Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/it-takes-two-co-op-pro-dva-nahled.jpg

Nejlepší hry pro dva na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 20

Chcete se svojí drahou polovičkou prožít úžasný večer plný… videoher? V našem pravidelně aktualizovaném výběru najdete tipy na dvacítku her různých žánrů, které si nejlépe užijete se dvěma ovladači a s parťákem/parťačkou po svém boku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Nejlepší hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatím mezi námi není příliš dlouho, přesto už tato konzole představila řadu povedených exkluzivit. Zároveň si však díky zpětně kompatibilitě s PlayStation 4 hrami můžeme užít řadu již dříve vydaných herních klenotů v lepší grafice či jinými novinkami. A protože vybrat z takového množství her ty nejlepší kousky není jednoduché, dali jsme si tu práci a připravili pro vás seznam třiceti nejlepších her pro PlayStation 5.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sackboy-a-big-adventure-recenze-cover-nahled.jpg

Sackboy: A Big Adventure (RECENZE) – Hadráček roztomile zachraňuje Nápadosvět

Vydání nové generace konzolí zpravidla doprovází řada lákavých titulů, které si na svém novém stroji budete moci zahrát a objevit tak jeho přednosti. Společnost Sony láká fanoušky na trojici vlastních projektů – pokračování úspěšné akční adventury Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, remake nesmlouvavé legendy Demon’s Souls a rodinou plošinovku Sackboy: A Big Adventure, na niž se podíváme v dnešní recenzi. Jak se nový příběh ze světa LittleBigPlanet hraje?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sackboy-a-big-adventure-ceske-titulky-nahled.jpg

Sackboy A Big Adventure vyjde po vzoru jiných PlayStation exkluzivit s českými titulky (NOVINKA)

Stalo se již nepsaným pravidlem, že PlayStation exkluzivity u nás vychází v naprosté většině případů s českými titulky. Mezi tyto hry se zařadí také Sackboy A Big Adventure, které v listopadu vyjde na PS5 i PS4. Více se o české lokalizaci dozvíte v dnešní novince. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sackboy-a-big-adventure-oznameni-nahled.jpg

Sackboy je zpět, Sony oznámilo skákačku Sackboy A Big Adventure (OZNÁMENÍ)

Jednou z PlayStation značek, kterým se v posledních letech nedostalo mnoho prostoru, je LittleBigPlanet a maskot celé série Sackboy. Série LBP se sice návratu zatím nedočká, maňásek z pytloviny se však chystá na vlastní dobrodružství, jež se od původní série ale zase tolik neliší. Vlastní úrovně sice vytvářet nebudeme, Sackboy A Big Adventure je však roztomilá skákačka pro několik hráčů zaměřená především na gaučové hraní. Více informací včetně traileru s gameplay záběry najdete v článku. Read more »
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info