Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód DOPRAVACZ při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Masakr cen XXL týdny

Warframe (NOVINKY) – čím potěší své fanoušky do konce roku 2019?

Zobrazit katalog

Recenze

Aktualizováno

Free to play titul Warframe už své příznivce těší hezkou řádku let. Hra se od svého vydání v roce 2013 změnila takřka k nepoznání a množství nového obsahu, kterým svůj výtvor studio Digital Extremes pravidelně zásobuje, je až obdivuhodné. A podle informací zveřejněných na každoročním komunitním srazu zvaném TennoCon toho má Warframe v rukávu schovaného ještě hodně.

NovinkyRecenze (Switch)

Warframe; screenshot: the Duviri Paradox

• Žánr: TPS • Multiplayer: Ano (online, co-op) • Vývojář: Digital Extremes • Vydavatel: Digital Extremes • Platformy a Datum vydání: PC (25. března 2013), PS4 (29. listopadu 2013), Xbox One (2. září 2014), Switch (20. listopadu 2018) • Homepage: www.warframe.com • Čeština: Ne


Části článku:


Warframe – Novinky

  1. (12. 7. 2019) Warframe budoucnosti – nové lokace, příběhy a režimy
  2. (23. 5. 2019) Staré nové město v updatu The Jovian Concord
  3. HW nároky pro Warframe PC

Warframe budoucnosti – nové lokace, příběhy a režimy

• Novinka: 12. 7. 2019 • Autor: Štěpán Lenk

Digital Extremes toho na TennoConu 2019 zvěřejnili opravdu hodně a je vidět, že s Warframe mají ještě velké plány. A protože hra s více než šestiletou historií může snadno odradit potenciální nové hráče, dočkali jsme se krásně zpracovaného, až filmově pojatého intra, shrnujícího základní příběhové pozadí hry a 3 hratelných tříd – Excalibur, Volt a Mag. Filmeček je to opravdu stylový, také vznikl ve spolupráci s Danem Trachtenbergem, režisérem 10 Cloverfield Lane a připravované filmové adaptace série Uncharted. Warframe si na dlouhých CGI animacích nikdy příliš nepotrpěl, jedná se tedy o příjemné překvapení.

Warframe – TennoCon 2019 intro

Filmové intro Warframe leckomu připomene i mistrovská díla z dílny konkurenčního Blizzardu.

Traileru se dočkala i připravovaná příběhová linie The New War. Ta se zaměří na nové nebezpečí ohrožující planetu Zemi, jehož příchod ještě více prohloubí pradávný konflikt mezi frakcemi Tenno a Lotus. Nová válka do univerza Warframe dorazí už v průběhu letošních Vánoc.

Dalším stěžejním tématem TennoConu 2019 byl i připravovaný obsah pro Warframe, především rozsáhlá open-world expanze zvaná The Duviri Paradox. I toto rozšíření se dočkalo vlastního aminovaného filmečku a vizuálně bude tato lokace zřejmě značně odlišná od toho, na co jsme zatím u Warframe zvyklí. Navíc to vypadá, že se dočkáme i ovladatelných dopravních prostředků připomínajících koně. Kteří právě vylezli z vaší nejhorší noční můry.

Warframe – The Duviri Paradox Reveal Trailer

Trailer na The Duviri Paradox místy připomíná až psychedelický barokní obraz, vizuálně se tedy jedná o poměrně velký krok ze zaběhlého stylu.

Warframe Empyrean – do nekonečna a ještě dál, ale hlavně pospolu

Jedním z vrcholů TennoConu 2019 bylo představení i režimu orientovaného na vesmírné souboje. Tento mód ponese název Empyrean a jeho hlavní náplní bude kooperativní pilotování obřích hvězdných lodí v misích s mnoha dílčími úkoly a jedním hlavním cílem.

Vaše loď bude zvaná Railjack a budete ji moci kolektivně upgradovat jak po stránce kosmetické, tak i co se výbavy týče. Zajímavým prvkem tohoto režimu je relativní nezávislost jednotlivých hráčů. Polovina týmu se klidně může odebrat plnit vedlejší mise na vracích opuštěných vesmírných lodí, zatímco pilot z kokpitu lodi může svým parťákům stále na dálku poskytovat podporu.

Warframe – The New War Trailer

Válka se nikdy nemění, tvrdí ve Falloutu. Ve Warframe ale na bojiště dorazí nový hráč, který pořádně zamíchá kartami.

Další novou mechanikou režimu Empyrean je i takzvaný Squad Link, který umožní členům klanu či přátelům si navzájem vypomáhat v jednotlivých misích, ačkoli momentálně hrají zcela odlišné režimy. V prezentaci bylo možné vidět hráče plnící jednu z misí z open-world lokaci Planes of Eilodon, přičemž jejich postup prokazatelně pomáhal druhé jednotce účastnící se bojové vřavy ve své hvězdné lodi v hlubinách vesmíru.

Jak je vidět, Warframe ani po šesti letech od svého původního vydání nepřestává překvapovat a vyvíjet se. Kdy ale vlastně tyto novinky do hry dorazí? Výše zmíněné rozšířený The New War dorazí na konci roku 2019, The Duviri Paradox a režim Empyrean zatím své místo v kalendáři nemají. Jedno je ale jisté, ať už Warframe hrajete na jakékoli platformě (PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch), máte se v nadcházejících měsících (dost možná i letech) na co těšit.

• Zdroje: YouTube (PlayWarframe), Gamespot, vlastní



Staré nové město v updatu The Jovian Concord

• Novinky: 23. 5. 2019 • Autor: Štěpán Lenk

Update The Jovian Concord nás zavede do Gas City metropole planety Jupiter, která se dočkala poměrně razantní vizuální proměny, ať už z hlediska grafiky, level designu či zvuku. V rozličných misích tak budete bojovat v blízkosti obřích reaktorů a strojů těžících plynová ložiska s novým druhem nepřátel - Amalgámy. Tito děsiví hybridi mimozemských ras Corpus a Sentient si z obou svých rodičů vzali jen ty nejsilnější vlastnosti a pravděpodobně vám zatopí tak, že si budete přát, abyste je nikdy v životě už nepotkali.

Na měsíci Jupitera Ganymedu pak na vás čeká nekonečný režim Disruption, kde se na vás budou hrnout stále nové vlny Amalgámů a vaším úkolem bude z padlých nepřátel sbírat speciální klíče. Těmi pak spustíte jakési zařízení, jež náhodně aktivuje buď boost všem hráčům, nepřátelům, případně nějaké enviromentální nástrahy. Čím déle vydržíte naživu, tím lepší budou vaše odměny.

Warframe | The Jovian Concord Update Trailer

Jak moc se Gas City v updatu proměnilo, vám názorně ukáže tento trailer.

Nových zbraní a výbavy s sebou update The Jovian Concord také nepřináší zrovna málo, zaujme ale především zcela nový bojový oblek (Warframe) jménem Wisp, disponující předtím neviděnými schopnostmi, které jsou orientované především na podporu vašich spoluhráčů. Unikátní pasivní vlastností tohoto obleku je pak neviditelnost během jakéhokoli pohybu vzduchem. Abyste ale tento warframe získali, musíte nejdříve porazit tuhého bosse.

Ropalolyst je okřídlená bestie, jenž vzala Gas City za svůj domov a je také bossem této oblasti. Na blízko smrtelně nebezpečná stvůra, které se jen málokdo dokáže postavit samotný. Abyste ale tento náročný souboj odemkli, musíte nejdříve splnit misi zvanou The Chimera Prologue.

Warframe Profile - Wisp

Wisp je v pořadí již 40. bojovým oblekem ve Warframe.

V rámci updatu The Jovian Concord ale kromě strhujících soubojů musí příznivci hry Warframe netrpělivě vyhlížet také nový loot. O zbraních tu již byla řeč, teď mám na mysli především kosmetické předměty, ale také módy a jejich sety. Ty jsou hned 4 a fungují celkem klasicky – čím více předmětů z jednoho setu na sobě nosíte, tím větší a silnější bonusy zajišťují vaší postavě. Warframe tedy zjevně pokračuje ve vysoko nastavené laťce a pro své fanoušky si připravil opět spoustu nového obsahu a vylepšení. Pokud vám naše shrnutí novinek v updatu The Jovian Concord nestačilo a preferujete raději informace z první ruky, navštivte oficiální stránky, kde tvůrci všechny změny hezky obsáhli. Update už je aktuálně ke stažení pro platformu PC. Majitelé PS4, Xbox One nebo Nintendo Switch si bohužel budou muset ještě chvíli počkat.

• Zdroje: warframe.com

Obsah recenze Warframe (Switch)

  1. Warframe – příběh jedné válečné zbraně
  2. Strojem na zabíjení snadno a rychle
  3. Warframe – mraky obsahu zcela zdarma
  4. Warframe – obří galaxie a nepřeberné množství misí
  5. Jak se Warframe hraje a vypadá na Nintendo Switch?
  6. Dobrá práce, Tenno
  7. Recenze Warframe: závěrečné hodnocení
  8. HW nároky pro Warframe PC

Warframe – příběh jedné válečné zbraně

• Recenze: 12. 12. 2018 • Autor: Štěpán Lenk

Naši galaxii ve velmi vzdálené budoucnosti sžírá válka mezi třemi frakcemi – Grineery, matriarchální rasou lidských klonů stvořených pro válečné účely, Corpusem, megakorporací využívající pro své záměry vyspělé roboty a stvůrami zvanými Infested, znetvořenými oběťmi viru Technocytus. A do toho všeho se zamotají ještě bytosti zvané Tenno, rasa prastarých válečníků probuzených z kryospánku. A právě za ně budete ve Warframe hrát vy.

Pokud vám vrtá hlavou, kde se vlastně vzal název „Warframe”, pak vězte, že se jedná o speciální biomechanický oblek, který každému Tennovi propůjčí speciální vlastnosti, nadlidskou sílu, rychlost a obratnost. Na začátku hry si můžete vybrat ze 3 povolání – Excalibur (klasický tank na blízko), Bolt (rychlost a elektřina) a Mag (magnetická síla a štíty), zvolit si zbraň primární, sekundární a na blízko a pak už je to jen na vás.

Warframe; screenshot: logo, cover

Warframe, v hlavní roli prastaří válečníci zvaní Tenno.

Osobně jsem si vybral Bolta, jehož schopnost jedním dobře mířeným bleskem vyřadit z provozu hned několik nepřátel naráz jsem si prostě okamžitě zamiloval, počáteční výběr je ale velmi subjektivní záležitost, vám tedy může sednout hned na první dobrou někdo úplně jiný, což je v pořádku. Jakmile si ale definitivně vyberete své povolání, nikdo a nic už vám nestojí v cestě a můžete se vrhnout do objevování temného vesmíru.

Vaše začátky ve hře ovšem mohou být poněkud matoucí, Warframe totiž obsahuje spoustu mechanismů, do kterých budete muset postupně proniknout, ať už se jedná o crafting, módy, upgrade zbraní, speciální schopnosti, ranky… zkrátka je toho dost, jakmile ale začnete plnit jednotlivé mise, budete se skvěle bavit a postupně všemu přijdete na kloub. Naše galaxie je totiž v budoucnosti plná nepřátelských ras a strhující akce.

Warframe; gameplay: módy Warframe; gameplay: customizace Warframe; gameplay: ranky

Obrázek 1: Prostřednictvím módů upravujete vlastnosti svého charakteru. Obrázek 2: Ani vizuální customizace nepřišla zkrátka. Obrázek 3: Ranky jsou jedním z mnoha herních mechanismů, jenž minimálně na začátku mohou působit trochu matoucím dojmem.

Warframe je akční hrou do morku kostí, hojně si ale půjčuje RPG prvků, jež jsou zde zpracovány poměrně originálně. Postavu a výbavu si totiž nevylepšujete zvyšováním klasických atributů (síla, stamina, obratnost atd.), ale pomocí nepřeberného množství módů (větší damage, větší dosah schopností, více zdraví, rychlejší nabíjení…), jež vám dovolí si svého hrdinu postavit opravdu podle vlastního uvážení a herního stylu. Což je skvělé.

Strojem na zabíjení snadno a rychle

Tenno v kombinaci s Warframe oblekem je učiněný stroj na zabíjení a já musím říct, že soubojový systém v této hře funguje výborně. K dispozici máte primární zbraně (automatická puška, brokovnice, sniperka, luk…), sekundární zbraně (na způsob poloautomatických pistolí a SMG…) a zbraně na blízko (meče, biče, dýky, duální dýky, drápy, kladiva…) a bože, ó bože, jaký smrtící koncert mezi nepřáteli s těmito nástroji dokážete rozpoutat. Používat střelné zbraně je radost, na výběr jich je víc než dost, mají odpovídající zpětný ráz a střílení s nimi je prostě a jednoduše silně uspokojivé.

Warframe; gameplay: akce Warframe; gameplay: výbuchy Warframe; gameplay: boss

Obrázek 1: Strhující, frenetická akce – to je Warframe. Obrázek 2: Bez výbuchů není akce, i Michael Bay to říká. Obrázek 3: Vesmír je plný nepřátel i bossů.

Snad jen útok na blízko je trochu neohrabaný, jakmile totiž zaútočíte, animace se zamkne a do konce tohoto pohybu nemůžete měnit směr, což působí zvláštně těžkopádně u postavy, která je jinak schopná velmi rychlých manévrů, skluzů a skoků. Warframe ale v misích často využívá i stealth mechaniky, ba co víc, některé mise to dokonce i vyžadují. Své nepřátele tak můžete potichu likvidovat zezadu, hackovat alarmy, možností se vyřádit je prostě spousta.

Warframe – mraky obsahu zcela zdarma

Asi bych měl zmínit jednu docela zásadní věc. Waframe je Free To Play hra, můžete si ji tedy stáhnout zcela zadarmo a okamžitě začít hrát. Pokud se stejně jako já při vyslovení slov „Free To Play” začínáte křižovat v předtuše hrozby mikrotransakcí, asi vás nepotěším, ale jsou přítomné i zde. Na druhou stranu mi v tomto případě nevadí ani v nejmenším. Waframe totiž nabízí tolik obsahu, aniž byste museli pustit byť jedinou korunku, že by se většina AAA titulů prodávaných za plnou cenu měla studem okamžitě propadnout do země.

Warframe; gameplay: hvězdná mapa Warframe; gameplay: brány

Obrázek 1: Vidíte tu spoustu planet? Obrázek 2: Pomocí těchto bran létáte vesmírem z planety na planetu.

Až totiž uvidíte hvězdnou mapu čítající téměř 2 desítky planet a měsíců, přičemž každá lokace často obsahuje i více než 15 misí, půjde vám z toho až hlava kolem. Samotné mise jsou příjemně variabilní svou náplní, navíc je můžete plnit buď sólo nebo v týmu až 4 hráčů. Společně tak budete bránit důležité vybavení, stahovat data z nepřátelských serverů, provádět sabotáže, zabíjet důležité nepřátele, dojde ale i na plíživé, špionážní úkoly, osvobozování zajatců a tak podobně. Kromě toho se ale každý den objevují časově omezené eventy a na výběr máte i kompetitivní PVP režim, na nudu či nedostatek aktivit si zde tedy rozhodně stěžovat nemůžu.

Jediná oblast, kde jsem uvažoval, že bych do hry něco málo investoval, je craftování. Za materiály nasbírané během misí můžete ze speciálních blueprintů vyrábět další výbavu, zbraně a podobné skopičiny, tento proces ale u některých předmětů může trvat klidně i celý den (ano, 24 hodin reálného času), odpočet ale naštěstí běží, i když máte hru vypnutou.

Warframe; gameplay: crafting Warframe; gameplay: odměna

Obrázek 1: Craftování není záležitostí zrovna několika minut. Obrázek 2: Za splnění určitého typu misí na vás čeká i odměna v podobě blueprintů a další výbavy.

Warframe samozřejmě netrpělivým hráčům nabízí možnost celý proces urychlit za herní měnu zvanou Platinum, kterou lze nakoupit za reálné peníze, objektivně vzato se bez toho obejdete úplně v pohodě. Za celou dobu hraní jsem neměl pocit, že by mi hra držela část svého obsahu jako rukojmí, a pokud rychle nedodám obálku naditou bankovkami, už nikdy ji neuvidím. A to je podle mého názoru férový přístup. A jestli vás zajímá, jestli jsem podlehl a urychlení si opravdu zaplatil, tak… ne. Samotná hra mě totiž dokázala zabavit natolik, že jsem si na nějaký odpočet ani nevzpomněl.

Warframe – obří galaxie a nepřeberné množství misí

Warframe tvůrci rozdělili do jednotlivých planet, na kterých plníte výše zmíněné mise a postupně cestujete do stále vzdálenějších koutů galaxie. Vtip je v tom, že abyste se dostali dále, musíte splnit několik podmínek a pak ještě porazit Spectra, strážce mezihvězdných bran, jež vám umožní cestovat z planety na planetu. Jsou to tuhé souboje, které vám často zaberou i několik pokusů, jakmile ale Spectra porazíte a otevře se vám zase nový kout galaxie, dostane se vám velmi příjemného pocitu zadostiučinění.

Nečekejte ovšem obří otevřený svět ve stylu například Destiny, jež Warfame v mnoha ohledech připomíná. Svět je zde rozdělen do náhodně generovaných lokací určených vždy pro danou misi. Hra sice obsahuje pár rozlehlejších, open world oblastí, v porovnání se zbytkem hry je to ale mizivé procento.

Warframe; gameplay: open world Warframe; gameplay: infested Warframe; gameplay: úrovně

Obrázek 1: Jedna z mála opravdu otevřených oblastí ve hře. Obrázek 2: Ukázka jedné z nepřátelských ras – Infested. Obrázek 3: Jednotlivé úrovně mohou po čase působit trochu stereotypně.

Jak už jsem zmiňoval, prostředí v jednotlivých misích je náhodně generované, což na první pohled není znát, postupem času si ale všimnete často se opakujících prvků a jednotlivé úrovně se vám začnou slévat dohromady. Určitému pocitu vizuálního stereotypu se tak neubráníte, není to ale nic, co by vám nějak zásadně zkazilo dojem z jinak výborné hry. Pečlivě navržený level promyšlený do posledního detailu prostě vždy bude vypadat lépe, než když se tvůrci spolehnou na metodu náhodného generování, na druhou stranu chápu že navrhnout takovou spoustu úrovní, jako ve Warframe je, by bylo záležitostí na dlouhé roky. Tím ale neříkám, že by hra byla z vizuálního hlediska stereotypní celá, prostředí se naštěstí mění v rámci jednotlivých planet, samotné úrovně se ale od sebe navzájem nijak zásadně neodlišují.

Jak se Warframe hraje a vypadá na Nintendo Switch?

Vizuální stránky Warframe jsem se celkem obával, nebyl jsem si totiž jist, jak tato malá přenosná konzole utáhne hru takového měřítka. Mé obavy se naštěstí ukázaly jako liché. Waframe nejen vypadá naprosto skvěle, ale také se i báječně hraje. Grafika je hezky ostrá, světelné efekty působivé, pohyby postav jsou pěkně animované stejně jako v předchozích verzích hry na jiných platformách.

Warframe; gameplay: grafika Warframe; gameplay: vizuál

Obrázek 1: Warframe na Nintendo Switch vypadá naprosto skvěle. Obrázek 2: Warframe je jednou z nejhezčích her, jakou jsem na Switchi hrál.

Opravdu se jedná o jednu z nejlépe vypadajících her, jakou momentálně v knihovně na Switchi můžete mít. Vše je krásně plynulé a za celou dobu hraní jsem nezaregistroval sebemenší propad v počtu snímků za vteřinu. Doporučuji ale v nastavení vypnout Bloom a Motion Blur, které grafiku prapodivně rozmazávají a paradoxně jí ubírají na kráse. Za povedenou grafikou nezaostává ani zvuk a především skvělá elektronická hudba, jež výborně dokresluje atmosféru.

Ovládání je na Switchi naprosto bezproblémové a přesné, tady opravdu nemám, co bych vytknul. A vlastně je mi záhadou, jak taková hra, jako je Warframe, může na malé přenosné konzoli vypadat a fungovat tak dobře. Jediná nevýhoda je, že hra vyžaduje konstantní internetové připojení, na cestách v handheld módu si tedy Warframe moc neužijete. Jinak ale ve svém žánru na této platformě nemá konkurenci.

Warframe; screenshot: partička

Partička drsných válečníků jde do akce.

Dobrá práce, Tenno

Pokud máte rádi online sci-fi akční hry, Warframe je pro vás takřka povinností. Tak nějak mimochodem vám zcela zdarma na stříbrném tácu servíruje přímo galaktické množství obsahu, o kterém by si jiné tituly mohly nechat jen zdát. Ano, začátek může být poněkud matoucí, vzhledem k velkému množství herních mechanismů, do kterých budete muset proniknout, pokud se ale toužíte vydat s partou 3 kamarádů na dobrodružnou akční výpravu napříč naší galaxií, lepší možnost se vám asi jen tak nenaskytne. Warframe ve verzi pro Nintedo Switch vyšel 20. listopadu 2018.

Tato recenze byla napsaná pro Switch verzi.

Recenze Warframe: závěrečné hodnocení

        Hodnocení 89 % Alza.cz
Hlavní parametry: Hratelnost
85 %
 Audiovizuální zpracování
90 %
 Znovuhratelnost
80 %
Warframe; recenze

Klady

  • Hra je zdarma
  • Spousta obsahu
  • Zábavný soubojový systém
  • Originální vylepšování postavy pomocí módů

Zápory

  • Poněkud stereotypní prostředí v jednotlivých úrovních
  • Těžkopádný útok zblízka
  • Spousta herních mechanismů může být zpočátku matoucí
Štěpán Lenk

Štěpán Lenk

Jmenuji se Štěpán Lenk a videohry jsou součástí mého života takřka od nepaměti. Myslel jsem, že z toho časem vyrostu a tuto zábavu nahradí jiné, dospělejší aktivity, ale zatím se tak naštěstí nestalo. Mým milovaným žánrem jsou RPG a upřednostňuji hratelnost před grafickým zpracováním.

iPodívejte se na všechny články z herní sekce. Další novinky ze světa her, esportu a technologií naleznete na facebooku a instagramu Alza Gaming.

HW nároky pro Warframe PC


Minimální HW požadavky Doporučené HW požadavky
Operační systém Windows XP 32-bit Windows 7 64-bit
Procesor Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ Intel Core i3-3240 3.4GHz / AMD Phenom II X4 40
Grafická karta NVIDIA GeForce 8600 GT / Radeon HD 3600 Series NVIDIA GeForce GT 640 v3 / Radeon R7 250 v2 2GB
DirectX DirectX 9.0 DirectX 9.0
Operační paměť 2 GB 4 GB
Pevný disk 5 GB 10 GB
i Mohlo by vás zajímat

Warframe vychází 25. března 2013 na PC, 29. listopadu 2013 na PS4, 2. září 2014 na Xbox One a 20. listopadu 2018 na Switch. O novinkách vás budeme informovat.

Warframe: 370 Platinum - Xbox One DIGITAL
Hra pro konzoli - elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční

509,- bez DPH 421,-
Koupit
Ihned ke stažení
Objednací kód: MXESD0189
PlayStation 4 Slim 500 GB - Herní konzole
Více než98%spolehlivost
PlayStation 4 Slim 500 GB
Herní konzole AMD Jaguar Octa-Core, 8GB RAM GDDR5, 500GB HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, WiFi 5GHz, HDMI kabel, USB 3.0, černá

+ ZDARMA Časopis PlayStation Magazín

-3% 7 990,-
7 790,- bez DPH 6 438,-
Koupit
Skladem > 5 ks
Můžete mít zítra od 8:00
Objednací kód: MSX001sl
PlayStation 4 Pro 1TB
Herní konzole AMD Jaguar Octa-Core,podpora 4K rozlišení, 8GB RAM GDDR5, 1TB HDD, Blu-ray , DualShock 4, Headset, WiFi 5GHz, HDMI 2.0, USB 3.0, černá

-4% 10 790,-
10 390,- bez DPH 8 587,-
Koupit
Skladem > 5 ks
Můžete mít ihned na 19 prodejnách
Objednací kód: MSX001NEO
Xbox One X + Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7
Herní konzole AMD Octa-Core Jaguar 2.3GHz, 12GB RAM DDR5, 1TB HDD, 4K UHD Blu-Ray, HDMI 2.1, HDR, Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n

12 990,- bez DPH 10 736,-
Koupit
Skladem > 5 ks
Můžete mít ihned na 12 prodejnách
Objednací kód: MXO007z3
Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 - Herní konzole
Více než98%spolehlivost
Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4
Herní konzole AMD Octa-Core, 8GB RAM,1TB HDD, Blu-Ray, HDMI 2.0, Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n, bílá

7 790,- bez DPH 6 438,-
Koupit
Skladem > 5 ks
Můžete mít ihned na 27 prodejnách
Objednací kód: MXO005ap3
Nintendo Switch - Grey Joy-Con - Herní konzole
-8%
Nintendo Switch - Grey Joy-Con
Herní konzole - nová herní konzole Switch od japonského výrobce kombinuje velkou herní konzoli k TV, díky modulárnímu designu umožnuje současně využití jako přenosná konzole, obsahuje dva integrované odpojitelné ovladače Joy-Con, a je poháněna čipovou sadou Tegra od firmy Nvidia

+ ZDARMA Dobíjecí karta Nintendo eShop - Credit 900 Kč

-8% 8 990,-
8 290,- bez DPH 6 851,-
Koupit
Skladem > 5 ks
Můžete mít ihned na 2 prodejnách
Objednací kód: NXHW001
Nintendo Switch + Pokémon: Lets Go Pikachu + Poké Ball
Herní konzole - Objevte rozsáhlý region Kanto! Divocí pokémoni se prohání po světě a vy je můžete chytat jako opravdový Pokémon Trenér pomocí pohybu, dobrého časování a správně vybraného Poké Ballu. Zajděte si na procházku s vaším oblíbeným Pokémonem s Poké Ball Plus! Propojte hru s Pokémon GO a získejte Pokémony z Kanto regionu.

+ ZDARMA Dobíjecí karta Nintendo eShop - Credit 900 Kč

9 999,- bez DPH 8 264,-
Koupit
Skladem > 5 ks
Můžete mít ihned na 5 prodejnách
Objednací kód: NXHW007
0
Vytisknout
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi