MS hokej P&G boost

Zobrazit katalog
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nikon-z-28-400mm-recenze.jpg

Nikon Z 28-400mm f/4-8 VR (RECENZE)

Cestujete nalehko a nejraději byste více objektivů nahradili jediným? Myslíte si, že je to nemožné? Nikon Z 28-400mm f/4-8 VR boří mýty! Se svým velkorysým rozsahem zoomu slibuje zachování kvality pořízení vzdálených předmětů stejně jako těch blízkých. Zkušený fotograf Michal Kupsa ve své recenzi ověřil, jestli je tomu tak, a navíc pro vás pořídil ukázkové fotografie. Jak tento objektiv obstál, se dozvíte v následující recenzi. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z-70-180-nahled-recenze.jpg

Nikon Z 70-180mm f/2,8 (RECENZE)

Objektiv Nikon Z 70-180mm f/2,8 představuje přírůstek do rodiny objektivů pro systém Nikon Z. Své uživatele oslovuje unikátním spojením vysoké světelnosti, kompaktních rozměrů a vynikající optické kvality, a to vše za velmi příznivou cenu. V této uživatelské recenzi se podrobně podíváme na jeho klíčové vlastnosti, od mechanického provedení přes ergonomii až po obrazovou kvalitu. Jak se tento objektiv osvědčí v praxi v rukou fotografa? Zjistíte v naší recenzi. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z-24-70-s-recenze-nahled.jpg

Nikon Z 24-70mm f/4 S (RECENZE)

Kvalitní základní zoom objektiv patří do každé fotografické brašny. Jedním z nich je i objektiv Nikon Z 24-70mm f/4 S, který často naleznete ve zvýhodněné sadě s bezzrcadlovkou Nikon. Vyplatí se do něj jít, i přesto že nedisponuje optickou stabilizací? Zjistíte v recenzi fotografa Michala Kupsy, který s ním vyfotil i ukázkové fotografie. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikkor-z-dx-24mm-f17-recenze-nahled.jpg

Nikon Z DX 24mm f/1,7 (RECENZE)

Mezi fotografy jsou malé, lehké a levné objektivy stále velmi oblíbené. A přesně pro jejich potřeby vznikl nový objektiv Nikon Z DX 24mm f/1,7 určený pro bezzrcadlovky Nikon formátu APS-C. Fotograf Michal Kupsa jej podrobně otestoval a vy se může v následující recenzi těšit i na ukázkové fotografie z tohoto povedeného objektivu. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/oceneni-tipa-2018-1.jpg

Ocenění TIPA 2018 – Canon a Sony opět ve vedení

Rádi byste si pořídili nový kousek fotovybavení a nevíte po čem zrovna sáhnout? Možná by vám mohl pomoci názor odborníků z celého světa, kteří se každoročně sejdou a pod záštitou asociace TIPA vybírají ty nejlepší výrobky nejen na poli digitální fotografie. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-10-20-nahled.jpg

Recenze objektivu NIKKOR 10-20mm F4.5-5.6G AF-P VR DX

Jak v našem testu obstál NIKKOR 10-20mm F4.5-5.6G AF-P VR DX, levný širokoúhlý objektiv pro APS-C zrcadlovky od Nikonu? Je i přes svou váhu 230 gramů dostatečně robustní a optický kvalitní? Hodí se i pro natáčení videa? Odpovědi najdete unvitř recenze. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikkor-70-300mm-f45-56e-af-p-ed-vr-nahled.jpg

Recenze objektivu NIKKOR 70-300mm F4.5-5.6E AF-P ED VR

Michal Kupsa dostal do rukou zbrusu nový teleobjektiv NIKKOR 70-300mm F4.5-5.6E AF-P ED VR. V článku najdete jeho poznatky z praktického používání, porovnání s jeho předchůdcem a nechybí ukázkové snímky v plné kvalitě.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-objektivy-nove-sirokouhle-nahled.jpg

Nové širokoúhlé objektivy Nikon potěší nejen krajináře

Pokud vám v nabídce objektivů pro zrcadlovky Nikon nějaký chyběl, možná vaše požadavky uspokojí některý ze tří nově představených širokoúhlých objektivů. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-70-200-nahled.jpg

Recenze objektivu NIKKOR 70-200mm F4.0G AF-S VR ED

V poslední recenzi jsme se zaměřili na populární zoom objektiv NIKKOR 70-200mm F4.0G AF-S VR ED. Ačkoliv se jedná o starší kousek, pořád jde o jeden z nejlépe kreslících "dlouhých" objektivů, který se může srovnávat i s dvakrát dražšími modely. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon.jpg

Nikon: Zkratky a základní parametry objektivů Nikkor

V dnešním článku jsme vám připravili souhrn zkratek a označení, které používá Nikon u svých objektivů. Také si vysvětlíme několik základních parametrů, které byste při výběru objektivu neměli opomenout. Více se dozvíte v článku. Přečíst více »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací