PET AD homeoffice

Zobrazit katalog
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/lenovo-fold-nahled.jpg

První notebook s ohebným displejem na světě!!! Lenovo X1 FOLD! (RECENZE)

Telefon s ohebným displejem jsme tu už měli - co ale notebook s ohebným displejem? Je to první stroj svého druhu - a vyrobilo ho Lenovo. Nabízí dokonce dva různé modely - základní Lenovo ThinkPad X1 Fold Gen 1 a také dražší verzi s LTE internetem. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prvni-notebook-s-ohebnym-displejem-nahled.png

První notebook s ohebným displejem, Google Pixel 5, Siri bude mluvit česky (NOVINKY)

Lenovo si pro nás připravilo první notebook s ohebným displejem - Lenovo Thinkpad X1 Fold! Google připravuje nový Pixel 5 a konečně i Siri bude mluvit česky! Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/notebook-lenovo-v330-nahled.jpg

Lenovo V330: Praktický profesionál

Lenovo V330 výrobce prezentuje jako jednoduchý, flexibilní, kompatibilní notebook, který by si měly oblíbit především velké firmy. Jeho příznivá cena, moderní hardware a zajímavá výbava z něj ale jednoznačně dělají také atraktivního adepta na pozici studentského či rodinného notebooku. Co vše nabízí a kolik Lenovo V330 stojí? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lenovo-thinkpad-banner-232.jpg

Lenovo ThinkPad E470 a E570, pracovní nástroje za rozumnou cenu

Hledáte kvalitně zpracovaný, spolehlivý, výkonný a zároveň cenově dostupný notebook pro práci? Pak se vám možná budou líbit dvě novinky společnosti Lenovo – ThinkPad E470 a E570. Liší se mimo jiné velikostí displeje, oba ale zvládnou i pracovní vytížení v malých a středních podnicích či v domácí kanceláři. Kolik vydrží na jedno nabití a jaké mají slabiny? Přečíst více »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací