BOOST JBL Philips Alza dny Boost

Zobrazit katalog
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/starfield-key-art-nahled_1.jpg

Nejlepší hry na PC: TOP 30

PC scéna je rozmanitá a her na tuto platformu je celá řada. Pokud přemýšlíte, kterou si zahrát a nemůžete si v tom herním moři vybrat tu „pravou“, možná vám ve výběru pomůže náš článek Nejlepší hry na PC: TOP 30. Naleznete zde několik skvělých novinek z posledních roků a také klasiky, které sice už nejsou nejmladší, ale to jim nic neubírá na kráse a hlavně zábavnosti. Článek je pravidelně aktualizován. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/a-plaque-tale-requiem-keyart-nahled.jpg

Nejlepší hry na Xbox v češtině: TOP 10

Česká lokalizace stále není v případě mnoha her samozřejmostí, a zatímco pro majitele PC může být záchranou fanouškovská čeština, konzolisté se musí spoléhat primárně na přítomnost oficiálního českého překladu – právě ten je hlavní hvězdou našeho pravidelně aktualizovaného výběru, kde naleznete ty nejlepší hry na Xbox Series X/S a Xbox One v češtině. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-trilogy-logo.jpg

Mafia Trilogy: čeština, recenze, hw nároky a další info

Edice Mafia Trilogy obsahuje všechny dosud vydané hry a DLC v této sérii akčních adventur, které prošly grafickým i zvukovým vylepšením. U první Mafie se jedná o kompletní remake zachovávající duši původního titulu, ale nabízející výrazný audiovizuální upgrade a upravené prvky gameplaye. Druhý a třetí díl Mafie v trilogii jsou remastery oděné do pěknějšího grafického kabátku. Pod remake i remastery se podepsalo studio Hangar 13 a vydává je společnost 2K Games. Vše, co o Mafia Trilogy zachycující tři specifické éry organizovaného zločinu potřebujete vědět, se dočtete v našem článku.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-definitive-edition-tommy-angelo-nahled_2.jpg

Do Mafia: Definitive Edition přichází první update, potěší zejména fanoušky původní hry (NOVINKA)

Od vydání remaku slavné české akční adventury Mafia uběhly již dva týdny. Mafia: Definitive Edition jsme si vyzkoušeli i my a naše podrobné dojmy najdete v recenzi. Přestože se remaku podařilo zachytit atmosféru původní hry, obsahoval prvky, které fanouškům staré Mafie, a hlavně tužší klasické obtížnosti nemuseli zcela vyhovovat. Vypadá to ale tak, že tyto nedostatky do jisté míry odstraní představený update. Co všechno obsahuje, se dočtete v naší novince. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-definitive-edition-nahled_1.jpg

Mafia: Definitive Edition – Nabídka, která se neodmítá (RECENZE)

České studio Illusion Softworks v roce 2002 rozvířilo Mafií hladiny videoherní scény. Akční adventura nabídla fascinující pohled na v herním průmyslu do té doby ne zcela probádanou tematiku italské mafie fungující ve Spojených státech během prohibice. Hráči, kteří si před více než dekádou zamilovali atmosféru a silný příběh Tommyho Angela, tak neskrývali nadšení, když byl oznámen remake s názvem Mafia: Definitive Edition. Ten si vzalo na starosti studio Hangar 13 a na pomoc si zavolalo i bývalé členy týmu, který pracoval na originální hře. Jak se s touto nemalou výzvou tvůrci poprali? Dozvíte se v naší recenzi.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-definitive-edition-tommy-angelo-nahled_1.jpg

Hardwarové požadavky pro Mafia: Definitive Edition odhaleny (NOVINKA)

Mafia: Definitive Edition vychází již tento měsíc, a tak už byl nejvyšší čas, aby vývojáři přiblížili, jaké vnitřnosti musí mít PC, které bude schopné hru rozjet. Pokud se i vy plánujete ponořit do příběhu Tommyho Angela na počítači, v našem článku najdete informace o hardwarových požadavcích pro definitivní edici Mafie. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-definitive-edition-port-nahled.jpg

Detailní představení Klasické obtížnosti v Mafia: Definitive Edition (NOVINKA)

O tom, že se i v Mafia: Definitive Edition dočkáme tzv. klasické obtížnosti známé z původní hry, jsme vás již informovali. Zatímco tehdy byl zdrojem zprávy rozhovor s producentem titulu Devinem Hitchem, který se o obtížnosti se zmínil pouze mezi řečí, tentokrát se jí díky dedikovanému příspěvku na oficiálních stránkách hry můžeme podívat na zoubek řádněji. Více v našem článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-definitive-edition-concept-art-nahled.jpg

Tvůrci představili dechberoucí artworky zachycující atmosféru remaku Mafie (NOVINKA)

S blížícím se vydáním Mafia: Definitive Edition se tvůrci snaží postupně přiblížit zákulisí její tvorby. Po tom, co jsme měli možnost zjistit, jak se rodilo Lost Heaven po faceliftu, probíhalo ladění obtížnosti či hledání toho správného Tommyho Angela, se dnes podíváme na koncept arty, které pomohly s vytvářením té správné atmosféry remaku. Více v naší novince. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-definitive-edition-bridge-cover-nahled.jpg

Mafia Definitive Edition – Jak probíhala „renovace“ města Lost Heaven (NOVINKA)

Nemusíte mít strach, nejedná se o žádnou zásadní přestavbu. Podoba Lost Heavenu bude podle tvůrců z Hangaru 13 v Mafia Definitive Edition zachována, vylepší se akorát několik prvků, díky kterým si město lépe prohlédnete, a změní se některé názvy čtvrtí. Od poslední návštěvy Lost Heaven uplynulo už dlouhých 18 let, takže se pojďme společně podívat na to, jakými změnami město prošlo. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-remake-concept-art-nahled.jpg

Remake Mafie si zachová lineárnost i vyšší obtížnost (NOVINKA)

Pocity ze včerejšího představení prvního gameplaye z remaku Mafie, na který mnozí čekají jako na spasení, jsme ještě nestihli pořádně vstřebat a zahraniční herní portály již přinášejí nové rozhovory z vývojáři. Ty vznikly právě při příležitosti premiéry záběrů z hraní a členové z týmu Hangar 13 se rozpovídali o dalších aspektech hry. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-remake-plane-nahled.jpg

První gameplay záběry z Mafia remaku (předčasně) spatřily světlo světa (NOVINKA)

Od vydání Mafia: Definitive Edition pod taktovkou Hangar 13 nás dělí už jen dva měsíce a zatímco v českém dabingu máme jakžtakž jasno, netrpělivě jsme očekávali slibovanou ukázku gameplaye, která byla původně naplánována už na minulý měsíc. Oficiálního představení záběrů z hraní jsme se měli dočkat až dnes večer, ale víte, jak to chodí – vývojáři míní a hráči komunita mění. Představení gameplaye předcházel leak od člena herní komunity, na základě čehož se vydavatel 2K rozhodl udělit portálu IGN možnost zveřejnit záběry mnohem dříve, než bylo původně plánováno. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/salieri-family-mafia-definitive-edition-nahled.jpg

Dabingové obsazení vedlejších postav remaku Mafie představeno (NOVINKA)

Začátkem měsíce předli mnozí hráči a zejména fanoušci původní Mafie blahem. Ukázalo se totiž, že do role protagonisty Tommyho Angela bude v remaku české klasiky opět obsazen Marek Vašut, přičemž Tommyho parťákovi Pauliemu propůjčí hlas Petr Rychlý, jehož nezapomenutelný výkon si také mnozí pamatujeme už z původní hry. Dosud jsme však stále neměli jasno v tom, koho můžeme očekávat v rolích vedlejších postav. Podíváme se tedy na pro tuzemské hráče zajímavé české dabingové obsazení hry.  Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-i-remake-vasut-tommy-nahled.jpg

Mafia: Definitive Edition – Český hlas Tommyho Angela představen (NOVINKA)

Před dvěma týdny jsme díky instagramovým profilům některých českých herců začali postupně spojovat kousky skládačky s názvem „český dabing remaku Mafie“. Už víme, že v Mafia: Definitive Edition uslyšíme hlas Petra Rychlého (Paulie), Libora Hrušky a také Michala Holána. Záhadou byl však herec, který hlas propůjčí hlavnímu protagonistovi – Tommymu Angelovi. Na oficiální stránce hry se však nedávno konečně objevilo jméno, na které jsme tak dlouho čekali. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-definitive-edition-driving-lost-heaven-nahled.jpg

Vyjde nakonec Mafia: Definitive Edition s multiplayerem? (NOVINKA)

Na redditu se včera objevil článek z oficiálního PlayStation magazínu přibližující vývoj remaku první Mafie. Režisér hry, Alex Cox, se mimo jiné vyjádřil, zda se ve hře dočkáme multiplayeru a také přiblížil, jak se tvůrci snažili zachovat duši originální hry z roku 2002 a zároveň z Mafie udělat lákavý titul pro mladší hráče a nováčky, kteří s touto českou klasikou ještě neměli tu čest. Více v našem článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-definitive-edition-nahled.jpg

Ředitel studia Hangar 13 o remaku Mafie 1: Skalní fanoušci mi nedají spát (NOVINKA)

Po tom, co se koncem minulého měsíce na naše herní stroje dostala první vlaštovka Mafia trilogie – Mafia II: Definitive Edition, zrak herní komunity opět směřuje na studio Hangar 13. Remaster druhé Mafie byl totiž jen předzvěstí remaku Mafia Definitive Edition, který si získává podobnou pozornost jako mnohé předělávky velkých herních titulů. Od opětovného stoupání po žebříčku organizovaného zločinu v kůži Tommyho Angela nás však ještě nějaký ten měsíc dělí a čekání nám pomůže alespoň částečně urychlit rozhovor s ředitelem Hangar 13 pro portál USGamer.net právě o očekávaném remaku české klasiky, ze kterého jsme vybrali to nejzajímavější. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-1-remake-paulie-thomas-nahled.jpg

S českým dabingem remaku první Mafie se začínají spojovat první jména (NOVINKA)

Potvrzení českého dabingu pro remake první Mafie, který má na starosti studio Hangar 13, způsobilo na poli herní komunity napříč Českem a Slovenskem euforii. Už víme, že hra prošla nemalými změnami, které se týkají jak hratelnosti a grafiky, tak scénáře – jde koneckonců o remake – a původní dabing by tak v obnovené verzi hry již neobstál. Postavy tak budou namluveny úplně od nuly a internetem začínají kolovat první jména českých herců, kteří by mohli svůj hlas propůjčit nezapomenutelným postavám ve hře. Více v našem článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-remake-tommy-angelo-nahled.jpg

Mafia 1: Remake – Tommy Angelo se představuje v novém traileru (NOVINKA)

Vylepšená verze první Mafie přitahuje od chvíle svého oznámení obrovskou pozornost zejména v našich končinách, a protože jsme se zatím dočkali jen teaseru, ve kterém si česká legenda pro sebe ukradla pouze několik sekund, mnozí netrpělivě očekávali plnohodnotný trailer. Pokud i vy patříte do této skupiny nedočkavců, máme pro vás dobré zprávy. Studio Hangar 13 stojící za remakem Mafie 1 dnes v rámci akce PC Gaming Show představilo nový příběhový trailer. Více v našem článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-2-definitive-edition-nahled.jpg

Mafia: Trilogy oficiálně představená, remake první Mafie dorazí s českým dabingem (NOVINKA)

Minulý týden jsme se po dlouhém čekání a množství spekulací konečně dočkali oficiálního oznámení vylepšené série kultovní české akční adventury z prostředí organizovaného zločinu. Dnes nám ale tvůrci poskytli mnohem více než jen teaser a tak již mimo jiné víme, že zatímco první Mafie se nese ve znamení kompletního překopání v rámci remaku a v případě Mafie II půjde „pouze“ o vylepšený grafický kabátek, nejmladší přírůstek do série – Mafia III – celou trilogii doplňuje ve své původní podobě. Další informace naleznete v článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mafia-remaster-city-nahled.jpg

Legendární česká Mafie dorazí ve vylepšené trilogii (OZNÁMENÍ)

Tomu, že se kolem známé české značky akčních adventur z prostředí organizovaného zločinu – Mafia – začíná něco dít, nasvědčovaly už první střípky informací z minulého roku, které ještě tehdy mluvily jak o remasteru Mafie II, tak o možném pokračování s číslovkou čtyři. Spekulace opět nabraly na obrátkách před několika dny, kdy po téměř dvou letech procitl i oficiální twitterový účet MafiaGame. Dnes se tvůrci pochlubili teaserem na připravovanou trilogii a ruku k dílu přiložil i online obchod Microsoftu, který stihl leaknout (a hned na to i odstranit) už i screenshoty z nových definitivních edic Mafia I a II. Přečíst více »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací