Zobrazit katalog
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/elektromobilita.jpg

Jak moderní baterie proměnily svět | Mobilní revoluce

Pomalu nad tím ani nepřemýšlíte, ale pokud byste se k niklovým bateriím mobilů nebo notebookům chovali stejně jako k současným lithiovým akumulátorům, nejspíše byste si je po pár nabitích zcela zničili. O tom, jaký vývoj urazily baterie za posledních 40 let, píše Michal Rybka ve svém článku věnovaném sérii na téma Mobilní revoluce. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-baterii-do-notebooku-img.jpg

Jak vybrat baterii do notebooku (NÁVOD)

Víte, jak vybrat baterii do notebooku? Jaké parametry jsou důležité? A jak baterii z notebooku vyndat či jak zjistit její typ? Nejen s tím vám poradí tento průvodce. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/avacom-nahled.jpg

Baterie AVACOM zvýší výdrž notebooku

Notebookové baterie AVACOM jsou dostupnější variantou originálních článků. Značka nabízí plně kompatibilní typy pro nejběžnější značky notebooků, jež jsou schopné prodloužit výdrž počítače o několik desítek procent ve srovnání s originální baterií. Boduje výrobce také cenou? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hlavní_5.jpg

AVACOM, inovované baterie s dlouhou výdrží

Patříte také k těm, kdo potřebuje mít svůj počítač neustále v pohotovosti? Pak jsou inovované baterie AVACOM určeny právě pro vás. Ve srovnání s běžnými bateriemi disponují o 32 % vyšší kapacitou. Více informací v našem článku!

Přečíst více »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací