Alza Dny květen 2. týden Philips Alza dny Boost

Diskuze k AlzaErgo StayFit OFC bílý

Zobrazit katalog
AlzaErgo StayFit OFC bílý - Rotoped

Diskuze k AlzaErgo StayFit OFC bílý

Na této stránce najdete dotazy týkající se AlzaErgo StayFit OFC bílý, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu AlzaErgo StayFit OFC bílý teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k AlzaErgo StayFit OFC bílý váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý den! Prosím, dá se nějak upravit zátěž? Sedmička ani osmička nejsou dost náročné.

Dobry den, chtela jsem se zeptat, jestli je mozne resetovat pamet najetych km tak, aby kazdy den zacinat od 0. Dekuju

Dobry den, jaká je maximalni výska sedadla, a jaka je vzdalenost sedadla od pedalu? Pro jak vysokou postavu je kolo vhodne?

Dobrý den, jsou kolečka aretovací? Dají si při cvičení schovat? Existuje video k tomuto stroji? A když tento výrobek koupím na firmu, mohu ho případně vrátit?

aká je hmotnosť zorvacnika?

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací