we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/starfield-key-art-nahled_1.jpg

Nejlepší hry na PC: TOP 30

PC scéna je rozmanitá a her na tuto platformu je celá řada. Pokud přemýšlíte, kterou si zahrát a nemůžete si v tom herním moři vybrat tu „pravou“, možná vám ve výběru pomůže náš článek Nejlepší hry na PC: TOP 30. Naleznete zde několik skvělých novinek z posledních roků a také klasiky, které sice už nejsou nejmladší, ale to jim nic neubírá na kráse a hlavně zábavnosti. Článek je pravidelně aktualizován. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Nejlepší hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si můžete zahrát několik tisíc her díky neustále vycházejícím novým titulům, ale také zpětně kompatibilitě napříč všemi předchozími Xbox konzolemi. Zorientovat se v takovém množství her ale není jednoduché, proto jsme pro vás připravili seznam nejlepších her pro konzole Xbox Series X a Series S, který průběžně aktualizujeme. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-of-x-one-nahled.jpg

Nejlepší hry na Xbox One: TOP 30

Za více než osm let svého života se Xbox One stal domovem řady vynikajících titulů, které byste si jako majitelé této konzole neměli nechat ujít. Ale jaké z těch téměř 3 000 her, jež na Xbox One vyšly, opravdu stojí za vaši pozornost? V našem seznamu najdete ty nejlepší Xbox One hry současnosti napříč všemi žánry, u nichž se můžete vždy spolehnout na to, že pokud si je koupíte, neuděláte chybu.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Nejlepší hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatím mezi námi není příliš dlouho, přesto už tato konzole představila řadu povedených exkluzivit. Zároveň si však díky zpětně kompatibilitě s PlayStation 4 hrami můžeme užít řadu již dříve vydaných herních klenotů v lepší grafice či jinými novinkami. A protože vybrat z takového množství her ty nejlepší kousky není jednoduché, dali jsme si tu práci a připravili pro vás seznam třiceti nejlepších her pro PlayStation 5.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps4-2019-pozadi-nahled.jpg

Nejlepší hry na PS4: TOP 35

Někteří z vás již možná tráví svůj čas u PlayStationu s pětkou v názvu, to ovšem neznamená, že se nad PS4 zavřela voda. Čtvrtá generace konzole od Sony má stále co nabídnout, o čemž vás přesvědčí náš redakční výběr 35 nejlepších titulů. Možná díky němu zavzpomínáte na staré dobré časy, anebo narazíte na opominuté klenoty herní historie.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-akcni-adventury-nahled.jpg

Nejlepší akční adventury na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 20

Libujete si v herních dobrodružstvích, ve kterých není nouze o hutnou dávku emocí, akce, případně logických hlavolamů? Prožívat napínavé příběhy, bojovat proti zástupům nepřátel a objevovat zákoutí fascinujících světů můžete právě v akčních adventurách. Tipy na ty nejlepší kousky v tomto žánru vám přinášíme v našem pravidelně aktualizovaném článku, kde naleznete tituly na PC, PlayStation 4 a 5, Xbox One, Series X/S i Nintendo Switch. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cestiny-do-her-gta-fallout-mass-effect-nahled-2020-compr.jpg

Češtiny do her (SPECIÁL): Nejpopulárnější herní překlady

Češtiny do her jsou u nás velmi vděčným tématem, a platí to zejména o neoficiálních překladech, které vznikají díky občas doslova heroické snaze herní komunity. Rozsáhlé, ukecané akční adventury, RPG či strategie si Češi holt chtějí užít v mateřském jazyce i v případech, kdy se vydavatelé her z nejrůznějších důvodů rozhodnou oficiální českou lokalizaci vypustit. Následující řádky vám představí sedmičku z největších či nejpopulárnějších komunitních překladů, které v našich luzích a hájích vznikly v posledních několika letech. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-last-chapter-dlc-recenze-dojmy-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla: The Last Chapter (DOJMY Z HRANÍ) – Loučení v komorním stylu

Sbohem a šáteček, dalo by se říci z pohledu vývojářů Assassin's Creed Valhalla, protože po dvou letech končí s tvorbou nového obsahu a zakončují ságu o Eivorovi a jeho havraním klanu. Jak se s loučením vypořádali, zjistíte v našem článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-logo.jpg

Assassin's Creed Valhalla (NOVINKY) – Update 1.6.2 a další info

Historická série Assassin's Creed vyprávějící o věčném soupeření Templářů a Asasínů je tady s námi už od roku 2007, kdy společnost Ubisoft vypustila dnes již klasický díl z období křížových válek. Na něj navázala desítka plnohodnotných titulů, vedlejší hry, mobilní hry a také filmy a komiksy. 10. listopadu 2020 vyšel prozatím poslední díl Assassin's Creed Valhalla, který nám zpřístupnil život Vikinga dobývajícího anglické břehy v 9. století. Na následujících řádcích se dočtete, co vše o této výpravě víme.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhala-dawn-of-ragnarok-dlc-recenze-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök (RECENZE) – Po stopách ohnivých obrů

Již více než rok uplynul od vydání původního titulu Assassin’s Creed Valhalla, ale vývojáři se o něj stále starají a připravují pro něj nový obsah. Po dvou rozšířeních ukazující osudy hlavního protagonisty v Irsku a Francii se nyní v rámci DLC Dawn of Ragnarök dozvíme více z mytologické odnože jako Praotec Ódin. Více v naší recenzi.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-the-siege-of-paris-minirecenze-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla: The Siege of Paris (Mini RECENZE) – Vikingové nad Seinou

Vikingská epopej Assassin's Creed Valhalla nás za necelý rok nechala poznat fjordy Norska, krásy Anglie či zamlžené Irsko. Vývojáři ze studia Ubisoft při vydání slibovali ještě obléhání Paříže v rozšíření The Siege of Paris, na které jsme si museli počkat, protože se jednalo o v pořadí až druhé příběhové DLC. Nyní již můžeme se svým drakkarem korzovat Seinou, a navíc si užít novou část Eivorovy ságy, o jejíchž kvalitách se dozvíte v naší recenzi.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-novinka-discovery-tour-dlc-siege-of-paris-odin-dlc-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla obohatí Discovery Tour a mytologické DLC (NOVINKA)

Od E3 prezentace Ubisoft Forward se očekávalo, že se na ní Assassin’s Creed Valhalla ukáže s naplánovaným DLC o dobývání Paříže. Rozšíření Siege of Paris se opravdu objevilo s bližšími detaily, ale zazněly také překvapivější informace. Titul bude podporován i v roce 2022, což neznamená pouze opravu bugů, ale také další DLC, tentokráte s mytologickou náplní. Mimo to se ještě můžeme těšit na oblíbený vzdělávací mód Discovery Tour. Více v naší novince.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-dlc-wrath-of-the-druids-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids (Mini RECENZE) – Keltové vs. Vikingové

Od vydání Assassin's Creed Valhalla v listopadu už uběhla poměrně dlouhá doba, během níž jste měli dostatek času ovládnout břehy Anglie. Nyní se již jako uznávaný náčelník, případně náčelnice, klanu Raven můžete vydat za novými výzvami. První z nich se nachází v Irsku, kde se v rámci příběhového DLC Wrath of the Druids zapletete do boje proti starodávnému keltskému uskupení druidů. Pojďte se s námi vydat na průzkum zeleného ostrova v naší minirecenzi.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassin-s-creed-valhalla-shield-nahled.jpg

Updaty pro Assassin's Creed Valhalla budou méně časté, ale objemnější (NOVINKA)

Vývojáři akčního RPG Assassin's Creed Valhalla se rozhodli trochu změnit režim vydávání patchů. Od přechodu na nový systém si ve studiu Ubisoft Montreal slibují rozsáhlejší a zároveň kvalitnější updaty. Více v naší novince.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-river-raid-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla update přidává nový River Raids mód a další vylepšení (NOVINKA)

Poslední asasínskou výpravu jsme si v redakci skutečně užili (hlavně náš kolega Jakub Němec), převážně díky uvěřitelnému světu a pohlcujícímu příběhu, který povedeně doplňoval lore série. Ubisoft prozatím Assassin's Creed Valhalla stabilně doplňuje (poslední větší update s názvem Yule Season běžel od prosince minulého roku do 7. ledna 2021), a nyní se na nás chystá s dalším updatem, který by měl vyjít na všechny platformy během dneška, tedy 16. února.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-hra-nahled.jpg

Testy grafických karet | Assassin's Creed: Valhalla

Testovali jsme grafické karty na hře Assassin's Creed: Valhalla. Jak jsme hru nastavili, abychom z ní vydolovali maximální výkon? Jak test dopadl? Dozvíte se v našem článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-recenze-ps4-pro-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla (RECENZE) – Vikingské výboje na next-genu prokoukly

K významným hitovkám letošního podzimu nepochybně patřila výprava Havraního kmene do Anglie, kterou tvůrci z Ubisoftu pojmenovali jako Assassin’s Creed Valhalla. Jedná se o jeden z projektů figurující coby startovní titul nové generace konzolí, ale zároveň vyšel také na dosluhujících strojích. V naší recenzi jsme se rozhodli nejprve posoudit verzi pro PS4, protože ji (či její ekvivalent na Xbox One) vlastní většina našich čtenářů, ale nyní se na Eivorovu ságu podíváme z pohledu hraní na PlayStationu 5. Je rozdíl znatelný, či pouze kosmetický?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-post-launch-thumbnail.jpg

Season pass pro Assassin’s Creed Valhalla obsahuje dvě velké expanze (NOVINKA)

Společnost Ubisoft v úterý oznámila plány pro budoucí obsah k očekávanému akčnímu RPG Assassin’s Creed Valhalla. Čeká na nás prý objevování „obludné pravdy ohledně legendy o Beowulfovi“ a podíváme se do Irska a Paříže. Placený Season pass pro Valhallu zahrnuje dvě velká DLC a vývojáři chystají sezonní obsah pro všechny zdarma, a to včetně naučného Discovery Tour, jež do hry přibude někdy v roce 2021.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-novinka-trailer-demon-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla láká mytologií a plížením; hardwarové nároky odhaleny (NOVINKA)

Série Assassin's Creed je jednou z hlavních značek francouzského vydavatele Ubisoft, takže se nemůžeme divit, že mu věnuje opravdu velkou péči. Během posledních dnů se vyrojila spousta zajímavých informací od zahraničních novinářů, kteří měli příležitost si vyzkoušet vikingské Assassin's Creed Valhalla, což vývojáři završili vypuštěním oficiálního gameplaye a rozsáhlým Deep Dive trailerem.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-settlement-ravensthorpe-cover.jpg

Pestrý život ve vesnici v Assassin’s Creed Valhalla (NOVINKA)

Většina trailerů k Assassin’s Creed Valhalla se věnuje boji, rozsáhlému světu a epickému příběhu o vikingském tažení Anglií. Pokud si však pamatujete ohlášení hry z letošního dubna, tak autoři kladli důraz na představení Normanů nejen jako násilného živlu, ale také usedlíků formujících pobřeží britských ostrovů. Proto si dnes představíme Eivorovu osadu Ravensthorpe a život v ní.

Read more »
P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info