AD mini AD mini

Recenze A4tech G100 - CZ

Zobrazit katalog
A4tech G100 - CZ - Herní klávesnice

Recenze A4tech G100 - CZ

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech G100 - CZ? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 177 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech G100 - CZ. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech G100 - CZ i vy.
599,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Kristián, Praha 9 - Prosekflag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta A4tech G100 - CZ
Ověřený nákup
Funguje na PS5, což bylo důvodem koupě.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Brnoflag
Hodnoceno 04.01.2024, varianta A4tech G100 - CZ
Ověřený nákup
i Vzhledem k zaporum asi nejlepsi moznost jendo rucni klavesnice. mam na stole malo mista . MAm take Nice boy klavesnici malou podsvicenou a pouzivam obe. Kdyby A4tech mela podsviceni tak asi neni nic lepsiho. to me hodne chybi protoze rad hraji pri vyplem svetle. bohuzel pak neni nic videt. ale ty vetsi tlacitka wsad jsou bezkonkurencni . skoda ze treba F4 a F6 neni vetsi a lepe oznacene prece jen ve hrach dost casto pouzivane na save/load. tlacitka ctrl alt a chybejici I se daji u her prenastavit. mezernik mohl byt vetsi. NEjdriv jsem klavku vratil a dival se po lepsi a podsvicene , bohuzel nenasel sjem v cene do 2 tisic lepsi. tak sem ji koupil znovu. Dobre je ze muzete mit zaple 2 klavesnice tj tuhle i klasickou , funguji zaroven takze na hry typu BG3 atd pouzivam niceboy a na hry typu CHivalry, COD, atd pouzivam tuto
menší rozměr
WS neni odskoceno ale pod sebou
WSAD vetsi a tlacitka ze silikonu tj neklouzou.
neni podsvicena
prehozene CTRL ALT
chybi pismeno I
spatne umistena a oznacena tlacitka F1 -F9
mohli dat cisla 1-5 v rade a ne jen 1-4 a 5-9 nad tim 0 chybí uplne
0 ×Nahlásit
Libor, Dolní Lomnáflag
Hodnoceno 03.01.2024, varianta A4tech G100 - CZ
Ověřený nákup
Mám ji jen na hraní a jsem naprosto spokojenej. Mám dokoupeno i jednu náhradní kdyby něco:-)
0 ×Nahlásit
Patrik, Čadcaflag
Hodnoceno 26.12.2023, varianta A4tech G100 - CZ
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nízka cena.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.09.2023, varianta A4tech G100 - CZ
Ověřený nákup
pre maleho gamblera fajn
mohla by byť podsvietená ale nevadí
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 6flag
Hodnoceno 12.06.2023, varianta A4tech G100 - CZ
Ověřený nákup
Žel bohu, v podstatě v současné době (ale ta situace je dlouhodobá) neexistuje alternativa. Zkoušel jsem Thor 100 od Genesisu, který ale dojel na zmršený SW a další konkurence začíná někde nad dvěma litrama, což do toho fakt dávat nehodlám. Osobně jsem na G100 odehrál např. Witchera 3, v současné době ho chci používat na vesmírné simy (Elite Dangerous, Freespace apod.), kdy si ho člověk může položit vedle HOTASu (normální klávesnice se tam fakt nevejde).
V podstatě geniální výrobek, který se prodává už přes deset let. Bohužel ty časy, kdy stál tři kila, jsou pryč.
Na malý půdorys se podařilo "vměstnat" velké množství kláves, včetně 1-9/0 a F1-F12 (v kolíbkách), dokonce i regulace hlasitosti
Gumové zvýraznění WSAD + jejich orientace v duchu šipek, nikoliv klasického rozložení. Jako někdo, kdo hrál vždy primárně na šipkách, to oceňuji
Membránová - vím, pro většinu lidí je to spíš nevýhoda, pro mě, který chce klávesnici co nejtišší, je to sakra výhoda.
Kvalita zpracování je ehmmmm...no stojí za prd, no. Teď jsem kupoval nový kus (výdrž předchozího cca 8 let) a už od výroby se na stole mírně kývá. A není to věc kusu, vyměněný kus to samé. Lze to jednoduše vyřešit, trochu laborování s elektrikářskou páskou vyřeší fakt, že jedna gumová nožička je "trochu" výškově ujetá.
Popisky některých více využívaných kláves se opravdu časem setřou. Ne úplně, ale blbě vidět to docela je.
Ocenil bych vyklápěcí nožičky, které by umožnily trochu lepší nastavení úhlu. To je ale mimo realitu.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.11.2022, varianta A4tech G100 - CZ
Ověřený nákup
Pokud je hráč zvyklý na rozložení kláves jako na normální klávesnici tak bude zklamaný. Shift není na úrovni klávesy Z. I vzdálenosti jsou jiné. Jsou lepší výrobky.
klavesy nejsou v mistech jako na bezne klavesnici. Lctrl je v miste shiftu
jine vzdalenosti klaves jako u normalni klavesnice
0 ×Nahlásit
Miroslav, Závodflag
Hodnoceno 03.07.2022, varianta A4tech G100 - CZ
Ověřený nákup
Klávesnica je celkom praktická, trvá trocha dlhšie než si človek zvykne na jej rozloženie kláves (preto tie plusy a mínusy v jednom, je to o zvyku, ale časom sa dá naučiť). Jediné čo mi na nej vadí je asi pomaly miznúca potlač na klávesoch. Po zhruba 2 týždňoch bola klávesa F značne opotrebovaná. Tipujem že po roku používania už nebude polovica často používaných kláves vôbec vidno :D
Všetky potrebné klávesy
Menšie klávesy oproti ASWD
Poloha a veľkosť SHIFT, ALT CTRL
potlač na tlačidlách rýchlo mizne
Vzhľad
Ničiteľné označenie klávesov F1-12
Menšie klávesy oproti ASWD
Poloha a veľkosť SHIFT, ALT CTRL
Chýbajúca klávesa 0
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 31.05.2022, varianta A4tech G100 - CZ
Ověřený nákup
hrozná
ochrana proti polití
chybí velmi důležité klávesy
0 ×Nahlásit
Miroslav, Nové Zámkyflag
Hodnoceno 13.01.2022, varianta A4tech G100 - CZ
Ověřený nákup
Zväčšené hlavné klávesy, vodeodolný dizajn,Vymeniteľné popisky kláves pre hry,ovládanie hlasitosti, zväčšené hlavné klávesy...
Škoda, že je na USB a nie na bluetooth
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 62
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací