Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

PET AD homeoffice

Zobrazit katalog
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/vampire-the-masquerade-shadows-of-new-york-par-nahled.jpg

Vampire: The Masquerade: Shadows of New York (Mini RECENZE) – Temný New York opět ožívá

První výlet do New Yorku skrze textovou adventuru Vampire The Masquerade – Coteries of New York se nám líbil více, než jsme si na začátku byli ochotni připustit. Nakonec se z ní vyklubalo zajímavé dílko vyprávějící skutečně kvalitní příběh. Nelze se tedy divit, že došlo ke vzniku další vizuální novely s názvem Vampire: The Masquerade - Shadows of New York. Co myslíte, je stejně vydařená jako její předchůdce, nebo ji trápí podobné nedostatky?

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vampire-the-masquerade-shadows-of-new-york-nahled.jpg

Vampire: The Masquerade – Coteries of New York dostane expanzi Shadows of New York (NOVINKA)

Vizuální adventura Vampire: The Masquerade - Coteries of New York, která byla ohlášena krátce po představení Vampire: The Masquerade Bloodlines 2, byla velmi příjemným překvapením, díky čemuž si v naší recenzi odnesla téměř 80 %. Celkově se podle všeho jednalo o úspěšný kousek, což je zřejmě důvodem toho, proč odstartovali práce na samostatné expanzi Shadows of New York. Za koho si v ní zahrajeme, si můžete přečíst v naší novince. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vampire-the-masquerade-coteries-of-new-york-trojice-nahled.jpg

Vampire The Masquerade – Coteries of New York (Mini RECENZE) – Temný příběh plný náročných voleb

Po úspěchu Vampire The Masquerade Bloodlines se na herní scéně překvapivě neobjevilo žádné další výrazné dílo z tohoto univerza, kvůli čemuž tento vesmír na řadu let doslova přestal existovat. K jeho návratu došlo až nedávno skrze oznámení RPG Vampire The Masquerade Bloodlines 2 a adventury Vampire The Masquerade - Coteries of New York, jež má představovat vstupenku do světa World of Darkness. Zda tomu tak skutečně je, vám poví naše recenze.

Přečíst více »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací