Emise pro AP+ v app - všechny segmenty UEFA promo_CZ

Zobrazit katalog
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zehlim.jpg

Jak vyčistit žehličku

Aby vám šlo žehlení jako po másle, je třeba také jednou za čas žehličku vyčistit a věnovat jí potřebnou péči. V našem článku se dozvíte užitečné rady a návody, jak vyčistit připálenou žehličku, jak vyčistit napařovací žehličku od vodního kamene a od vápenatých usazenin. Kvůli čištění napařovací žehličky si nemusíte pořizovat žádné speciální přípravky, vystačíte si s prostředky, které se běžně vyskytují v každé domácnosti Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/banner laurastar.jpg

Představujeme parní generátory a žehlicí systémy Laurastar s jedinečnou parní technologií

Švýcarská značka Laurastar již téměř 40 let vyvíjí parní generátory a žehlicí systémy, jejichž unikátní technologie zajišťují žehleným tkaninám maximální hygienickou ochranu a přináší dokonalý výsledek žehleného prádla. Seznamte se s oceňovanou technologií parního žehlení, kterou využívají vyhlášené módní domy i porodnice a kterou můžete nyní využít i ve své domácnosti. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/steamone-nahled.png

SteamOne napařovače: jak žehlit rychle a šetrně ke všem typům oděvů

Patříte mezi odpůrce žehlení, ale je to činnost, kterou musíte dělat ať chcete, nebo ne? Pojďte si to usnadnit. Žehlení s napařovačem SteamOne je hračka. Je pohodlné, rychlé a výsledek dokonalý. Proč vyměnit žehličku za napařovač oděvů?  Přečíst více »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací