Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/state-of-decay-2-update-nahled.jpg

State of Decay 2 se v příštím updatu dočká velké předělávky (AKTUALITA)

Survival akční adventura State of Decay 2 se v době svého vydání potýkala se značným množstvím technických chyb, což se také projevilo na hodnocení, i když titul byl celkově poměrně povedený. Ovšem vývojáři z Undead Labs to se svým dílem nevzdávají, hru pravidelně updatují a nyní se rozhodli pro radikálnější řez do hnilobné rány: chystají masivní update nazvaný Juggernaut Edition, který má být zdarma a dorazit by měl 13. března (v té době vyjde State of Decay 2 také na Steamu. Hra byla do té doby exkluzivní pro Windows Store a Xbox Game Pass). Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/state-of-decay-2-small.jpg

State of Decay 2 (RECENZE) – survival akce s budovatelskými prvky

Po skvěle přijatém State of Decay začali vývojáři z Undead Labs tentokrát již pod záštitou samotného Microsoftu pracovat na pokračování. State of Decay 2 vychází na PC a Xbox One v rámci programu Play Anywhere a chce bojovat s těmi nejlepšími z žánru survival akcí se zombiemi v hlavní roli. V naší recenzi se dozvíte, jestli to na kvalitní konkurenci bude stačit.

Read more »
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info