AD homeoffice PET

Zobrazit katalog
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled2_5.jpg

Nové herní notebooky GIGABYTE AORUS 16X s podporou AI

Představujeme AORUS 16X, nejnovější přírůstek do řady herních notebooků AORUS AI od GIGABYTE. Tento výkonný notebook je vytvořen tak, aby zcela naplnil vaše požadavky. Díky kombinaci inteligentních jader procesoru Intel Core HX a grafických čipů NVIDIA GeForce RTX 40 si užijete nejen hry, ale také náročnou práci s AI a mnohé další. Možná nakonec budete překvapeni, že i tak vybavené zařízení vás finančně nezruinuje. Tak jdeme na to! Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_131.jpg

Ponořte se do hraní her s notebookem Lenovo LOQ

Vstupte do světa her s notebookem Lenovo LOQ. Je vybaven výkonným procesorem, bleskovým diskem a displejem s dokonalou obnovovací frekvencí. Je osazen zela novou grafickou kartou Intel ARC s dedikovaným čipem umělé inteligence, který na základě algoritmů hlubokého učení dokáže zvýšit výkon her až o 30 %! Jeho skvělý poměr ceny a výkonu z něj dělá snadno dostupný herní notebook pro všechny! Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_130.jpg

Dokonalý herní notebook ASUS ROG Zephyrus G16

Notebook ROG Zephyrus G16 (2024) charakterizuje výkon, přesnost a elegance. Nový model je tenčí a elegantnější než kdykoli předtím, přesto si zachovává stejný smysl pro styl a osobitost, které ho vždy odlišovaly od ostatních. Tento notebook s celohliníkovým šasi vyrobeným CNC obráběním je dokonalou kombinací výkonu a stylu. Pojďte se podívat na jeho představení hezky z blízka. Na jaké varianty se můžete těšit? A jak vypadá osvětlení Slash Lightning? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-herni-notebooky-2021.jpg

Nejlepší herní notebooky (2023)

Tápete nad tím, jaký herní notebook si pořídit? Připravili jsme pro vás pravidelně aktualizovaný článek, pro který v jednotlivých cenových hladinách vybíráme ty nejlepší laptopy z naší nabídky. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_71.jpg

Victus by HP: Stylové notebooky nejen pro studenty!

Hledáte kvalitní víceúčelový herní notebook, který vám poslouží i pro zábavu? Máme pro vás rozšířený sortiment notebooků Victus by HP za super ceny. Jde o precizně zpracované laptopy dodávané nejen v černém, ale i v modrém, nebo dokonce bílém provedení. Čím se dále odlišují od konkurence? A v jaké cenové hladině se pohybují? Dozvíte se v našem článku! Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-nahled_4.jpg

Nová generace herních notebooků MSI s RTX 40 je tady!

Společnost MSI představila nové výkonné herní notebooky Cyborg, GP77, Katana 17, GE78 HX i GT 77 s nejnovějšími procesory Intel Core 13. generace a grafickými procesory NVIDIA GeForce RTX 40. Čím přesvědčí hráče k nákupu nového vybavení? A kdy se začnou prodávat? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_51.jpg

Jaké výhody má technologie NVIDIA Max-Q?

Notebooky osazené grafickými kartami NVIDIA GeForce RTX jsou nejlepší pro tvorbu a hraní her, případně pro kreativní tvůrce obsahu. Díky nadstandardnímu výkonu zrychlují a zlepšují kvalitu obrazu ve hrách i aplikacích, například pomocí technologie NVIDIA DLSS. O bezproblémové fungování notebooků i pod maximální zátěží se stará technologie NVIDIA Max-Q. Jaké přináší novinky ve své už 5. generaci? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_53.jpg

ASUS představuje herní notebooky ROG Strix pro rok 2023

Společnost ASUS uvádí na český trh řadu herních notebooků ROG Strix SCAR pro rok 2023, které jsou určeny profesionálním hráčům i herním nadšencům. Modely ROG Strix SCAR 16 a Strix SCAR 18 nabízejí zbrusu nový design, displeje ROG Nebula a především tu nejnovější hardwarovou výbavu v čele s GeForce GTX 4090 nebo Intel Core i9-13980HX. Kdy se notebooky začnou prodávat a za kolik? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Image-006_2.jpg

Co je technologie NVIDIA Max-Q?

Notebooky osazené grafickými kartami NVIDIA GeForce RTX jsou nejlepší pro tvorbu a hraní her, případně pro kreativní tvůrce obsahu. Díky nadstandardnímu výkonu zrychlují a zlepšují kvalitu obrazu ve hrách i aplikacích například pomocí technologie NVIDIA DLSS. O bezproblémové fungování notebooků i pod maximální zátěží se stará technologie NVIDIA Max-Q. Jaké přináší novinky ve své už 4. generaci? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-flow-x16-nahled.jpg

Konvertibilní herní notebooky ASUS ROG Flow X16 nadchnou parádním výkonem i výbavou

ASUS ROG Flow X16 je zbrusu nová série konvertibilních herních notebooků. Hlavní roli zde hrají například grafické karty NVIDIA GeForce RTX řady 30 a nejnovější procesory AMD Ryzen ze série 6000. O výkon tedy bude postaráno jak v režimu tabletu, tak notebooku. Co všechno nové konvertibilní notebooky nabízí? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus_7.jpg

ASUS ROG Strix SCAR: herní notebooky s grafikami GeForce řady RTX 30

Chcete si užít nejnovější hry na plné pecky za každých okolností? V tom případě si vyberte novou generaci notebooků ASUS ROG Strix SCAR, které jsou do posledního milimetru nabušené výkonem. Jde o naprosto exkluzivní herní laptopy využívající těch nejmodernějších HW technologií včetně grafiky GeForce RTX 3080 Ti nebo 16jádrového procesoru Intel i9-12900H. Jak taková herní bestie funguje v praxi? A co všechno se s takovým notebookem dá dělat? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-notebooky-nahled.jpg

Herní notebooky MSI nové generace s čipy Alder Lake a GeForce RTX

MSI, inovativní výrobce herních, tvůrčích a pracovních notebooků, posílá na trh novou řadu notebooků vybavených nejnovějšími procesory Intel Alder Lake v kombinaci s grafickými čipy GeForce RTX 3070 Ti nebo 3080 Ti. Tak jakým herní notebookem od MSI si uděláte radost?

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-vanocni-darek.jpg

Herní notebook od MSI jako ideální vánoční dárek

MSI je světovým lídrem v oblasti her, i proto se můžete spolehnout na vysokou kvalitu nabízených notebooků. Vybrané kusy jsme nyní zařadili do Black Friday. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aorus-15p-nahled.png

Gigabyte Aorus 15P YD: Herní bestie bez kompromisů! (RECENZE)

V nedávném videu jsme si představili jednotlivé rodiny notebooků z produkce Gigabyte. A co bychom to byli za hráče, kdybychom si nevyzkoušeli hrát na tom nejvýkonnějším z nich - herním Gigabyte Aorus. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/back-to-school-nvidia-nahled.jpg

NVIDIA Back To School: Pořiďte si nový notebook se slevou

Blíží se nový školní rok a je nejvyšší čas se na něj důkladně připravit. A teď zrovna nemáme na mysli osvěžení znalostí nebo nákup učebnic. V rámci srpnové akce Back To School se společností NVIDIA si totiž můžete vybrat ze zlevněných notebooků napříč výrobci, které NVIDIA vybavila svými špičkovými grafickými kartami GeForce RTX. Více informací v článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia2.jpg

Grafické karty GeForce jsou jasnou volbou pro kompetitivní hraní

Paříte kompetitivní hry, jako jsou například Valorant, Apex Legends nebo Fortnite? Pokud se budete chtít zlepšit, svůj skill musíte podpořit i odpovídajícím hardwarem. Jaký notebook se hodí přesně pro vás? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-ntb.jpg

K čemu je dobrý herní notebook?

Chystáte se zakoupit nový notebook, ale nevíte, jaký si vybrat? A navíc ty základní už jsou vzhledem k domácí školní výuce prakticky vyprodané? Podívejte se raději do kategorie herních notebooků, které vám nabídnou mnohem více výkonu, ale přitom jsou dostupné za stále super cenu! Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-gf75-recenze-test.jpg

MSI GF75 Thin (RECENZE): pro náročné hráče na cestách

Přinášíme recenzi herního notebooku MSI GF75 Thin vybaveného výkonným grafickým čipem NVIDIA GeForce RTX 3060, procesorem Intel Core i7 desáté generace či nadstandardně tenkou a lehkou konstrukcí. Jak notebook obstál v našem podrobném testu? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia.jpg

NVIDIA uvádí technologie Max-Q 3. generace

Téměř tři čtvrtiny hráčů s notebooky se věnují esportovním titulům. Vzrůstá tak popularita zařízení s vysokou obnovovací frekvencí obrazovky, jejichž prodeje se v minulých letech zdvojnásobily. K tomu však potřebujete dostatek výkonu, který vám nabídnou notebooky s grafickými čipy NVIDIA GeForce RTX 30. Co znamená Max-Q a na jaké další technologie zvyšující FPS se můžete těšit?  Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-outriders-nahled.jpg

Získejte nyní k notebookům s GeForce RTX novinku Outriders

Grafické karty řady NVIDIA GeForce RTX jsou zatím tím nejlepším, co kalifornská společnost vytvořila. Notebookům s těmito kartami rozhodně neschází výkon, což si ostatně můžete sami vyzkoušet na zbrusu nové hře Outriders, kterou k těmto notebookům nyní dostanete zcela zdarma. Přečíst více »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací