Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

PET PET

Zobrazit katalog
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/indiana-jones-and-the-great-circle-key-art-nahled.jpg

Indiana Jones and the Great Circle – Vše, co víme

Indiana Jones patří k nejoblíbenějším archeologům světa, který objevování prastarých artefaktů tradičně prokládá fackováním nacistů a komunistů. Po delší odmlce se tento velikán filmového plátna vrací do herního prostředí se zbrusu novým příběhem, v němž bychom se měli chopit ikonického klobouku a biče při luštění další záhady. Co vše o chystaném projektu od švédského studia MachineGames víme? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wolfenstein-3-key-art-nahled.jpg

Wolfenstein 3 – Vše, co víme (SPEKULACE)

Wolfenstein patří mezi legendární videoherní série z 80. a 90. let 20. století, které se úspěšně podařilo zmodernizovat a představit nové generaci hráčů. Příběhy tajného agenta B. J. Blazkowicze hráče stále baví, hojně se tedy spekuluje o vývoji plnohodnotného třetího dílu, byť zatím oficiálně nebylo nic potvrzeno. Co všechno o hypotetické akční FPS zatím víme? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-game-studios-all-studios-nahled.jpg

Xbox Game Studios: seznam všech studií a na čem pracují (TÉMA)

Xbox Game Studios je divize společnosti Microsoft zodpovědná za tvorbu a publikování herních titulů, která v posledních letech pod svá křídla vzala množství vývojářských herních studií i vydavatelství. Nově by se k nim měla přidat i studia společnosti Activision Blizzard, a někteří z vás se možná ptají, které týmy Xbox Game Studios tedy v současnosti vlastní. Přinášíme vám jejich přehled spolu s informacemi, na jakých projektech v současnosti pracují.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cyberpilot-cover-recenze-nahled.jpg

Wolfenstein Cyberpilot (Mini RECENZE) vás posadí za knipl nacistických strojů

Konec července nepaří k nejžhavějším kandidátům na vydávání počítačových her, a proto všichni fanoušci stříleček s nadějí upínali svůj zrak k Wolfenstein Youngblood, od nějž si slibovali nespoutanou zábavu v dystopické Paříži. V jeho stínu se krčí příběhová odnož pro virtuální realitu Wolfenstein Cyberpilot, jež vám umožní ovládat pokročilé německé roboty. Pokud vás láká likvidovat nacisty jejich vlastními zbraněmi, přečtěte si naši minirecenzi.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wolfenstein-youngblood-key-art-nahled.jpg

Wolfenstein: Youngblood (RECENZE) – mladá krev přebírá štafetu

Jedna z nejslavnějších FPS sérií se vrací na scénu, tentokrát ovšem bez svého typického protagonisty B.J. Blazkowicze. Masakrování nacistů si totiž ve Wolfenstein: Youngblood vzaly na starost jeho dcery Jess a Soph, které vůbec poprvé v rámci této série přináší element kooperativní kampaně. Jedná se o vítané osvěžení konceptu, nebo zbytečnou inovaci? Dozvíte se v naší recenzi.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/wolfenstein-II-the-new-colossus-dlc-the-diaries-of-agent-silent-death-logosmall.jpg

Wolfenstein 2: The Diaries of Agent Silent Death (RECENZE) – druhé DLC sází na stealth

Gunslinger Joe se dočkal své odplaty v prvním ze tří DLC pro FPS Wolfenstein 2: The New Colossus a nyní přichází na řadu smrtící agentka v přídavku The Diaries of Agent Silent Death. Studio MachineGames nám předkládá další nacistickou řezničinu s nesmlouvavou Silent Death v hlavní roli. Povede se tomuto DLC lépe než jeho předchůdci? Dozvíte se v naší recenzi.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/wolfensten-2-the-new-colossus-logo.jpg

Wolfenstein II: The New Colossus (RECENZE) – Návrat legendy

Štěpán ve své recenzi poslední přírůstek legendární FPS značky Wolfenstein ohodnotil velmi solidní známkou 85 %. Tvůrci ze švédského studia MachineGames spolu s Bethesdou teď chystají pro Wolfenstein II: The New Colossus několik přídavků, které rozšíří kampaň o další příběhy. Jak budou vypadat, se dozvíte v naší aktualizaci.

Přečíst více »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací