena s DPH 1 099,-
3,9
Hodnotilo 24 uživatelů
5 9x
4 10x
3 2x
2 0x
1 3x
1 000+ zákazníků již zakoupilo
79 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jiří, Zliv 20.05.2019
Prakticky nepoužitelný DVB-T2 tuner. Přístroj je pomalý, v rychlejších scénách nestíhá a seká se.
Cena 2 tunery, které ale stejně nepoužijete Funguje spolehlivě jen pro HD ready rozlišení Seká se pro Full HD rozlišení Pomalý při rozlišení 1080p 1080i vůbec nestíhá Prakticky nepoužitelný pro Full HD
Firma, Písek 12.01.2020
snadná instalace jednoduchá obsluha funguje, jak má rychlé dodání sleva za rozbalené zboží, ale rozdíl oproti novému není žádný delší doba spouštění při zapnutí součástí balení není žádný propojovací kabel s televizí
Radek, Pardubice 27.11.2019
Umí nahrávat 2 filmy současně Nepřehledný návod
Radek, Pardubice 21.11.2019
Umí nahrávat 2 filmy najednou Návod není moc přehledný
Radek, Praha 17.11.2019
Nahrává až dva pořady najednou Jednoduché ovládání Svižný chod
Radek, Pardubice 09.11.2019
Umí nahrávat 2 filmy současně Návod je stručný a nepřehledný
Igor, Praha 1 15.01.2020
Bez problemu
Jiří, Ořechov 17.12.2019
Rychlá instalace a bezproblémové nahrávání na flash disk. Ovládání není složité a dá se na většinu věcí dojít bez návodu. Trošku déle trvá, než přístroj po zapnutí naběhne. Měl jsem předtím STB s nahráváním a ten sice naběhnul rychle, ale při přehrávání nahraných pořadů se "sekal"...
Jiří, Praha 4 - Háje 02.12.2019
Jednoduché připojení i ovládání Není u toho kabel
Jiří, Zbuzany 20.09.2019
  Strašně "tvrdé" dálkové ovládání. Člověk musí mačkat knoflíky velkou silou, aby to reagovalo.
miroslav 15.05.2019
Uvedený přístroj jsem po týdnu vrátil pro diskomfort záznamu tv pořadů.
spolehlivě naladí všechny dostupné kanály-auto i manuálně,vyhovující a přehledné menu,rychlá reakce ovládání,slušný obraz i zvuk,korektní čeština menu i epg,vše funguje nemožnost nastavit záznam po sobě navazujících pořadů(hláška časovače požaduje odstup minim. 1min),neúplné info o nahraných pořadech,příliž silný svit červené diody
Martin, Praha 6 - Suchdol 14.05.2019
Vcelku povedený 2tuner a přívětivá cena oproti jiným značkám i když je to stejný přístroj /Tesla aj./
vcelku rychle reagující přepínání programů zatím pracuje jak má 2 tunery archaické menu /mám již na dvbt tuneru Evolveo před 6ti lety tužší ovladač na tlačítka nahrává pouze na přední USB
Firma, Praha 3 04.12.2019
možnost nahrávání jiného programu než sledujete nesystematické ukládání kanálů nedostatečný návod
Ivan Stuchlík 21.11.2019
Vyzkoušel jsem ho, ale zítra ho vrátím. Poměr cena/výkon není úplně špatný, ale radši si připlatím za něco normálně fungujícího...
příznivá cena dva tunery a tedy možnost nahrávat jiný pořad, než na jaký se dívám slušná citlivost kvalitní obraz miniaturní a prakticky nepoužitelné dálkové ovládání a především naprosto příšerný ovládací SW - nesmyslná logika ovládání, špatný font písmen s českou diakritikou, odporný design a spousta dalších věcí, které tu už byly napsány
Pavel 17.01.2020
Malý, kompaktní Dálkové ovládání velikost pro mimina
Milan, Kolín 09.07.2019
Krám!
  Na zadní straně nejde USB
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi