Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobrazit katalog
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/ps-vr2-headset-design-nahled.jpg

PlayStation VR2 – Vše, co víme

Headset PlayStation VR2 navazuje na svého úspěšného předchůdce a na PlayStation 5 přináší nejmodernější technologie virtuální reality. Helmu s 4K HDR OLED displeji a řadou dalších technologií, jako je sledování pohybu očí nebo haptická odezva, doprovází nové Sense ovladače a pochopitelně také řada her. Vše, co o PlayStation VR2 potřebujete vědět, najdete v tomto článku.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ces-2024-nahled.jpg

To nejlepší z CES 2024

Začal svátek všech technologických fandů, veletrh CES 2024, konaný v americkém Las Vegas. Letos oficiálně potrvá od 9. do 12. ledna 2024 a své technologické novinky zde bude chtít ukázat řada předních výrobců. Hlavním letošním trendem je integrace umělé inteligence do všeho od automobilů po televize. S tím souvisí i rozmach chytré domácnosti, kde se začíná zabydlovat univerzální standard Matter. Krom AI je stejně jako minulý rok k vidění důraz na zobrazovací technologie – Samsung, LG a další se předhání v průhledných displejích či posouvání maximální frekvence displejů k astronomickým výšinám. To a mnohem více v našem článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/audio-novinky-ces-2022.jpg

CES 2023 - To nejzajímavější z audia | foto | videa

Veletrh spotřební elektroniky CES 2023 je v plném proudu a přináší i spoustu novinek z oblasti audio, foto a videotechniky. Co nás zaujalo nejvíce? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-ryzen-5800X3D-recenze-test.jpg

AMD Ryzen 7 5800X3D (RECENZE A TESTY)

Rok 2022 rozjel Intel uvedením svých non-K procesorů 12. generace, které nižším modelům AMD Ryzen 5600X a 5800X zatápějí nejen cenou, ale i výkonem. Další tah bude na straně AMD s vylepšeným Ryzenem 7 5800X3D upgradovaným o takzvanou V-CACHE. Ta by měla podle dosavadních informací vyrovnat skóre s i9-12900K a leckde ho i výrazně předehnat. Více o této novince v dnešním článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-rtx-3050-recenze.jpg

Oficiální představení GeForce RTX 3050 na CES 2022 (VÝKON A DATUM PRODEJE)

Rok 2022 začíná technologickým veletrhem CES, na kterém ukázala zajímavé novinky i společnost NVIDIA. Kromě extrémní GeForce RTX 3090 Ti došlo i na oficiální představení dlouho očekávané GeForce RTX 3050. V dnešním článku si shrneme, co můžeme od nejnižší modelové řady GPU NVIDIA očekávat. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-tv-ces-2022.jpg

Samsung TV na CES 2022: Gaming Hub i zajímavý mini projektor

Jaké novinky ukázal Samsung na letošním veletrhu CES? Je to například nové herní prostředí Gaming Hub, nejedno vylepšení pro QLED televize a také nový kompaktní projektor, který vypadá vskutku zajímavě. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rtx-3090-ti-nejlepsi-graficka-karta.jpg

CES 2022 | NVIDIA RTX 3090 Ti má být nejvýkonnější grafická karta

Máme tu začátek roku a už posouváme hranice hi-endu. A nejen hi-endu, ale i spotřeby. Na CES prezentaci vytasil Jeff Fisher z NVIDIE na diváky referenční RTX 3090 Ti. Půjde o poslední a nejvýkonnější model grafické karty na Ampere architektuře, který těm nejnáročnějším uživatelům poskytne nějaký ten extra výkon navíc oproti stávajícím RTX 3090, než koncem roku dorazí NVIDIA RTX 4000 na zbrusu nové architektuře Lovelace. Více v tomto článku! Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/levna-graficka-karta-amd-radeon.jpg

AMD Radeon RX 6500 XT: Vyplatí se nejlevnější grafická karta?

Výrobce grafických karet a procesorů AMD odpálil začátek roku první grafickou kartou vyrobenou na 6nm výrobním procesu. Řeč je o low-endovém Radeonu RX 6500 XT. Jaký bude mít karta výkon? Komu se bude hodit a komu ne? Kdy půjde na trh a kolik bude stát? Více informací v tomto článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_12.jpg

AMD na CES 2022: Mobilní AMD Ryzen 6000 a levný Radeon RX 6500 XT

Řada procesorů Ryzen 5000 byla pro AMD přelomovým okamžikem, který ukázal, že se dokáže konkurenci vyrovnat a často ji i překonat. To se týkalo jak desktopových, tak notebookových procesorů. V první polovině letošního roku se však AMD zaměří výhradně na notebooková CPU v podobě právě oznámené generace Ryzen 6000. Co je nového? Na jaké notebooky se můžete těšit? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-ces-2022-nahled.jpg

ASUS ROG na CES 2022: nové notebooky, monitory a příslušenství pro hráče

ASUS ROG na veletrhu CES 2022 potěšil nejen své skalní fanoušky, ale i samotné pořadatele akce. Novými produkty rozhodně nešetřil, navzdory tomu ovšem na virtuálním eventu nechyběla ani inovace. Notebooky, monitory, herní příslušenství a mnoho dalšího. S čím se ASUS ROG letos na CES předvedl?

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_13.jpg

CES 2022: Intel kompletně představil CPU Alder Lake a i9 na 5,5 GHz!

Nová, 12. generace procesorů Intel Alder Lake se na CES 2022 ukázala v celé své kráse. Konečně si lze vybrat i z řady i3 nebo i5. Již brzy také dorazí očekávané mobilní varianty. Jaký výkon nabídnou v praxi? A kdy se dočkáme prvních notebooků? A jak to vypadá se samostatnými grafickými kartami Intel Arc? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ces-sony-tv-2022-img.jpg

Sony TV na CES 2022: VRR pro všechny modely a QD-OLED i Mini LED novinky

Na veletrh CES 2022 přispěchalo i Sony a při této příležitosti představilo zajímavé televizní novinky, přičemž mezi ty nejzajímavější určitě patří nová 4K QD-OLED vlajková loď a premiérové Mini LED modely. Je toho ale mnohem více. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-ces-2022.jpg

CES 2022: NVIDIA uvádí nové grafiky pro PC i notebooky

Začátek CES 2022 opanovala NVIDIA velkolepým nášupem dlouho očekávaných hardwarových novinek. Už teď se můžete těšit na 160 herních notebooků, nové G-SYNC monitory, na levnou RTX 3050 i extrémní RTX 3090 Ti. Kdy se dostanou na náš trh? Přečíst více »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací