Alza PC Alza PC

Společenské a deskové hry

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Značka
Typ produktu
Desková hra
(896)
Karetní hra
(653)
Stolní
(396)
Hlavolam
(100)
Pexeso
(129)
Hratelnost
Základní hra
(2033)
Rozšíření (vyžaduje základní hru)
(143)
Rozšíření (hratelné samostatně)
(155)
Minimální počet hráčů
0
8
-
Maximální počet hráčů
0
216
-
Délka hry
0 min
1200 min
-
Jazyk
Čeština
(1731)
Slovenština
(538)
Angličtina
(281)
Němčina
(41)
Maďarština
(67)
Polština
(48)
Ruština
(1)
Francouzština
(2)
Žánr
Dětská
(884)
Rodinná
(651)
Strategická
(448)
Logická
(328)
Vědomostní a naučné
(315)
Subžánr (Téma)
Zvířata
(280)
Motiv filmu/hry/knihy
(264)
Fantasy
(240)
Klasika/Retro
(238)
Příroda
(112)
Vhodné od
0,25 let
18 let
-
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Deskové hry vždy spolehlivě zaženou nudu a navíc přinášejí spoustu zábavy i nových vědomostí. Dělit je můžeme podle typu, náročnosti, věku či počtu hráčů. Jaké nejrůznější varianty společenské hry nabízí a jak vybrat tu správnou? Ponořte se s námi do světa her a přečtěte si více.

Pokračovat

Společenské hry jsou oblíbenou kratochvílí

Společenské hry, jinak nazývané jako deskové či stolní hry, najdete snad v každé domácnosti. Oblibě se těší jak jednodušší karetní a klasické deskové hry, tak i rozsáhlé strategické hry. Jako společenská hra je definována každá hra s předem dohodnutými pravidly, k níž jsou potřeba minimálně dva hráči. Hraní her přináší spoustu výhod a nezáleží přitom na tom, do jaké hry se pustíte ani jak jste staří.

  • Zlepšují schopnost koncentrace.
  • Utužují logické myšlení, postřeh a kreativitu.
  • Přináší zábavu pro malé i velké hráče.
  • Podporují komunikaci, rozšiřují slovní zásobu i znalosti.

Deskové hry vybírejte podle toho, kdo je bude hrát

Doporučený věk je při výběru deskové hry velmi důležitým faktorem a vždy byste jej měli zohlednit, obzvlášť pokud plánujete hrát i s dětmi. Věkové doporučení ale neberte tak, že hry pro děti nebudou dospělé bavit. Právě naopak, spousta těch nejoblíbenějších her napříč generacemi je vhodná třeba už od sedmi let.

  • Hry pro dospělé se skvěle hodí na každou party, kterou příjemně oživí. Tato kategorie ale obsahuje také náročné strategické hry či hry s lechtivými tématy.
  • Dětské hry se neztratí v žádné rodině s dětmi. Děti skvěle zabaví, naučí je něco nového, umožní jim trávit smysluplně čas a pomohou jim se správným rozvojem potřebných dovedností.

dětské deskové hry
Dětské stolní hry

stolní hry pro dospělé
Deskové hry pro dospělé

Jak dělíme deskové hry?

Deskové hry jsou k dostání v mnoha různých variantách. Protože je člověk hravý tvor, různé společenské hry jsou tu s námi už od dávnověku. Současná nabídka je tak bohatá, že si na své přijde skutečně každý.

Karetní hry jsou nejoblíbenější klasikou

Karetní hry zná snad úplně každý. Karty zaberou minimum místa, můžete si je brát všude s sebou a nabízí mnoho variant hry. Už dávno je ale neprezentují pouze karetní hry typu Prší, Poker či Žolíky. Moderní karetní společenské hry využívají i netradiční herní principy, takže během jejich hraní například řešíte záhady, trénujete pozornost, zabraňujete zločinu nebo cestujete do světa fantasy.

i

Mariášové a žolíkové karty by neměly chybět v žádné domácnosti. Pokud chcete vyzkoušet i další karetní hry, oblíbenou volbou je například Dobble, UNO či Bang!.

Každý večírek rozproudí párty hry

Párty hry vynikají rychlým a svižným herním principem, díky čemuž se jen tak neomrzí a zaručí, že se nikdo během hraní nebude nudit. Stolní hry a párty, to je totiž dokonalá kombinace zaručující nezapomenutelnou zábavu. Jsou k dostání ve variantách pro děti i dospělé a bývají určené pro vyšší počet hráčů. Mezi ty nejoblíbenější patří například legendární Activity, Párty Alias či Krycí jména.

hra stolní
Karetní hry

hry stolní
Společenské párty hry

Strategické, logické a obchodní deskové hry procvičí váš mozek

Vyžíváte se ve dlouhých hrách, při nichž pořádně potrápíte své mozkové závity? Vymýšlíte rádi dokonalé strategie, nebo si chcete během hraní stolních her rozšířit přehled? Pak pro vás budou ideální deskové hry z těchto skutečně nabitých kategorií:

  • Strategické stolní hry jsou k dostání ve formě karetních i deskových her. Procvičíte si u nich schopnost taktizovat, logické myšlení i trpělivost. Díky variabilitě a nespočtu možných kombinací se jen tak neomrzí.
  • Obchodní deskové hry vás procvičí v byznysu, počtech i logice. Monopoly, Jízdenky, prosím či Dostihy a sázky se řadí mezi nejoblíbenější deskové hry vůbec.
  • Logické společenské hry otestují vaše mozkové závity. Mohou mít podobu různých logických hádek, skládaček, ale i znalostních testů. Patří mezi ně i populární únikovky.

Sázkou na jistotu jsou retro a klasické stolní hry

Kategorie retro a klasické stolní hry obsahuje výběr těch nejoblíbenějších a nestárnoucích her. Zahrajte si s dětmi Člověče, nezlob se, potrapte svůj mozek u hraní šachů a otestujte svou slovní zásobu při hraní Scrabble. Pořídit si také můžete soubory her, které v kompaktním balení nabízí hned několik různých her pro nekonečnou zábavu.

i

Patříte mezi vášnivé hráče stolních her? Pak pravidelně sledujte naši kategorii Novinky a nejnovější deskové hry už vám neutečou.

Při výběru společenské stolní hry zohledněte také počet hráčů

Dalším důležitým parametrem při výběru deskové hry je počet hráčů. Minimálně jsou na hraní většinou potřeba dva. Maximální počet hráčů se může pohybovat od 4 do 16. U některých her je dokonce neomezený.

deskovky
Stolní hra se slovy

hra desková
Strategická desková hra

Máte svého favorita? Vybírejte nejlepší deskové hry podle řady

Spousta deskových her nabízí různá rozšíření či další varianty, které vám umožní hrát vaši oblíbenou hru s novými motivy či pravidly. Pokud i vy máte své oblíbené stolní hry, máme pro vás praktické dělení podle řady. Na jednom místě tak najdete veškerá rozšíření a varianty. O jaké konkrétní hry jde?

  • Activity ověří, jak dokážete popsat, nakreslit nebo předvést nejrůznější věci. K dostání je pro malé i velké hráče a na každou párty zaručeně vnese smích.
  • Bang! je karetní hra, která vás přenese na Divoký západ, kde se stanete zločinci či ochránci zákona.
  • Carcassone je oblíbená strategická desková hra, která vás pozve do středověku. Budujte, taktizujte a vyhrávejte. K dostání je mnoho rozšíření i varianta pro děti.
  • Černé historky ve vás probudí detektiva. Bude na vás vyřešit tajuplné, strašidelné a zapeklité detektivní případy. A když budete mít hotovo, můžete si pořídit další variantu.
  • Člověče, nezlob se je klasikou, která baví zejména děti. Kromě tradiční hry si můžete pořídit i řadu tematických, například s oblíbenými pohádkovými hrdiny.
  • Dobble je karetní společenská hra, která procvičí váš postřeh. Baví děti i dospělé a je rovněž k dostání v mnoha různých designových variantách.
  • Dostihy a sázky vás přenesou do světa dostihů. Nakupujte koně, vsázejte a získejte ty nejlepší závodníky.
  • Jízdenky, prosím je hra, která se v posledních letech stala fenoménem. Budujte železniční tratě a ovládněte mapu. Vybrat si můžete z různých stylů map.
  • Krycí jména je hra inspirovaná prostředím tajných služeb, která osvěží každou párty. Pořídit si ji můžete i ve variantě Duet nebo s Disney postavičkami.
  • Monopoly vám umožní nakupovat nemovitosti a rozšiřovat své jmění. Tato oblíbená desková hra je k dostání v nejrůznějších variantách, jako je Junior, Fortnite, Star Wars a mnoho dalších.
  • Osadníci z Katanu je oblíbená strategická desková hra, v níž osidlujete ostrov. Nabízí řadu zajímavých rozšíření i variantu pro ty nejmenší hráče.
  • Party Alias rozproudí zábavu na každém večírku. Potrénuje vaši slovní zásobu a nenechá vás se nudit.
  • Scrabble a Kris-Kros jsou více než klasické stolní hry, v nichž skládáte slova a trénujte svůj mozek. Scrabble je k dostání také ve zjednodušené dětské verzi.
  • Ubongo je společenská hra, která vás přenese do Afriky, kde budete hledat diamanty. Jakmile poskládáte správné dílky k sobě, sladké vítězství je vaše.
  • Karak se řadí mezi nejlepší deskové hry pro rodinu, protože baví děti i dospělé. Staňte se neohroženými bojovníky, porazte všechny nestvůry a postavte se zákeřnému drakovi!

i

Deskové hry se řadí také podle tématu. Vyberte si hru podle toho, co vás baví. Zvítězí u vás fanty, sportovní, hudební nebo třeba hororové hry?

Také kostky se řadí mezi společenské hry

Kostky patří mezi nejstarší společenské hry a jejich obliba ani v dnešní době neklesá. K dostání jsou kostkové společenské hry, které se od karetních či deskových nijak neodlišují. Jsou zábavné, skladné, snadno se přenáší, mají originální herní princip a zaručeně zaženou každou dlouhou chvíli.

Hlavolamy vás zabaví kdykoliv a kdekoliv

Nemáte s kým hrát, ale chcete si potrápit mozkové závity? Pak pro vás budou ideální hlavolamy, které vás zabaví i ve chvíli, kdy nemáte spoluhráče. Vyberete si klasiku v podobě Rubikovy kostky či Ježka v kleci, nebo zvolíte některý z netradičních hlavolamů? Při výběru zohledněte zejména obtížnost.

hra pro jednoho

Hlavolam vás nenechá propadnout nudě.

Která desková hra pro vás bude ta pravá?

Stále nevíte, která společenská hra vám bude krátit dlouhé chvíle? Zkuste si odpovědět na následující otázky:

  1. Pro koho hru pořizujete? Jaké hry vás baví, jaké herní zkušenosti hráči mají a kolik jim je let?
  2. V kolika lidech ji budete nejčastěji hrát?
  3. Jaký typ hry upřednostňujete? Něco jednoduchého a zábavného, nebo spíše strategii?
  4. Kolik času chcete hraním hry trávit? Hry mají totiž různou dobu hraní.
  5. Jakou částku jste ochotni do společenské hry investovat?
Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Sběratelské karty - 12 náhodně namíchaných karet 1. série The First Chapter, 6 běžných karet, 3 výjimečné karty, 2 vzácné, velmi vzácné nebo legendární karty a 1 foilová karta, vhodné pro děti od 8 let
od 271,-

2.
UNO Karty Skladem > 10 ks
Karetní hra - dětská, párty a rodinná hra, pro 2 až 10 hráčů, délka hry 10 min, v českém jazyce, vhodné od 6 let
209,-

3.
Karak Skladem > 5 ks
Společenská hra - rodinná hra, pro 2 až 6 hráčů, střední obtížnost, délka hry 45 min, v českém jazyce, vhodné od 7 let
689,-

Další nejprodávanější
2 373 položek
Lidovka Levné, ale dobře hodnocené
4,8 641×
Dobble
Společenská hra - dětská, párty, cestovní a postřehová hra, pro 2 až 8 hráčů, délka hry 15 min, v českém jazyce, vhodné od 6 let
Cenová bomba
319,- Ušetříte 60,-
Skladem > 10 ks
Objednací kód: ZA054f
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
Karak - Společenská hra Varianty
4,9 120×
Karak
Společenská hra - rodinná hra, pro 2 až 6 hráčů, střední obtížnost, délka hry 45 min, v českém jazyce, vhodné od 7 let
689,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAjd0938
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
4,9 300×
Dixit
Karetní hra - rodinná hra, pro 3 až 8 hráčů, střední obtížnost, délka hry 30 min, v českém jazyce, vhodné od 8 let
Super cena
659,- Ušetříte 40,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ZA054b
Pro náročné Kvalita bez kompromisů
4,6 144×
Monopoly Super elektronické bankovnictví
Společenská hra - dětská, rodinná a obchodní hra, pro 2 až 4 hráče, délka hry 60 min, v českém jazyce, vhodné od 8 let
1 119,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAbz02675
4,8 22×
Máme rádi Česko
Společenská hra - vědomostní a naučné hra, pro 4 až 16 hráčů, střední obtížnost, délka hry 15 min, v českém jazyce, vhodné od 10 let
Cenová bomba
499,- Ušetříte 70,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAbz07113
Desítka - Společenská hra Varianty
4,9 201×
Desítka
Společenská hra - párty, vědomostní a naučné a rodinná hra, pro 2 až 8 hráčů, lehká obtížnost, délka hry 20 min, v českém jazyce, vhodné od 10 let
Super cena
499,- Ušetříte 30,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAps00210
4,9 195×
UNO Karty
Karetní hra - dětská, párty a rodinná hra, pro 2 až 10 hráčů, délka hry 10 min, v českém jazyce, vhodné od 6 let
209,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRA183e
Krycí jména: Duet - Párty hra Varianty
4,9 281×
Krycí jména: Duet
Párty hra pro 2 hráče, vhodné od 11 let, alespoň na 15 min hraní, česká lokalizace
Cenová bomba
399,- Ušetříte 150,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAjd1204
4,8 394×
Activity Junior
Společenská hra - dětská hra, pro 4 až 12 hráčů, lehká obtížnost, délka hry 30 min, v českém jazyce, vhodné od 8 let
Cenová bomba
409,- Ušetříte 70,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ZA099l5
4,8 641×
Dobble Česko
Společenská hra - dětská hra, pro 2 až 8 hráčů, délka hry 15 min, v českém jazyce, vhodné od 6 let
Cenová bomba
309,- Ušetříte 70,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAbz11007
5,0 17×
Společenská hra Twister
Společenská hra - sportovní hra, pro 2 až 10 hráčů, lehká obtížnost, délka hry 20 min, v českém jazyce, vhodné od 6 let
Cenová bomba
519,- Ušetříte 120,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAbz02670
5,0 21×
Pandemic
Společenská hra - strategická hra, pro 2 až 4 hráče, délka hry 45 min, rok vydání 2008, v českém jazyce, vhodné od 8 let
Super cena
879,- Ušetříte 80,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAif16479
Labilní jednorožci - Karetní hra Varianty
4,9 34×
Labilní jednorožci
Karetní hra - párty a strategická hra, pro 2 až 8 hráčů, lehká obtížnost, délka hry 45 min, v českém jazyce, vhodné od 8 let
Cenová bomba
589,- Ušetříte 160,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAbz18443
4,7 114×
Tik tak bum !
Párty hra pro 2–12 hráčů, vhodné od 12 let, alespoň na 30 min hraní, česká lokalizace
Cenová bomba
369,- Ušetříte 130,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRA448
Harry Potter: Boj o Bradavice - Společenská hra Varianty
4,9 36×
Harry Potter: Boj o Bradavice
Společenská hra - strategická, podle filmů a her, pro 2 až 4 hráče, střední obtížnost, délka hry 60 min, v českém jazyce, vhodné od 11 let
1 549,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: Hrarp001
4,9 71×
Jízdenky, prosím! Evropa
Desková hra - strategická a obchodní hra, pro 2 až 5 hráčů, délka hry 45 min, v českém jazyce, vhodné od 8 let
1 029,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAif15545
Labilní jednorožci: Přisprostlá edice - Karetní hra Varianty
4,9 34×
Labilní jednorožci: Přisprostlá edice
Karetní hra - párty hra, pro 2 až 8 hráčů, lehká obtížnost, v českém jazyce, vhodné od 18 let
Cenová bomba
599,- Ušetříte 80,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAkc03383
4,9 227×
Výbušná koťátka: Přisprostlá edice
Společenská hra - párty a strategická hra, pro 2 až 5 hráčů, délka hry 15 min, v českém jazyce, vhodné od 18 let
499,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAif15543
4,9 110×
Člověče nezlob se
Společenská hra - dětská, strategická a rodinná hra, pro 2 až 4 hráče, délka hry 30 min, v českém jazyce, vhodné od 6 let
139,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRA717f
4,7 101×
Logik
Společenská hra - dětská hra, pro 2 hráče, vhodné od 3 let
Super cena
229,- Ušetříte 20,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAa5563
4,6 26×
SMG Spol. Hra Jumanji CZ
Desková hra - rodinná, podle filmů a her, pro 2 až 4 hráče, střední obtížnost, délka hry 30 min, v českém jazyce, vhodné od 8 let
589,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAbz29687
4,9 136×
Catan - základní hra
Společenská hra - strategická a obchodní hra, pro 3 až 4 hráče, délka hry 75 min, v českém jazyce, vhodné od 10 let
929,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ZA012
4,9 29×
Na křídlech
Společenská hra - vědomostní a naučné a rodinná hra, pro 1 až 5 hráčů, střední obtížnost, délka hry 60 min, v českém jazyce, vhodné od 10 let
1 329,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAif14026
4,9 126×
Jenga
Společenská hra - párty a logická hra, pro 2 až 6 hráčů, délka hry 10 min, vhodné od 6 let
489,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRA985e

Společenské a deskové hry

desková hraNejlepší deskové hry roku 2023 Rok se s rokem sešel a je na čase bilancovat. Letos se nám na stůl dostaly desítky her a my jsme se rozhodli vybrat z nich ty, ke kterým se vracíme nejčastěji, a proto je z našeho pohledu hodnotíme jako nejlepší. Z veškeré produkce na českém trhu jsme vyzkoušeli pouze...
Superhrdinové neznají důchod, i když by do něj rádi šli. To chápe také Batman v grafickém románu Návrat temného rytíře, za nímž stojí komiksová ikona Frank Miller. Jeho poslední úkol v Gothamu se zvrhne v boj o holý život, což se hráčům snaží zprostředkovat stejnojmenná...
Knížky jsou skvělé. Můžete o tom se mnou vést spory, můžete s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat. A když někdo vymyslí deskovku, která vám představí vaše oblíbené příběhy jinak? Sem s ní! Aneb zveme vás do titulu Mezi řádky, u nějž se vaše...
RecenzeiQLANDIA (RECENZE) – Mozkové závity se rozpalují doběla Série Mozkovna z produkce společnosti Albi se zaměřuje na zatížení vašeho přemýšlecího aparátu a s pevnou pravidelností nás zásobuje novými tituly. Vedle únikovek, hlavolamů, chytrých bloků a dalších titulů občas vypustí i velkou krabici. Naposledy s názvem iQLANDIA....
Kdo by neznal zbojníka Robina Hooda, který bohatým bral a chudým dával? Bájný anglický hrdina se stal popkulturním symbolem, který se pochopitelně nevyhýbá ani prostředí deskových her. Jednou z posledních iterací na jeho dobrodružství představil Michael Menzel, autor...
Značka Assassin’s Creed se původně proslavila jako série počítačových her, ale postupně se propracovala na stránky knih, komiksů či stříbrné plátno. Na řadu se logicky musely dostat i deskovky, což se díky crowdfoundingové kampani povedlo ve velkolepém provedení. Více o...
Více článků Všechny články

Společenské a deskové hry

Stolní hry jsou mezi lidmi už po mnohá staletí a stále plní stejnou funkci, kterou je zábava. Společenské hry ani ve světě počítačů neomrzí a pobaví každou věkovou kategorii. Mimo zábavu dokážou také stmelit rodinu či přátele a tvoří tak skvělou atmosféru doma i na dovolené. Dnes existuje nespočet typů a druhů společenských her pro děti i dospělé. Společenské hry dělíme na deskové, karetní i takové, ke kterým nepotřebujeme žádné hrací pomůcky, takže si každý přijde na své.

Společenské hry pro děti

Díky společenským hrám pro děti se vaše ratolesti mohou poměrně zábavným způsobem naučit spoustu nových věcí a také vylepšit své komunikační schopnosti. Skvělým způsobem na procvičení mluvení je například dětská společenská hra Rozhýbej svůj jazýček aneb logopedie hrou. Deskové hry pro děti jsou dobré nejen na procvičení logiky a pobavení, ale zároveň jsou dobrým způsobem, jak se naučit přijmout prohru.

Společenské hry na párty

Na párty často potkáváme spoustu nových lidí, jak tedy prolomit ledy? Jedním z nejlepších způsobů jak navázat rozhovor jsou právě společenské hry na párty. Ať už jsou to hry deskové či karetní, vždy stmelí kolektiv. Jednou z nejoblíbenějších her, která každého pobaví, jsou Activity Speciál, díky kterým se nejen seznámíte, ale i pořádně nasmějete.

Společenské hry pro dva a více hráčů

Pokud se chcete pobavit i ve dvou a rádi byste si zkrátili cestu autobusem, můžete hrát známé společenské hry, ke kterým nepotřebujete žádné hrací pomůcky — slovní fotbal, městečko Palermo nebo klasiku Kámen, nůžky, papír. Společenské hry pro dva a více hráčů jsou také často ve formě karet. Většina z nich je jednoduchá na pochopení a zahrát si je můžete i s dětmi.

Rodinné hry

Zábavu do okruhu rodiny a přátel mohou vnést i všem známé deskové hry pro dva a více hráčů, jako je Člověče, nezlob se nebo Šachy. Tyto hry pro rodiny opravu nikdy neomrzí žádnou generaci. Proč ale nevyzkoušet nové populární hry, jako například Kamionem po Evropě nebo Monopoly? Tyto deskové rodinné hry jsou vhodné i pro dva hráče, takže nemusíte čekat, než se sejdou všichni známí.

Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné společenské a deskové hry Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší společenské a deskové hry Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší společenské a deskové hry Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v společenské a deskové hry recenze
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací